Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

To 4S έκλεισε μόνο του και δεν ανοιγει

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
61 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:48

Του δίνεις πιθανότητα να μου γυρίσουν ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο απλά με iOS 6 ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/09/2012 - 22:48

Εφόσον δουν πως έχει πρόβλημα θα σου κάνουν αντικατάσταση με ανακατασκευασμένο.

Απλά λογικά όπως σου είπα θα είναι με iOS 6.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#48   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 28/09/2012 - 10:19

Ακριβώς όπως τα ειχα προβλέψει, μου γυρίσανε πίσω το ίδιο κινητό με iOS 6 :( . Ε πραγματικα οτι να 'ναι στο service. βεβαια ισως επρεπε να εχω τονισει και εγω οτι και με software updates παλι τα ιδια εκανε....

Ε θα περασουνε 1-2 μερες και θα τους το ξαναπαω, το προβλημα δεν νομιζω να ειναι στο iOS,ειναι απλο :P :P

#49   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 28/09/2012 - 10:42

Σε αντίθεση με εσένα, προχθές πήρα πάλι το δικό μου. Μου το αντικατέστησαν και προς μεγάλη μου(για την ακρίβεια τεράστια) έκπληξη είχαν περάσει το iOS 5.1.1!!!!!!!

Φυσικά και να ξαναπάς, και να τους πεις πως το πρόβλημα συνεχίζει. Επίσης όπως είπες να τονίσεις πως δεν αλλάζει κάτι με τα Restore κάτι που τους είχα τονίσει κι εγώ. Επίσης, είχα πει να γραφτεί πως τα Reboots και οι απενεργοποιήσεις γίνονται σε τυχαία χρονικά διαστήματα και όχι κατ'εξακολούθηση!

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 28/09/2012 - 10:43

#50   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 28/09/2012 - 10:47

Οσο συμπαθώ την Apple αλλο τόσο μου την χάλασε με αυτα τα θέματα και με το service. Αντιστοιχες εταιρειες που ειναι φραγκοφονιαδες σαν την apple εχουν service on site με αμεση αντικατασταση: Dell και Logitech αλλα και η LG που ειναι πιο φθηνή.

Επειδή αυτες τις μέρες γράφω κειμενο της διπλωματικης και το κινητο το χρειαζομαι για διαφορους λόγους, θα περιμένω απλα να κανει μονο του το πρώτο restart για τους το ξαναπαω :P

#51   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2012 - 08:28

Οπως ηταν αναμενόμενο, το κινητό συνεχίζει το ίδιο βιολι και με το iOS 6. Π.χ. στο πρωι που χτυπαγε το ξυπνητήρι, πιάνω να το κλεισω και μου ειχε πετάξει configuration scren του IOS ( η setup screen του iOS που βαζουμε στην αρχη αρχή τα settings) έχοντας χάσει φυσικα το σήμα (ειχε κανει δηλαδή σιγουρα reboot)

#52   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2012 - 08:40

Άρα, βγάζεις την SIM και το επιστρέφεις άμεσα. Τονίζοντας όλα τα προβλήματα, και πως συνεχίζει με από τον "έλεγχο" που του έκαναν.

#53   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2012 - 08:50

Απλα σε περιπου 10 μερες παρουσιαζω το thesis μου και το χρειαζομαι το κινητο αυτες τις μερες για διάφορους λόγους...αν το πάω σήμερα, πόσες μερες πιστευεις πως θα κανουν να το γυρισουν; θα ειναι πίσω ξερω γω τη παρασκευη; δυσκολο το κοβω....

#54   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2012 - 08:56

Κοίτα, εμένα(εδώ στην Πάτρα) την πρώτη φορά έκαναν 5 εργάσιμες μέρες να μου το φέρουν. Επειδή αυτό που μου έφεραν ήταν ελαττωματικό, το επεστρεψα πάλι και το δεύτερο χρειάστηκε 4 εργάσιμες.

Τώρα για Κρήτη που είσαι εσύ, δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα.

Την πρώτη φορά, πόσο σου έκαναν?

#55   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2012 - 09:01

Απλα σε περιπου 10 μερες παρουσιαζω το thesis μου και το χρειαζομαι το κινητο αυτες τις μερες για διάφορους λόγους...αν το πάω σήμερα, πόσες μερες πιστευεις πως θα κανουν να το γυρισουν; θα ειναι πίσω ξερω γω τη παρασκευη; δυσκολο το κοβω....

Πού παρουσιάζεις; Στο ΙΤΕ;

#56   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2012 - 09:13

Πού παρουσιάζεις; Στο ΙΤΕ;

Στους ΗΜΜΥ, στο πολυτεχνειο κρητης :P (diploma thesis επρεπε να τονισω βασικα :P )

Κοίτα, εμένα(εδώ στην Πάτρα) την πρώτη φορά έκαναν 5 εργάσιμες μέρες να μου το φέρουν. Επειδή αυτό που μου έφεραν ήταν ελαττωματικό, το επεστρεψα πάλι και το δεύτερο χρειάστηκε 4 εργάσιμες.

Τώρα για Κρήτη που είσαι εσύ, δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα.

Την πρώτη φορά, πόσο σου έκαναν?

5 εργασιμες κανανε τη πρώτη φορα, τους του ειχα παει Πέμπτη, ηρθε παρασκευη...

#57   Dmtrs

Dmtrs

iPH Enthousiast

• 408 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:Dmtrs

Δημοσίευση 29/09/2012 - 09:41

Κρατ για λιγα δευτερολεπτα πατημενο...το power button μαζι με το Home Button και λογικα θα συνελθει...

να ειναι στην πριζα

#58   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2012 - 10:02

To πηγα τελικα ξανα, η εξυπηρετηση του γερμανου απαραδεκτο και αγενεστατο, δεν μπορεις να συννενοηθεις μαζι τους. Ενω πραγματικά προσπαθουσα να εξηγησω τι ακριβως εχει το κινητο για να το βαλουμε στη περιγραφή και για να ειμαι και εγω καλυμμενος, η τυπισσα απλά ελεγε οτι της κανω υπαγορευσεις. Απλα ΕΛΕΟC. π.x. τους καθαρούς δεικτες υγρασιας τους εγραψε με το ζορι ενω δεν εγραψε οτι δεν εχει εξωτερικες γρατζουνιες. Μου ελεγε "αφου γραφω καλη κατασταση, το καλυπτει απολυτα"...

Η οταν επεμενα να γραψουμε οτι με set up as new τηλεφωνο εκανε τα ίδια, παλι μου το αρνηθηκε...

και οταν στην συνολικη περιγραφη επεμενα να μου γραψει δυσλειτουργια υλικου, αυτη αφησε το δυσλειτουργεια λογισμικου παρολο που επεμενα, δεν το αλλαξε. Τε σπα, εστω και ετσι πιστευω πως αυτη τη φορα θα το αλλαξουν, αφου δεν μπορουν να του κανουν software update σε κάτι νεώτερο :P :P

Προσωπικά μετά απ αυτό δεν θα εχω ξανα καμια επαφη με το εν λόγω καταστημα, δεν μπορεις να βγαλεις ακρη.

Τελευταία επεξεργασία από: profitis, 29/09/2012 - 10:05

#59   profitis

profitis

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2012 - 13:20

Επικοινωνήσα μόλις με το Γερμανός και μου είπανε πως κανανε αναβαθμιση λογισμικού, απλα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Επι ενα τεταρτο εξηγουσα τη κατασταση στην υπευθυνο και δεν χαμπαριαζεσε, επέμενε πως αυτες ειναι οι επίσημες οδηγίες απο την Apple. ΕΛΕΟC

Φυσικα επικοινώνησα με το 1520, τη γενικη γραμματεια καταναλωτή για να προωθήσω καταγγελία. Απλα ειναι απαραδεκτοι. Γνωρίζεται εσείς καθολου αν υπαρχει περίπτωση να βγαλω ακρη απο την διαδικασια;

#60   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 03/10/2012 - 13:26

Ερασιτέχνες....Μην το αφήσεις κυνήγησέ το όσο μπορείς...

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1