Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

H Samsung προκαλεί με νέα διαφήμιση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
216 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 08/02/2012 - 01:13

αρρωστος gatzetakias εδω και μια εικοσαετια τουλαχιστον.! εχω παρει οτι μπορεις να φανταστεις, και τα πιο παλια χρονια, ελειψη ιντερνετ τα πληρωνα ΧΡΥΣΑ.!!
θα σου αναφερω μονο οτι το sega saturn το ειχα φερει απο ιαπωνια μολις ειχε πρωτοβγει οπως και το playstation 1, και ειχα πληρωσει τοτε εκαστο σε δραχμες, απο 500.000

ε ενταξει υπερβολικά ποσα και υπερβολικό το ναχει κανεις ολα αυτα τα κινητά οπως εσυ (βεβαια αναλογα και με την οικονομική άνεση του καθενός, δε λεω, προς θεού, απλα ειναι υπερβολή).
Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   takis797979

takis797979

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/02/2012 - 02:47

αλλωστε οπως εχω πει, εχω και το s2 και το galaxy note. :) βεβαια σε πιο συρταρι τα εχω δεν θυμαμαι.! :lol:

#153   takis797979

takis797979

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 02:54

αλλωστε οπως εχω πει, εχω και το s2 και το galaxy note. :) βεβαια σε πιο συρταρι τα εχω δεν θυμαμαι.! :lol:

Μήπως είσαι λίγο (όχι πολύ ) ψευτακος; γιατί και η ιστορία με την μηχανή και το αθραυστο iPhone σε αντίθεση με το Samsung που έσπασε στα καλά καθουμενα λίγο μουφα (όχι πολύ) μου ακούγεται...
Όσο για το itunes αν μπεις σε οποιοδήποτε ξένο site η forum θα δεις ότι όλοι μα όλοι οι fanboys το βλαστημανε

#154   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 08/02/2012 - 02:56

Μήπως είσαι λίγο (όχι πολύ ) ψευτακος; γιατί και η ιστορία με την μηχανή και το αθραυστο iPhone σε αντίθεση με το Samsung που έσπασε στα καλά καθουμενα λίγο μουφα (όχι πολύ) μου ακούγεται...
Όσο για το itunes αν μπεις σε οποιοδήποτε ξένο site η forum θα δεις ότι όλοι μα όλοι οι fanboys το βλαστημανε

μπορεί να ειχε εκεινη τη θηκη που διαφημίζουνε που την παταγε αμαξι και βαραγανε με ροπαλο baseball και δεν παθαινει τιποτα το κινητό :)
Whatsapp doc?

#155   takis797979

takis797979

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 03:03

μπορεί να ειχε εκεινη τη θηκη που διαφημίζουνε που την παταγε αμαξι και βαραγανε με ροπαλο baseball και δεν παθαινει τιποτα το κινητό :)

Χαχα οκ μπορεί αλλά το θέμα είναι αν έχεις τέτοια θήκη τι να τα κάνεις τα γυαλια και τα swarovski της apple αφού κανείς δεν τα βλέπει; είναι σίγουρος πάντως ότι όταν βγει το iphone 5 τότε το βαρύ (στιβαρό όταν είναι apple) θα γίνει πούπουλο και η 4 άρα οθόνη,οθοναρααα (παντόφλα όταν είναι Android)

#156   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 08/02/2012 - 09:10

Χαιρομαι που συμφωνειτε μεταξυ σας στο τελος! Το θεμα ωστοσο ειναι οι αρνητικες διαφημισεις στην αμερικη οτι ειναι must και δειτε μια και αυτο, διαφημιση της ms για την google:
Οι αμερικανοι λειτουργουν με τετοιες διαφημισεις, ειναι δεδομενο. Και η apple εριχνε τετοιες με imac ή ipod παλιοτερα.

Οσο για το αλλο με το android ξεκολλιστε πια με τις συγκρισεις, ειδικα τις ακυρες..
Εγω προσωπικα θεωρω πολυ ανωτερο το android, υποκειμενικη αποψη δε πειθω κανενα, οποιος γουσταρει ερχεται στην πλευρα αυτη. Εχω χιλιοτιμησει την apple, απο εποχη ipod. Εχω αγορασει απειρα προιοντα της απο ipod classic, nano, iphones και ipads. Ολα περισσοτερα του ενος :blush: και χαιρομαι που ακομα εχουν support (itunes).

Αλλα δε μπορω σε καμια τη συγκριση android vs ios και απο τις 2 πλευρες. Μονο στο οτι ειναι λειτουργικα για κινητα μοιαζουν, σε ολα τα αλλα νυχτα μερα. Συγκρινετε καλυτερα ios με wp7, πιο πολυ μοιαζουν. Κλειδωμενα και τα 2 και itunes = ms zune. Μολις βγουν τα wp8 ουτε αυτα θα μοιαζουν τοσο πολυ -> Δε θα υπαρχει προγραμμα συγχρονισμου zune(το επιασε καποιος?)

Το android κανει περισσοτερα πραγματα, δειτε το σαν μινι η/u και τιποτε αλλο. Πιο πολυ συγκρινετε το με mac, λεμε τωρα...mac mini αν υπηρχε. Εχεις προσβαση σε ολα τα αρχεια, αποθηκευεις και εγκαθιστας οπου θες, ανοιγεις με οτι θες τα αρχεια και κανεις τροποποιησεις οποτε και οπου θες. Δε χρειαζεσαι το pc για να κανεις rename ενα αρχειο (πχ στο ibooks) και αν δε σου αρεσει η εφαρμογη το ανοιγεις με αλλη απλα χωρις να τα εχεις 2πλα. Λογικο δεν ειναι να καθυστερει, ε? αν το βλεπεις σαν χρηστης ios δε θα σου καθεται καλα, θα σου φαινεται πολυπλοκο. Λογικο.

Τα περσσοτερα android κινητα κολλανε γιατι φταινε αποκλειστικα οι προγραμματιστες των εφαρμογων. Καθε νουμπας ή μη προγραμματιστης δεν ξερει τι παιζει με αυτο και δεν ειναι καλογραμμενα 100% οπως συμβαινει με το ios. Πανω απο το 90% των apps ακομα δεν ειναι φτιαγμενα εδω για συμμετρικες Cpu, τι να λεμε τωρα. Οσοι εχουν κινητα με qualcomm 2πυρηνα και ασχολουνται το ξερουν καλα.

Το οτι το 2007 που ειχε βγει το iphone ηταν με διαφορα το καλυτερο ειναι δεδομενο, επισης το οτι το itunes ειναι το καλυτερο προγραμμα διαχειρησης και συγχρονισμου μουσικης (ακομα) ειναι επισης δεδομενο. Το οτι η apple το χρησιμοποιησε για τα κινητα της, γιατι το θεωρησε καλυτερο (δεν υπηρχε το 2007 κατι καλυτερο ξαναλεω) ειναι μαγκια της. Απολυτα λογικο το βρισκω. Το android τοτε δεν υπηρχε καν σαν ιδεα στη σημερινη του μορφη, δεν ειχε καν προλαβει να φτιαχτει ο ομιλος που καθοριζει τα βηματα του (Open Handset Alliance). Δε λεω οτι ειναι τελειο , εχει χιλια 2 προβληματα, μολις περασε το μωρουδιστικο σταδιο και θελει απειρη δουλεια για να ξεπερασει τις παιδικες ασθενειες. Τα μισα apps θελουν πεταμα και γραψιμο απο την αρχη. Αλλα ειναι smartphone με @@.

Οποιος θελει παει, οποιος δε θελει μενει. Διαφορες υπαρχουν χαοτικες. Ξαναλεω και απο τις 2 πλευρες ειναι ακυρες οι συγκρισεις. Ειναι τελειως διαφορετικες πλατφορμες. Πιο πολυ συγκρινεις ms windows pc με imac παρα ios με android. Και το root δε συγκρινεται με το jb, παρα μονο στο θεμα bye-bye εγγυηση. Το να γινεις super user στο android δε σημαινει να μπορεις ελευθερα να βαλεις οτι γουσταρεις, αυτο το εκανες και πριν ειδικα με τα σπασμενα apps. Να βγαλεις σημαινει οτι π@π@ρια εχει η καθε εταιρια προεγκαταστημενο και δε γουσταρεις να το εχεις. Απο την αλλη ομως δε σου απαγορευουν να μη τα εχεις ολα μαζι, αν γουσταρεις και αλλον launcher πχ. Το root ειναι μονοδρομος για να βαλεις αλλες roms και δε γραφω αλλα.
Δε φταιω που εγραψα πολλα παλι, ε? :blush:

Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 08/02/2012 - 09:19

#157   aggelosd

aggelosd

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 22:47

Μια ερώτηση...η αναφορά μηνυμάτων στο iphone που είναι ???

#158   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 22:56

χαχαχα ωραιος!

#159   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 08/02/2012 - 22:59

Έλα τώρα πες την αλήθεια. Μας κάνεις πλάκα που θες και αναφορά μυνημάτων.

Sent from my iPhone4s using Tapatalk

#160   panosfx

panosfx

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 23:14

hyperlost ισως το καλυτερο ποστ που εγραψε καποιος σε αυτο το θεμα!!!
Ενα με χαλαει μονο.Το να θελω διπυρινο αλλα να πρεπει να εχω κινητο παντοφλα.Μονο αυτο δε μπορω στα Android κινητα.Αν το λυσουν κι αυτο την εκανα!
Οχι οτι με χαλαει το iphone,εχει ενα απιστευτο appstore,ενα μοναδικο design και ποιοτητα κατασκευης(iphone 4/4s) και ολα λειτουργουν σωστα,αλλα ως εκει.Παντα κατι του λειπει αυτου του κινητου...

Γι'αυτο το λεω συνεχεια οτι και στα 2 παντα κατι θα λειπει.Και τα 2 μαζι και μονο ετσι ειναι ενα τελειο τηλεφωνο με ενα τελειο λειτουργικο!

#161   kle

kle

iPH Addict

• 764 μηνύματα
  • Twitter:@akiskle
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 10/02/2012 - 15:13

iphonedelivery φιλος, δεν τα μαθες;

#162   masmal

masmal

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2012 - 15:32

Φανταστική διαφήμιση και εμπνευσμένη! Πραγματικά δείχνει αυτό που συμβαίνει. Ολοι αγοράζουν apple γιατι "πρέπει". Γιατι ειναι "ιν", γιατι λανσάρονται ως ανώτερα και εγω δεν ξερω τι. Αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν προϊόντα ανώτερα και πιο βολικά αλλά δεν απλά "δεν μας πάει" να τα αγοράσουμε για χψ λόγους. Εθελοτυφλούμε. Αυτό ακριβώς δείχνει κ πετυχαίνει στόχο! Δεν κατηγορώ κανένα, κ σε μενα συμβαίνει αυτό... Απλά λέω τι προσπαθεί να τονίσει η διαφήμιση...
Οσο αφορά το android ειμαι σίγουρος οτι σε μερικά χρόνια θα ειναι πολυ πιο μπροστά. Παντα η ελευθερη χρήση χωρίς δεσμεύσεις κυριαρχεί στο τέλος. Εκτός αν η apple στα επόμενα μοντέλα, βάλει (επιτελους) flash, πλήρης bluetooth, αναφορες sms, σωστή κάμερα, ξεκολλήσει από το itunes (ή κατ επιλογήν του χρήστη τελός πάντων) κ εγω δεν ξερω τι άλλο που της λείπει.. Μην ξεχνάτε παλιότερα με τους υπολογιστές της που σνόμπαρε τα πάντα, κ τελικά έβαλε νερό στο κρασί της (με την intel) κ τελικά μέχρι mac με windows ειδαμε...

#163   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2012 - 15:46

σπουδαιο επιχειρημα ! σιγα τα ωα, και αναφορες μηνυματων. οταν εχεις iphone εχεις πολλους αλλους τροπους να εποικοινωνησεις με αυτους που θελεις. ;)

#164   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2012 - 15:56

μηπως εισαι λιγο (οχι πολυ) βλακακος? γιατι εισαι δυσπιστος με την ιστορια με το πεσιμο του iphone, οταν εχει συμβει και σε πολλους αλλους. και οταν ηδη σου εξηγω οτι εχω και τις 3 συσκευες και δεν υπαρχει κανενας λογος να "ριξω" την μια η την αλλη συσκευη.
σου μιλησε κανενας για αθραυστο iphone? εγω ειπα τι μου εχει συμβει. επισης μου αρεσει που λες, οτι σε ολα τα ξενα sites και foroum, ολοι κιολας, οχι μερικοι, βλαστημανε το itunes.!
μπορεις σε παρακαλω να κανεις ποστ κανα 2-3 λινκ απο αυτα τα sites που λες οτι ΟΛΟΙ οι ξενοι, βλαστημανε το itunes ωστε να το δουμε και εμεις? γιατι αλλιως το ψευτακος θα παει αλλου.! :lol:

#165   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 10/02/2012 - 16:53

Τα αποτελέσματα των αρνητικών διαφημίσεων:

http://www.gsmarena....4-news-3790.php

Πηγή gsmarena

Κομμάτι αγοράς μόνο Αμερική που μέχρι τώρα το ios κράταγε τα ηνία. Τα αγοράζουν επειδή είναι φθηνά, επειδή είναι διαφορετικά, επειδή κάνουν περισσότερα, για να κάνουν μια αλλαγή απο ios? δεν είναι τόσο σίγουρο απο τη μελέτη ακόμα...απλώς πολλοί σε USA προτιμάνε τελευταία android και οτι και να λέμε συμβάλλουν οι διαφημίσεις τραγικά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες