οριστε τα λινκ σου φιλε μου...για να μη νομιζεις οτι κατεβηκαμε απο αλλο πλανητη κιολας. http://amplicate.com/hate/itunes http://www.pcworld.c...out_itunes.html αμα θες σου βαζω και αλλα λινκ.μηπως εισαι λιγο (οχι πολυ) βλακακος? γιατι εισαι δυσπιστος με την ιστορια με το πεσιμο του iphone, οταν εχει συμβει και σε πολλους αλλους. και οταν ηδη σου εξηγω οτι εχω και τις 3 συσκευες και δεν υπαρχει κανενας λογος να "ριξω" την μια η την αλλη συσκευη.
σου μιλησε κανενας για αθραυστο iphone? εγω ειπα τι μου εχει συμβει. επισης μου αρεσει που λες, οτι σε ολα τα ξενα sites και foroum, ολοι κιολας, οχι μερικοι, βλαστημανε το itunes.!
μπορεις σε παρακαλω να κανεις ποστ κανα 2-3 λινκ απο αυτα τα sites που λες οτι ΟΛΟΙ οι ξενοι, βλαστημανε το itunes ωστε να το δουμε και εμεις? γιατι αλλιως το ψευτακος θα παει αλλου.!
H Samsung προκαλεί με νέα διαφήμιση
Δημοσίευση 10/02/2012 - 17:04
Ad
Δημοσίευση 10/02/2012 - 23:34
οριστε τα λινκ σου φιλε μου...για να μη νομιζεις οτι κατεβηκαμε απο αλλο πλανητη κιολας. http://amplicate.com/hate/itunes http://www.pcworld.c...out_itunes.html αμα θες σου βαζω και αλλα λινκ.
καταρχην να υποθεσω οτι εισαι ταυτοχρονα και ο takis797979 μιας και σε αυτον εθεσα το ερωτημα και οχι σε εσενα , αφου αυτος εκανε θεμα για το οτι ολοι οι ξενοι βριζουν το itunes.! εαν οχι, τοτε ζηταω συγνωμη αφου απο οτι φαινεται, εισαι τοσο καλο παιδι που τρεχεις να ψαξεις λινκς να ποσταρεις για λογαριασμο αλλου.
απο εκει και περα, συγνωμη αλλα μας περνας για εντελως ηλιθιους? τα λινκ που ποσταρες, και οι απαντησεις παραπονουμενων χρηστων για το itunes σημαινει κατι? ειναι σαν να ανοιξω εγω ενα θεμα στο iphonehellas, και να πω ποσταρετε εδω ολοι οσοι δεν γουσταρουν το itunes.! τους τιτλους του θεματος τους ειδες? ο ενας ειναι: Itunes hate, και ο αλλος, 11 Things We Hate About iTunes.! τι να σου πω.!
ηθελα να ηξερα με την εμπαθεια που εχεις με το iphone γενικως, τι κανεις σε αυτο το φορουμ.! αλλα τι λεω? ευκολο. να υποθεσω οτι ψαχνεις on-line πελατες?
και αληθεια με την συμπεριφορα που εχεις απεναντι σε χρηστες iphone, που ειναι και η συντρηπτικη πλειοψηφεια εδω μεσα, περιμενεις κατι? δεν ειδα αντοιστιχη συμπεριφορα απο τους αλλους τεχνικους του φορουμ, οπως ο pantsos κ.λ.π ισως γιατι ειναι επαγγελματιες? μπορει.... ποιος ξερει.
ααααα ξεχασα. δηλαδη αν ποσταρω εγω αυτο? 10 thinks i hate about android.!! θα σημαινει κατι? ρε φιλε πλακα μας κανεις?
Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:00
καταρχας μιλα καλυτερα και μη κρινεις τη δουλεια μου χωρις να με ξερεις.κατα δευτερον το οτι δεν εχεις απαντηση και τσαντιζεσαι με το παραμικρο μου θυμηζει τα μικρα παιδακια που αν παραβγει σε αγωνα με τα ποδηλατα λεει αυτο που εχασε: ναι με περασες αλλα εγω ειμαι καλυτερος απο σενα! το οτι απανταω δεν σημαινει οτι απανταω για χαρη αλλου.σε δημοσιο φορουμ ειμαι και λεω τη γνωμη μου ελευθερα αν εχεις προβλημα με αυτο το λυπαμαι εχεις προβλημα συμπεριφορας και προφανος δεν ξερεις τη σημαινει δημοκρατια.ειληκρηνα λυπαμαι για χαρη σου.νασαι καλα παντως.το αν ειμαι καλος στη δουλεια μου αστο να το κρινουν αλλη.χωρις να με ξερεις μη με κρινεις.εγω δεν μπαινω στη διαδικασια καν να σου πω τι σε θεωρω.εισαι αυτο που διχνεις.αν νομιζεις οτι ειναι καλο αυτο που διχνεις με τη συμπεριφορα σου τοτε λυπαμαι διπλα!καταρχην να υποθεσω οτι εισαι ταυτοχρονα και ο takis797979 μιας και σε αυτον εθεσα το ερωτημα και οχι σε εσενα , αφου αυτος εκανε θεμα για το οτι ολοι οι ξενοι βριζουν το itunes.! εαν οχι, τοτε ζηταω συγνωμη αφου απο οτι φαινεται, εισαι τοσο καλο παιδι που τρεχεις να ψαξεις λινκς να ποσταρεις για λογαριασμο αλλου.
απο εκει και περα, συγνωμη αλλα μας περνας για εντελως ηλιθιους? τα λινκ που ποσταρες, και οι απαντησεις παραπονουμενων χρηστων για το itunes σημαινει κατι? ειναι σαν να ανοιξω εγω ενα θεμα στο iphonehellas, και να πω ποσταρετε εδω ολοι οσοι δεν γουσταρουν το itunes.! τους τιτλους του θεματος τους ειδες? ο ενας ειναι: Itunes hate, και ο αλλος, 11 Things We Hate About iTunes.! τι να σου πω.!
ηθελα να ηξερα με την εμπαθεια που εχεις με το iphone γενικως, τι κανεις σε αυτο το φορουμ.! αλλα τι λεω? ευκολο. να υποθεσω οτι ψαχνεις on-line πελατες?
και αληθεια με την συμπεριφορα που εχεις απεναντι σε χρηστες iphone, που ειναι και η συντρηπτικη πλειοψηφεια εδω μεσα, περιμενεις κατι? δεν ειδα αντοιστιχη συμπεριφορα απο τους αλλους τεχνικους του φορουμ, οπως ο pantsos κ.λ.π ισως γιατι ειναι επαγγελματιες? μπορει.... ποιος ξερει.
ααααα ξεχασα. δηλαδη αν ποσταρω εγω αυτο? 10 thinks i hate about android.!! θα σημαινει κατι? ρε φιλε πλακα μας κανεις?
Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:10
καταρχας μιλα καλυτερα και μη κρινεις τη δουλεια μου χωρις να με ξερεις.κατα δευτερον το οτι δεν εχεις απαντηση και τσαντιζεσαι με το παραμικρο μου θυμηζει τα μικρα παιδακια που αν παραβγει σε αγωνα με τα ποδηλατα λεει αυτο που εχασε: ναι με περασες αλλα εγω ειμαι καλυτερος απο σενα! το οτι απανταω δεν σημαινει οτι απανταω για χαρη αλλου.σε δημοσιο φορουμ ειμαι και λεω τη γνωμη μου ελευθερα αν εχεις προβλημα με αυτο το λυπαμαι εχεις προβλημα συμπεριφορας και προφανος δεν ξερεις τη σημαινει δημοκρατια.ειληκρηνα λυπαμαι για χαρη σου.νασαι καλα παντως.το αν ειμαι καλος στη δουλεια μου αστο να το κρινουν αλλη.χωρις να με ξερεις μη με κρινεις.εγω δεν μπαινω στη διαδικασια καν να σου πω τι σε θεωρω.εισαι αυτο που διχνεις.αν νομιζεις οτι ειναι καλο αυτο που διχνεις με τη συμπεριφορα σου τοτε λυπαμαι διπλα!
δεν πηρα καμια απαντηση επι της ουσιας ομως.! επισης δεν μπορω να καταλαβω το μιλα καλυτερα που μου ειπες.! αν το παρω ως απειλη, μπορω απλα να γελασω. αν το παρω ως προειδοποιηση θα γελασω επισης.! μαλλον θιγεσαι επειδη ακους αληθειες που σε ενοχλουν. δεν μπορω να μεταφρασω αλλιως το "μιλα καλυτερα". ουτε σε εβρισα ουτε σε απειλησα. νομιζω? και εγω την γνωμη μου σε δημοσιο φορουμ, και μαλιστα οχι χωρις λογο, αφου μου εκανες παραθεση σε αυτο που ρωτησα και μαλιστα, με δοση ειρωνιας οπως πολυ ευκολα μπορει να καταλαβει ο καθενας διαβαζοντας αυτα που εγραψες.! μηπως αληθεια γουσταρεις να γραφεις οτι σου αρεσει, και δεν θελεις ανταπαντηση?
Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:10
Ένα + του jailbreak είναι η δυνατότητα συγχρονισμού με άλλα προγράμματα.
Τελευταία επεξεργασία από: giorgarasGRE, 11/02/2012 - 00:15
Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:14
Aς μην αγιοποιήσουμε τώρα και το itunes!Έλεος δηλαδή!Αλλωστε και αλλες φορές και εντός φόρουμ έχει εκφραστεί η αντιπάθεια προς το itunes.Aλλωστε σκέψου φίλε ipad πόσες φορές συγχρονίζεις jb συσκευή με itunes??
εγω? σχεδον ποτε δεν συγχρονιζω με itunes. το σιχαινομαι. δεν ειναι εκει το θεμα ομως.
Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:15
καταρχην να υποθεσω οτι εισαι ταυτοχρονα και ο takis797979 μιας και σε αυτον εθεσα το ερωτημα και οχι σε εσενα , αφου αυτος εκανε θεμα για το οτι ολοι οι ξενοι βριζουν το itunes.! εαν οχι, τοτε ζηταω συγνωμη αφου απο οτι φαινεται, εισαι τοσο καλο παιδι που τρεχεις να ψαξεις λινκς να ποσταρεις για λογαριασμο αλλου.
+1
Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:19
Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:23
Ε και που είναι?Στο ότι ο takis είπε πως ΟΛΟΙ το κράζουν στο εξωτερικό?Είμαστε offtopic νομίζω και δεν θεωρώ πως είναι σωστό να κρίνεις τον επαγγελματισμό κάποιου μέσα από το αν έχει συμπάθεια στo itunes ή οτιδήποτε άλλο που από αρκετούς θεωρείται - για την apple.Πχ το Locking.Το οτι η apple συμφωνεί με κάποιους παρόχους να μην ξεκλειδώνουν τις συσκευές τους δεν σημαίνει απαραίτητα πως επειδή εγώ και ο fonikoxeris πχ κρράζουμε αυτή την πολιτική της apple οτι δεν συμπαθούμε και τις συσκευές.....
μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις, καποιοι που δεν τους αρεσει καθολου το iphone, και γενικα η φιλοσοφια της apple, λεγοντας μαλιστα και πολλους απο εμας funboys, γιατι γυροφερνουν συνεχεια σε site που ασχολειται οπως λεει και η ονομασια του, με iphone? αυτη την ανωμαλια δεν την καταλαβαινω. μπορεις να μου δωσεις μια εξηγηση?
Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:26
με συγκρινεις με pantso και αλλους τεχνικους λεγοντας αυτοι δεν ειδα να λενε κατι για τo itunes και οτι δεν κραζουν το iphone.λες οτι δεν ρωτησα εσενα αλλα το takis.λες οτι αφου εχω τοση εμπαθεια για το iphone μπαινω να ψαρεψω πελατες.λες οτι σαν τεχνικος θα επρεπε να ηξερα οτι το Iphone φτιαχνετε απο gorilla glass Που στην τελικη δεν φτιαχνεται απο αυτο το υλικο ή απλα δεν υπαρχουν αποδειξεις εστω.δεν πηρα καμια απαντηση επι της ουσιας ομως.! επισης δεν μπορω να καταλαβω το μιλα καλυτερα που μου ειπες.! αν το παρω ως απειλη, μπορω απλα να γελασω. αν το παρω ως προειδοποιηση θα γελασω επισης.! μαλλον θιγεσαι επειδη ακους αληθειες που σε ενοχλουν. δεν μπορω να μεταφρασω αλλιως το "μιλα καλυτερα". ουτε σε εβρισα ουτε σε απειλησα. νομιζω? και εγω την γνωμη μου σε δημοσιο φορουμ, και μαλιστα οχι χωρις λογο, αφου μου εκανες παραθεση σε αυτο που ρωτησα και μαλιστα, με δοση ειρωνιας οπως πολυ ευκολα μπορει να καταλαβει ο καθενας διαβαζοντας αυτα που εγραψες.! μηπως αληθεια γουσταρεις να γραφεις οτι σου αρεσει, και δεν θελεις ανταπαντηση?
απο ολα αυτα που εχεις πει για μενα και εμεσως πλην σαφως με θαβεις χωρις να ξερεις τι δουλεια κανω πρωτα σαν τεχνικος κ μετα σαν απλος φορουμιτης του iphonehellas που εχω κανει φιλους εδω μεσα,τι δεν καταλαβαινεις?δεν με θυγεις?δεν με κατηγορεις και με λες αχρηστο σαν τεχνικο χωρις να ξερεις τι ειμαι?δεν σε απειλησα δεν σε ειρωνευτικα!απλα σου ειπα να μιλας καλα οπως και εγω σου μιλαω.
σε τι δε σου απαντησα φιλε μου?θα μας πεις οτι δεν σου εδωσα απαντηση που θεωρεις το iphone αλεξισφαιρο?και κατι αλλο σε παρακαλω πολυ ποσταρε 3 φωτος με τα κινητα που λες οτι εχεις μπροστα απο το pc σου με την οθονη του τοπικ που μιλαμε τωρα να δουμε αν οντως λες αληθειες για οσα εχεις πει.ειπες εχεις ενα galaxy s2 ενα Galaxy note και iphone 4s.σε παρακαλω βαλε τα κινητα ολα ενα ενα μπροστα απο αυτο το τοπικ να πιστουμε οτι δεν λες λογια του αερα.
Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:29
και κατι αλλο σε παρακαλω πολυ ποσταρε 3 φωτος με τα κινητα που λες οτι εχεις μπροστα απο το pc σου με την οθονη του τοπικ που μιλαμε τωρα να δουμε αν οντως λες αληθειες για οσα εχεις πει.ειπες εχεις ενα galaxy s2 ενα Galaxy note και iphone 4s.σε παρακαλω βαλε τα κινητα ολα ενα ενα μπροστα απο αυτο το τοπικ να πιστουμε οτι δεν λες λογια του αερα.
δωσε μου σε παρακαλω 20 λεπτακια να μπορεσω να βγαλω τις φωτος και να τις ποσταρω. για τα αλλα που ειπες θα σου απαντησω μετα. οκ?
Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:29
Το παιδί αυτό χωρίς να τον ξέρω προσωπικά δεν νομίζω να μην του αρέσει να είναι μέλλος και να έχει και 4αρι.μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις, καποιοι που δεν τους αρεσει καθολου το iphone, και γενικα η φιλοσοφια της apple, λεγοντας μαλιστα και πολλους απο εμας funboys, γιατι γυροφερνουν συνεχεια σε site που ασχολειται οπως λεει και η ονομασια του, με iphone? αυτη την ανωμαλια δεν την καταλαβαινω. μπορεις να μου δωσεις μια εξηγηση?
Αυτό είναι μαζοχισμός.Στην ουσία και εγώ συχαίνομαι ότι στο μετρό είναι κλειστά τα παράθυρα και τίγκα στον κόσμο είναι ομως αναγκαίο κακο γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην ίδια τιμή το ίδιο γρήγορο.Κράζω όμως για τα δρομολόγια...θα μπορούσαν να είναι πιο συχνά και να είμαστε πιο χαλαρά.Αυτό δεν με κάνει να αντιπαθώ πλήρως το μετρό αλλά θα ήθελα να βελτιωθεί.Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.
Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:35
το οτι δεν μαρεσει η φιλοσοφια της apple και ο τροπος που εχει κλειδωσει το iphone μου τι δινει.σε πειραζει αυτο?εγω θελω τη συσκευη που πληρωνω 800 και 700 ευρο να τα εχει ολα και οχι να πρεπει να κανω jailbrake για αναφορες ή να περιμενω 5 χρονια να κανω βιντεοκληση πραγμα που εκαναν τα κινητα απο το 2003.τοσο περιεργο σου φανταζει αυτο?επισης τοσα πολλα ζηταω με το να κραζω το itunes που για να μεταφερεις μια ταινια ή ενα τραγουδι στο κινητο πρεπει να εχεις pc και καλωδιο?αν εσυ τα θεωρεις βολικα και λογικα και ωραια μαγκια σου.εγω οταν δινω τα λεφτα που κανει ενα γρηγορο Pc σε ενα τηλεφωνο εχω τις απαιτησεις που εχει ενα τηλεφωνο 5ετιας μαζι με οσα χαρακτηριστηκα εχει τωρα.αυτο με κανει να μισω το iphone?και αντε και πες εγω δεν το θεωρω καλο τηλεφωνο αυτο με κανει να θελω να το καταστρεψω ενω ξερω να το φτιαχνω ή οτι καποιος που εχει Iphone επειδη εγω "λεμε τωρα" δεν το θεωρω καλο τηλ, θα πει: τι?σιγα μη το δωσω να μου το φτιαξει αυτος που λεει ασχημα πραγματα για το τηλ και την apple! αυτο πιστευεις?αυτο εχεις στο μυαλο σου?τοτε τι να σου πω!μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις, καποιοι που δεν τους αρεσει καθολου το iphone, και γενικα η φιλοσοφια της apple, λεγοντας μαλιστα και πολλους απο εμας funboys, γιατι γυροφερνουν συνεχεια σε site που ασχολειται οπως λεει και η ονομασια του, με iphone? αυτη την ανωμαλια δεν την καταλαβαινω. μπορεις να μου δωσεις μια εξηγηση?
Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:36
οκ περιμενω να τις δω...δωσε μου σε παρακαλω 20 λεπτακια να μπορεσω να βγαλω τις φωτος και να τις ποσταρω. για τα αλλα που ειπες θα σου απαντησω μετα. οκ?
Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:38
20 λεπτα θες για να βγαλεις φωτο? με polaroid θα τα βγαλεις?δωσε μου σε παρακαλω 20 λεπτακια να μπορεσω να βγαλω τις φωτος και να τις ποσταρω. για τα αλλα που ειπες θα σου απαντησω μετα. οκ?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες