Λεφτα υπαρχουν...Που λεφτά για μπύρες??Τα δώσαμε όλα στην apple....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:07
Λεφτα υπαρχουν...Που λεφτά για μπύρες??Τα δώσαμε όλα στην apple....
Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:08
Eδώ κολλάει ωραία στην συζήτηση!ΧαχαχαχαΛεφτα υπαρχουν...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:09
Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:14
Ρε συ ipad μιλάμε πρώτη μούρη giorgarasGRE ρε φίλε!Δώστε +1 για τον Γιώργαρο ναουμεεε!!συγνωμη αν αργησα. εψαχνα να βρω το s2 αλλα με ενημερωσε ο αδερφος μου, οτι το δανεισε για καμια εβδομαδα σε εναν φιλο του. δεν το ηξερα. βρηκα ομως το note μου. ετσι και αλλιως το θεμα ηταν οπως φαινεται για τον φιλο, εαν ειχα συσκευη της κλασης του s2, ωστε να αξιολογησω τις δυνατοτητες του android. ε αυτο δεν νομιζω να αμφισβητειται με το note. μιας και θεωρητικα ειναι καλυτερο του s2. και το ποσταρω μαζι με το 4s μου.
ελπιζω να διακρινονται. εαν οχι μπορω να βγαλω αλλες καλυτερες.
Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:23
Ασε τα σαπια, αφου ηταν στο συρταρι το S2, ετσι τα παιρνει και τα δινει χωρις να σε ενημερωσει? τι λες καλε.συγνωμη αν αργησα. εψαχνα να βρω το s2 αλλα με ενημερωσε ο αδερφος μου, οτι το δανεισε για καμια εβδομαδα σε εναν φιλο του. δεν το ηξερα. βρηκα ομως το note μου. ετσι και αλλιως το θεμα ηταν οπως φαινεται για τον φιλο, εαν ειχα συσκευη της κλασης του s2, ωστε να αξιολογησω τις δυνατοτητες του android. ε αυτο δεν νομιζω να αμφισβητειται με το note. μιας και θεωρητικα ειναι καλυτερο του s2. και το ποσταρω μαζι με το 4s μου.
ελπιζω να διακρινονται. εαν οχι μπορω να βγαλω αλλες καλυτερες.
Δημοσίευση 11/02/2012 - 03:30
Δημοσίευση 11/02/2012 - 04:27
Δημοσίευση 11/02/2012 - 11:27
Εσενα το προβλημα σου ποιο ειναι??Ζητάτε όλα αυτά με τα file managers κλπ επειδή έτσι συνηθίσατε τόσα χρόνια. Υπάρχουν 2 τινά:
είτε θα αλλάξετε εσείς για ένα κινητό που σας αρέσει και πιστεύετε στη φιλοσοφία του
είτε θα αλλάξει η Apple τη φιλοσοφία της που την έφερε εδώ πυ την έφερε
Αν ζητάτε κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη έχει το iPhone, απλά πηγαίνετε σε κάτι άλλο. Δεν είναι ντροπή.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΙΤΑΙ. Απλό
Δημοσίευση 11/02/2012 - 11:32
Δημοσίευση 11/02/2012 - 11:47
Εσενα το προβλημα σου ποιο ειναι??
Δε μπορουμε να λεμε τη γνωμη μας η να κραζουμε για τις ελλειψεις??
Sent from my iphone 4
Δημοσίευση 11/02/2012 - 11:49
Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε μου.Οι φιλοσοφίες αλλάζουν,αλλιώς οι κολοσσοί πέφτουν,και τα παραδείγματα είναι πολλά.Εμείς τους ταίζουμε,όχι αυτοί.
Δημοσίευση 11/02/2012 - 11:59
Aυτό σου λέω. Πως βάσει την πολιτική και τη φιλοσοφία της Apple δεν υπάρχουν ελλείψεις και πως το προιόν για να έχει αυτήν την επιτυχία που χρειάζεται πρέπει να είναι έτσι όπως είναι!
Αν δε μπορείς χωρίς τις ελλείψεις τότε δε σου κάνει το iPhone. Είναι σα να αγοράζεις ένα Porchse και να λες: άχ στο Lada μου είχα και σκακιέρα πάνω για να βάζω το ποδήλατο, είχα και πιο δυνατό κοτσαδόρο πίσω.
Εξ' άλλου τις ήξερες τις ελλείψεις, γιατί το πήρες;
Τόσο καιρό αναρωτιέμαι τί είναι τραγελαφικότερο: να έχετε μετανιώσει για μια βλακώδη αγορά που δε σας καλύπτει ή να αναλώνεστε στο να ζητάτε πράγματα που εξαρχής γνωρίζατε. Θέατρο παραλόγου.
Πολλά γέλια πραγματικά. Κάνατε τις επιλογές σας σαν ώριμα άτομα, διαλέξατε κινητό και τώρα κλαψουρίζετε σα κοριτσόπουλα για τις ελλείψεις και κάνετε σύγκριση με ένα άλλο κινητό το οποίο έχει τις ελλείψεις που θέλετε, είναι φθηνότερο, κερδίζει αγορά στην Αμερική (βάσει μετρήσεων, στατιστικού δείγματος και εταιρείας δημοσκόπησης που κανείς μας δε ξέρει) είναι ανοιχτό, έχει Bluetooth ΑΛΛΑ δεν το αγοράσατε.
Τί να πω!; Καλά που υπάρχουν αραιά και που τέτοια threads.
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 11/02/2012 - 12:01
Δημοσίευση 11/02/2012 - 11:59
Δημοσίευση 12/02/2012 - 00:13
Δημοσίευση 16/02/2012 - 23:44
Ρε συ ipad μιλάμε πρώτη μούρη giorgarasGRE ρε φίλε!Δώστε +1 για τον Γιώργαρο ναουμεεε!!
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες