πιθανον ξενερωμενοι με την apple και το Iphone χρηστες νυν και πρωην του iphone ισως?εγω ειμαι απο τους νυν.iphonakias απο το πρωτο που ειχε βγει μεχρι το 4.το 4s δεν θα το επαιρνα παρα μονο αν μου το δωσουν δωρο.και ετσι θα γινει.αλλα η ξενερα δεν ειναι δυσκολο να την αντιληφθεις απο τη στιγμη που για να μπορεις να αλλαξεις 2 χρωματα στο notifications center πρεπει να εχεις jailbrake.και που για να εχεις jailbrake σε καθε νεα εκδοση ios πρεπει να περιμενουμε 3 μηνες για να τα καταφερει καποιος hacker.και στην τελικη ξενερωσα με τον τροπο που το εκμεταλευοντε και με τον τροπο που το κλειδωνουν λες και ειναι κατι το τραγικο το να θες να εχεις μια μπαρα με bluetooth,3g,wifi και reboot για να μη χρειαζεται να μπαινεις καθε φορα στις ρυθμησεις πραγμα που εχει το sbsettings.τοσα πολλα ζηταει ενας που σκαει 700 ευρω?τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο απλα πραγματα.αυτα τα απλα πραγματα δεν τα εχουν σκεφτει εκει στην apple αλλα το δυσχρηστο android τα εχει απο την πρωτη εκδοση του....
να εισαι σιγουρος οτι απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο. οι πιο πολλοι δεν νομιζω να ενδιαφερονται να αλλαξουν τα χρωματα στο notification center, ουτε τους ενοχλει να κανουν 3 δευτερολεπτα περισσοτερο για να μπει στις ρυθμισεις.! ακομα περισσοτερο δεν τους ενδιαφερει εαν μπορουν να αλλαξει εικονουλες η τραγουδακια με αλλα κινητα μεσω bluetooth, η να ακουσουν τα ραδιοφωνα της πολης τους.! ειναι μια συσκευη που απευθυνετε σε ανεπτυγμενες περισσοτερο χωρες, που δεν εχουν προβλημα με το data plan τους, ουτε με το να στειλουν ενα email, χωρις να ψαχνουν μανιωδως να βρουν τσαμπα wifi για να το κανουν αυτο.! πιστευω να καταλαβαινεις τι ενοω. ειναι ενα πολυ απλο αλλα ταυτοχρονα γρηγορο smart phone, που κανει σχεδον τα παντα, και που μπορει να το χειριστει το ιδιο ευκολα ενα 10χρονο, με εναν ηλικιωμενο επειχειρηματια.!