Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

To 4S έκλεισε μόνο του και δεν ανοιγει

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
61 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/01/2012 - 22:46

:P :P

Θα το κάνω το set up as new, αλλα settings εφαρμογων, e-mails acounts, sms, και γενικα το content του κινητου, υπάρχει στο back up του iTunes ;

Επισης ενημερωτικα, παίζει αμεση αντικατασταση αν καποιο IPhone παρουσιασει πρόβλημα στις πρώτες μερες αγορας; Το έχω λιγοτερο απο μήνα.

Τελευταία επεξεργασία από: profitis, 27/01/2012 - 22:46

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 27/01/2012 - 22:54

:P :P

Θα το κάνω το set up as new, αλλα settings εφαρμογων, e-mails acounts, sms, και γενικα το content του κινητου, υπάρχει στο back up του iTunes ;

Επισης ενημερωτικα, παίζει αμεση αντικατασταση αν καποιο IPhone παρουσιασει πρόβλημα στις πρώτες μερες αγορας; Το έχω λιγοτερο απο μήνα.

Δεν εχει τιποτα το κινητό απλα το μπούκωσες. Κανε μια backup τις επαφες με το MyContacts Backup απο Appstore, τα save παιχνιδιων κλπ μονο με datadeposit απο cydia.

Ολα τα αλλα θα τα σεταρεις ξανα. Σπαστικό αλλα αναγκαιο.

Αντικατασταση παιζει μονο τις 3 πρωτες μερες. Μετα ανακατασκευασμενο.
Whatsapp doc?

#18   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2012 - 00:01

Δεν εχει τιποτα το κινητό απλα το μπούκωσες. Κανε μια backup τις επαφες με το MyContacts Backup απο Appstore, τα save παιχνιδιων κλπ μονο με datadeposit απο cydia.

σορρυ double post, delete it

Τελευταία επεξεργασία από: profitis, 28/01/2012 - 00:01

#19   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2012 - 00:01

SMS κρατάει το iTunes στο backup ;

#20   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 28/01/2012 - 00:02

SMS κρατάει το iTunes backup ;

Οχι, μονο το icloud αποτι ειδα στο τελευταιο μου restore from backup πριν κανω jb. Αλλα μπορεις να παρεις μεσω ifile το sms.db και να το περασεις μετα παλι.
Whatsapp doc?

#21   jerichoriginal21

jerichoriginal21

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/01/2012 - 00:25

Καλησπερα ειμαι ασχετος,δοκιμασα να κανω Jailbreak στο iphone 4 με 5.0.1 και οταν φτανω να κανω DFU δεν γινετε τιποτα εκανα οτι ακριβως λενε η οδηγιες ειδα βιντεο αλλα τιποτα.το εδωσα σε ενα φιλο που εχει κι αυτος iphone και το εχει κανει το δικο του,αλλα στο δικο μου δε το καταφερε μου ειπε οτι δε κανει DFU,υπαρχει καποια λυση ρε παιδια,ευχαριστω πολυ.

#22   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 23:23

Νεκρανάσταση του θέματος :P

Εκανα έστω και μετα απο πολύ καιρό set up as new και restore του firmware και το πρόβλημα των τυχαίων reboots παραμένει.

Και ενδιάμεσα τόσο καιρο συνεβαιναν τυχαια reboots αλλα σχετικά αραια.

Νομιζω πως η μονη λύση ειναι το service αφου το κινητό είναι ακομη μεσα στην εγγύηση. Γνωρίζεται πόσο καιρο θα χρειαστει να μείνω χωρις το 4S; Υπάρχει περίπτωση να μην μου το αντικσταστήσουν και να κανουν τσαλιμάκια;

#23   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 19/09/2012 - 23:47

Νεκρανάσταση του θέματος :P

Εκανα έστω και μετα απο πολύ καιρό set up as new και restore του firmware και το πρόβλημα των τυχαίων reboots παραμένει.

Και ενδιάμεσα τόσο καιρο συνεβαιναν τυχαια reboots αλλα σχετικά αραια.

Νομιζω πως η μονη λύση ειναι το service αφου το κινητό είναι ακομη μεσα στην εγγύηση. Γνωρίζεται πόσο καιρο θα χρειαστει να μείνω χωρις το 4S; Υπάρχει περίπτωση να μην μου το αντικσταστήσουν και να κανουν τσαλιμάκια;

Σήμερα επέστρεψα το δικό μου 4S που αντιμετώπιζα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα ακριβώς. Αυτό που επέστραψα ήταν 10 ημερών ανακατασκευασμένο.

Την πρώτη φορά έκαναν 5 εργάσιμες μέρες και σήμερα μου είπαν πάλι για 5 μέρες.

Φυσικά και θα στο αντικαταστήσουν αν το iPhone δεν έχει κάποιο "ατύχημα" ώστε να το βγάλουν εκτός εγγύησης.

Από που το έχεις πάρει?

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 19/09/2012 - 23:48

#24   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 00:05

Οταν λες ατύχημα εννοείς να εχει περασμένο Jailbreak ; Φυσικά και δεν έχει μπει ποτε :lol: :P και ειναι καθαρό με το iOS του

Βρήκα 1-2 σχετικά θέματα απο googling με αυτα τα τελείως στοχαστικά reboots και δεν έχουν καταλήξει πουθενα. Εχεις καταλάβει αν ειναι software ή hardware θέμα; Για kernel panic διάβαζα, αλλα μεχρι εκει :P

Απο τον γερμανό στο MALL το είχα πάρει, αλλα μένω στα χανιά. Φαντάζομαι ειναι ακριβώς το ίδιο να το παω στο γερμανο εδώ στη γειτονια μου, σωστα;

Edited: Υπάρχει καμία εκπτωση στη ποιότητα ή γρατζουνιες και χτυπήματα στα ανακατασκευμασμένα;

Τελευταία επεξεργασία από: profitis, 20/09/2012 - 00:06

#25   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 00:08

Οταν λες ατύχημα εννοείς να εχει περασμένο Jailbreak ; Φυσικά και δεν έχει μπει ποτε :lol: :P και ειναι καθαρό με το iOS του

Βρήκα 1-2 σχετικά θέματα απο googling με αυτα τα τελείως στοχαστικά reboots και δεν έχουν καταλήξει πουθενα. Εχεις καταλάβει αν ειναι software ή hardware θέμα; Για kernel panic διάβαζα, αλλα μεχρι εκει :P

Απο τον γερμανό στο MALL το είχα πάρει, αλλα μένω στα χανιά. Φαντάζομαι ειναι ακριβώς το ίδιο να το παω στο γερμανο εδώ στη γειτονια μου, σωστα;

Edited: Υπάρχει καμία εκπτωση στη ποιότητα ή γρατζουνιες και χτυπήματα στα ανακατασκευμασμένα;

Σιγουρα για Hardware. Μέσα σε 10 μέρες που το έιχα πρέπει να του έκανα σύνολο 20 Restore & "Set up as new".

Δεν έχεις θέμα. Κι εμένα ήταν από Γερμανό στις Σέρρες και το έδωσα σε Γερμανό εδώ στην πόλη μου(Πάτρα).

Άρα μια βδομάδα χοντρικά χωρίς κινητό θα είσαι.

Όταν λέω ατύχημα, εννοώ να σου έχει πέσει κάτω ή να έχει πέσει κάποιο υγρο πάνω στο iPhone και αυτό να έχει πάρει υγρασία.

#26   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 00:12

Σιγουρα για Hardware. Μέσα σε 10 μέρες που το έιχα πρέπει να του έκανα σύνολο 20 Restore & "Set up as new".

Δεν έχεις θέμα. Κι εμένα ήταν από Γερμανό στις Σέρρες και το έδωσα σε Γερμανό εδώ στην πόλη μου(Πάτρα).

Άρα μια βδομάδα χοντρικά χωρίς κινητό θα είσαι.

Όταν λέω ατύχημα, εννοώ να σου έχει πέσει κάτω ή να έχει πέσει κάποιο υγρο πάνω στο iPhone και αυτό να έχει πάρει υγρασία.

thanks a lot

ως τωρα νομιζα οτι απλα ητανε software fail toy 5.0.1 και πως εφταιγε το restore from backup που του ειχα κανει
τεραστιο fail απο την apple. Aποσιωπηθηκε το θεμα ενω απ όσο εχω καταλαβει παιζουν πολλα τετοια περιστατικα
το μονο κακο ειναι οτι μενω στα χανια που εχει τρελη υγρασια, ελπιζω να μην εχει παρει υγρασια το αυτοκολλητακι-αισθητήρας μεσα στο iphone

#27   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 00:20

thanks a lot

ως τωρα νομιζα οτι απλα ητανε software fail toy 5.0.1 και πως εφταιγε το restore from backup που του ειχα κανει
τεραστιο fail απο την apple. Aποσιωπηθηκε το θεμα ενω απ όσο εχω
καταλαβει παιζουν πολλα τετοια περιστατικα
το μονο κακο ειναι οτι μενω στα χανια που εχει τρελη υγρασια, ελπιζω να μην εχει παρει υγρασια το αυτοκολλητακι-αισθητήρας μεσα στο iphone

Τίποτα... Ελπίζω να ξεμπλέξεις σύντομα

Πάντως μπορείς να κάνεις κι εσύ ένα έλεγχο για πιθανή υγρασία κοιτώντας τους αισθητήρες.

Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 20/09/2012 - 00:21

#28   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 00:46

Να 'σαι καλα!

Εσενα στο εμφανισε αμέσως μολις το πήρες ή πιο μετα;

τρεις φίλοι μου εχουν iPhone 4s και σε κανεναν δεν εχει σκάσει τέτοιο πρόβλημα! Τόσο ατυχος ειμαι; :P

Ποιο ακριβώς μοντέλο έχεις; (χρώμα/GB) π.χ. όλοι μου οι φιλοι εχουν 16αρια και εγω 32αρι, μήπως εκατσε η παρτιδα...

Τελευταία επεξεργασία από: profitis, 20/09/2012 - 00:51

#29   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 00:48

Να 'σαι καλα!

Εσενα στο εμφανισε αμέσως μολις το πήρες ή πιο μετα;

Από την πρώτη μέρα(βέβαια τις δύο πρώτες μέρες το είχα στο κουτί του, δεν το άγγιξα) αλλά το κράτησα τόσο γιατί ήθελα να σιγουρευτώ...

#30   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 01:02

Πότε το ειχες αγορασει; σε τι χρώμα και GB το έχεις; Μήπως ειναι η παρτιδα, ξερω γω :/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες