Πριν λίγο πήρα την επιστροφή απο τη τρίτη φορα που τους έστειλα, με σχόλια επισκευης " Επισκευή λογικου κυκλώματος με νέο IMEI: 0131... με S/N DNP...."
Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι μαλλον κρατησανε ιδια την οθόνη (βλεπω το ιδιο screen protector οπως το εστειλα) αλλα αλλαξανε πλατη και εσωτερικα τα chip (baseband, cpu etc) της συσκευη. Κιολας η πλάτη του κινητου εχει αυτοκολλητο και φαινεται πολυ πιο καθαρες οι ενωσει της πλάτης απο τις ενωσεις μπροστα στην οθονη...
Αφου μου δώσανε κιολας νέο IMEI και νέο SN φανταζομαι το μοναδικο που θα εμεινε ιδιο ειναι η οθονη...
To 4S έκλεισε μόνο του και δεν ανοιγει
Από
profitis
, 22/01/2012 00:58
61 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 17/10/2012 - 16:29
Ad
Δημοσίευση 06/11/2012 - 01:41
εχει καταντησει γελοιο το θέμα...
το κινητο που μου φερανε, ειναι μια χαρα, δεν κάνει επανακιννήσεις, όμως το switch για τον ηχο ΔΕΝ δουλευει. Ειτε παιζει να μην μπει στο αθορυβο, ειτε και να μπει απλα αν το εχεις το κινητο στη τσέπη ή οπουδήποτε αλλου και το ακουμπήσεις λιγο, αλλαζει και μπαινει παλι στο κανονικο...
Μαλλον οπως θα το φτιαχνανε κατι δεν θα κουμπωσε καλα. Και γι αυτο θαπρέπει να το στειλουν στα κεντρικα τους στον γερμανο για να το ελέγξουν; Πραγματικα δεν γινεται να μην εχω πάλι κινητο για καμια βδομαδα...
το κινητο που μου φερανε, ειναι μια χαρα, δεν κάνει επανακιννήσεις, όμως το switch για τον ηχο ΔΕΝ δουλευει. Ειτε παιζει να μην μπει στο αθορυβο, ειτε και να μπει απλα αν το εχεις το κινητο στη τσέπη ή οπουδήποτε αλλου και το ακουμπήσεις λιγο, αλλαζει και μπαινει παλι στο κανονικο...
Μαλλον οπως θα το φτιαχνανε κατι δεν θα κουμπωσε καλα. Και γι αυτο θαπρέπει να το στειλουν στα κεντρικα τους στον γερμανο για να το ελέγξουν; Πραγματικα δεν γινεται να μην εχω πάλι κινητο για καμια βδομαδα...
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες