Ομολογουμένως και τα δύο νούμερα αυτά είναι εντυπωσιακά, χωρίς ωστόσο η Apple να έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι από τις εκτιμήσεις αυτές δεν γνωρίζουμε το ακριβές ποσοστό των σπουδαστών που απέκτησε τα νέα διαδραστικά βιβλία.
350.000 textbooks κατέβηκαν από το iBooks σε 3 ημέρες
Από
epaminos
, 23/01/2012 15:45
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 23/01/2012 - 15:45
Λίγες ημέρες πέρασαν από την προηγούμενη Πέμπτη όπου η Apple παρουσίασε στη Νέα Υόρκη τα νέα ψηφιακά textbooks και ήδη οι πρώτες αναλύσεις ειδικών αναφέρονται σε μεγάλη επιτυχία.
Ομολογουμένως και τα δύο νούμερα αυτά είναι εντυπωσιακά, χωρίς ωστόσο η Apple να έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι από τις εκτιμήσεις αυτές δεν γνωρίζουμε το ακριβές ποσοστό των σπουδαστών που απέκτησε τα νέα διαδραστικά βιβλία.
Ad
Δημοσίευση 24/01/2012 - 09:12
Στο Ελληνικο store υπάρχουν τέτοια βιβλία, γιατι εγω δεν βρήκα κάτι πέρα απο το "demo" που χρησιμοποίησαν και στην παρουσίαση...
Δημοσίευση 12/08/2012 - 16:24
Ετσι μια ζωή τελευταίους και όχι μόνο! Βλέπεις ακόμα και σε γλώσσα γειτονικών κρατών να δημιουργούνται κείμενα manual κλπ. ελληνικά όχι βέβαια!!!
Δημοσίευση 23/04/2013 - 14:48
Ανέβασα το δικό μου textbook, στα αγγλικά φυσικά. Σκέφτομαι να το κάνω και στα ελληνικά, αλλά γενικά θέλει πολύ δουλειά ένα τέτοια αρχείο. Σκέφτομαι αν αξίζει, γιατί δεν νομίζω ότι αυτοί που έχουν ipad είναι και πολύ fun του διαβάσματος. Άσε που για να βρεις κατάλληλο υλικό στα ελληνικά (για επιστημονικά βιβλία) είναι δύσκολο. Ούτε ενα ντοκιμαντερ για να αντλήσουμε υλικό δεν υπάρχει.
https://itunes.apple...635656459?mt=11
https://itunes.apple...635656459?mt=11
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες