Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

H Samsung προκαλεί με νέα διαφήμιση

• Please log in to reply
216 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   giorgarasGRE

giorgarasGRE

iPH Addict

• 629 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:43

20 λεπτα θες για να βγαλεις φωτο? με polaroid θα τα βγαλεις? :lol:

Εμ αυτά κάνουν τα itunes...άντε να κάνει backup άντε να φορτώσει!Πάει το 20 λεπτο.Και εγώ αυτά πάθαινα!
:lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:46

Εμ αυτά κάνουν τα itunes...άντε να κάνει backup άντε να φορτώσει!Πάει το 20 λεπτο.Και εγώ αυτά πάθαινα!
:lol:

ποιο itunes μωρε, αν ειναι στον υπολογιστη τσακ μπαμ με usb τι μια φωτο θα βγαλει.
Whatsapp doc?

#183   giorgarasGRE

giorgarasGRE

iPH Addict

• 629 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:47

ποιο itunes μωρε, αν ειναι στον υπολογιστη τσακ μπαμ με usb τι μια φωτο θα βγαλει.

Μπορεί να έχει αργή σύνδεση.Μη με μαλώνεις αμέσως.... :P

#184   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:55

συγνωμη αν αργησα. εψαχνα να βρω το s2 αλλα με ενημερωσε ο αδερφος μου, οτι το δανεισε για καμια εβδομαδα σε εναν φιλο του. δεν το ηξερα. βρηκα ομως το note μου. ετσι και αλλιως το θεμα ηταν οπως φαινεται για τον φιλο, εαν ειχα συσκευη της κλασης του s2, ωστε να αξιολογησω τις δυνατοτητες του android. ε αυτο δεν νομιζω να αμφισβητειται με το note. μιας και θεωρητικα ειναι καλυτερο του s2. και το ποσταρω μαζι με το 4s μου.
ελπιζω να διακρινονται. εαν οχι μπορω να βγαλω αλλες καλυτερες.

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

#185   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:56

για τους πολυ απιστους, εαν θελουν μπορω να ανεβασω και βιντεο στο youtube πιο ευκολα. :lol:

#186   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:56

μπραβο!ειληκρινα δεν το περιμενα οτι ελεγες αληθεια βαση του τροπου συμπεριφορας σου.

#187   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:58

τις φωτος τις τραβηξα με αλλη καμερα κανονικη, και αντε να βρω μετα το card reader να τις περασω στο σταθερο και ιστοριες....

#188   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 00:58

μπραβο!ειληκρινα δεν το περιμενα οτι ελεγες αληθεια βαση του τροπου συμπεριφορας σου.

φιλε fonikoxeri εαν καταλαθος σε εθιξα σου ζηταω δημοσια συγνωμη.

#189   giorgarasGRE

giorgarasGRE

iPH Addict

• 629 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:00

για τους πολυ απιστους, εαν θελουν μπορω να ανεβασω και βιντεο στο youtube πιο ευκολα. :lol:

Θέλω βίντεο utube Link περιμένω!Χαχαχα
Ας χαλαρώσουμε...δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν!Όπως και ο fonikoxeris με βοήθησε σε ένα device που δεν άναβε και μου το έφτιαξε είναι καλος μηχανικός και δεν έχει να αποδείξει κάτι τέτοιο αλλά και εσύ δεν έχεις λόγο να αποδείξεις οτι έχεις αυτές τις συσκευές!Για εμένα είναι λίγο αστείο αυτό που συμβαίνει....παρεξηγήσεις από το 0 και για όλα αυτά ευθύνεται η χρήση του γραπτού λόγου.
8) 8)

#190   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:03

Δεν πατε να βρειτε κανα δωματιο να πιειτε καμια μπυρα αντε μπραβο λολ
Whatsapp doc?

#191   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:03

δεκτη η συγνωμη σου αλλα δεν ηταν καταλαθος το εκανες επανελημενα και με εβαλες σε συγκριση χωρις να με ξερεις καν.θα μπορουσα να σου στειλω μηνυματα απο παιδια που εχω βοηθησει που τους δινω εναλλακτικες λυσεις για να μη πληρωνουν λεφτα σε τεχνικους.δεν ειμαι ο επαγγελματιας οπως εσυ τους ξερεις που κανουν αρπαχτες.απο μικρος αυτη τη δουλεια κανω παντα αφιλοκερδος τα τελευταια 2 χρονια το κανω σαν κανονικο επαγγελμα.και δεν μπαινω εδω να ψαρεψω πελατες.εχω τις γνωριμιες μου και τον δικο μου κυκλο που με εμπιστευοντε.τελος παντων ελπιζω να καταλαβες οτι με εθηξες.δεν το συνεχιζω αλλο εχουμε ξεφυγει απο την κανονικη κουβεντα με προσωπικες διαμαχες.απλα μη κρινεις χωρις να ξερεις με ποιον μιλας.ολα καλα!

#192   giorgarasGRE

giorgarasGRE

iPH Addict

• 629 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:04

Δεν πατε να βρειτε κανα δωματιο να πιειτε καμια μπυρα αντε μπραβο λολ

Που λεφτά για μπύρες??Τα δώσαμε όλα στην apple.... :P

Τελευταία επεξεργασία από: giorgarasGRE, 11/02/2012 - 01:04.

#193   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:05

δεκτη η συγνωμη σου αλλα δεν ηταν καταλαθος το εκανες επανελημενα και με εβαλες σε συγκριση χωρις να με ξερεις καν.θα μπορουσα να σου στειλω μηνυματα απο παιδια που εχω βοηθησει που τους δινω εναλλακτικες λυσεις για να μη πληρωνουν λεφτα σε τεχνικους.δεν ειμαι ο επαγγελματιας οπως εσυ τους ξερεις που κανουν αρπαχτες.απο μικρος αυτη τη δουλεια κανω παντα αφιλοκερδος τα τελευταια 2 χρονια το κανω σαν κανονικο επαγγελμα.και δεν μπαινω εδω να ψαρεψω πελατες.εχω τις γνωριμιες μου και τον δικο μου κυκλο που με εμπιστευοντε.τελος παντων ελπιζω να καταλαβες οτι με εθηξες.δεν το συνεχιζω αλλο εχουμε ξεφυγει απο την κανονικη κουβεντα με προσωπικες διαμαχες.απλα μη κρινεις χωρις να ξερεις με ποιον μιλας.ολα καλα! κερναω σουμαδα οπως θα ελεγε και ο κατακουζηνος imarilina...χαχαχαχα

#194   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:06

δεκτη η συγνωμη σου αλλα δεν ηταν καταλαθος το εκανες επανελημενα και με εβαλες σε συγκριση χωρις να με ξερεις καν.θα μπορουσα να σου στειλω μηνυματα απο παιδια που εχω βοηθησει που τους δινω εναλλακτικες λυσεις για να μη πληρωνουν λεφτα σε τεχνικους.δεν ειμαι ο επαγγελματιας οπως εσυ τους ξερεις που κανουν αρπαχτες.απο μικρος αυτη τη δουλεια κανω παντα αφιλοκερδος τα τελευταια 2 χρονια το κανω σαν κανονικο επαγγελμα.και δεν μπαινω εδω να ψαρεψω πελατες.εχω τις γνωριμιες μου και τον δικο μου κυκλο που με εμπιστευοντε.τελος παντων ελπιζω να καταλαβες οτι με εθηξες.δεν το συνεχιζω αλλο εχουμε ξεφυγει απο την κανονικη κουβεντα με προσωπικες διαμαχες.απλα μη κρινεις χωρις να ξερεις με ποιον μιλας.ολα καλα!

ναι αλλα και εσυ με ειρωνευτηκες επανηλειμενα. τελος παντων. ολα καλα. τελος εδω. καλη συνεχεια παιδια. :)

#195   giorgarasGRE

giorgarasGRE

iPH Addict

• 629 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:06

Σουμάδα on the rocks!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα