Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

H Samsung προκαλεί με νέα διαφήμιση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
216 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   kostas13patra

kostas13patra

iPH Member

• 204 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:07

Που λεφτά για μπύρες??Τα δώσαμε όλα στην apple.... :P

Λεφτα υπαρχουν...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   giorgarasGRE

giorgarasGRE

iPH Addict

• 629 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:08

Λεφτα υπαρχουν...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eδώ κολλάει ωραία στην συζήτηση!Χαχαχαχα
Τεσπα ας μην χαλάμε το topic!Καληνύχτα!!!!

#198   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:09

#199   giorgarasGRE

giorgarasGRE

iPH Addict

• 629 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:14

συγνωμη αν αργησα. εψαχνα να βρω το s2 αλλα με ενημερωσε ο αδερφος μου, οτι το δανεισε για καμια εβδομαδα σε εναν φιλο του. δεν το ηξερα. βρηκα ομως το note μου. ετσι και αλλιως το θεμα ηταν οπως φαινεται για τον φιλο, εαν ειχα συσκευη της κλασης του s2, ωστε να αξιολογησω τις δυνατοτητες του android. ε αυτο δεν νομιζω να αμφισβητειται με το note. μιας και θεωρητικα ειναι καλυτερο του s2. και το ποσταρω μαζι με το 4s μου.
ελπιζω να διακρινονται. εαν οχι μπορω να βγαλω αλλες καλυτερες.

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

Ρε συ ipad μιλάμε πρώτη μούρη giorgarasGRE ρε φίλε!Δώστε +1 για τον Γιώργαρο ναουμεεε!! :P

#200   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 11/02/2012 - 01:23

συγνωμη αν αργησα. εψαχνα να βρω το s2 αλλα με ενημερωσε ο αδερφος μου, οτι το δανεισε για καμια εβδομαδα σε εναν φιλο του. δεν το ηξερα. βρηκα ομως το note μου. ετσι και αλλιως το θεμα ηταν οπως φαινεται για τον φιλο, εαν ειχα συσκευη της κλασης του s2, ωστε να αξιολογησω τις δυνατοτητες του android. ε αυτο δεν νομιζω να αμφισβητειται με το note. μιας και θεωρητικα ειναι καλυτερο του s2. και το ποσταρω μαζι με το 4s μου.
ελπιζω να διακρινονται. εαν οχι μπορω να βγαλω αλλες καλυτερες.

Ασε τα σαπια, αφου ηταν στο συρταρι το S2, ετσι τα παιρνει και τα δινει χωρις να σε ενημερωσει? τι λες καλε.
Whatsapp doc?

#201   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 11/02/2012 - 03:30

Εγω παλι δε καταλαβα πως ξεκινησε η συγκρουση :blush:

Μωρε το ποιντ μου εμενα ειναι οτι το itunes ειναι καλο, αλλα ειναι καλο για να συγχρονιζεις ipod. Μου αρεσει μαλιστα περισσοτερο και απο το wmp για μουσικη στο pc. Αλλα δε μπορει ενα σημερινο smartphone να χρειαζεται προγραμμα συγχρονισμου, ποσο μαλλον οταν μεσα απο αυτο κανεις rename στα αρχεια κλπ. μακαρι να το βγαλουν και να το βαλουν σαν app μεσα στις συσκευες. Τουλαχιστον εδωσαν on air ενεργοποιηση συσκευων. Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.

#202   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 04:27

Ζητάτε όλα αυτά με τα file managers κλπ επειδή έτσι συνηθίσατε τόσα χρόνια. Υπάρχουν 2 τινά:

είτε θα αλλάξετε εσείς για ένα κινητό που σας αρέσει και πιστεύετε στη φιλοσοφία του
είτε θα αλλάξει η Apple τη φιλοσοφία της που την έφερε εδώ πυ την έφερε

Αν ζητάτε κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη έχει το iPhone, απλά πηγαίνετε σε κάτι άλλο. Δεν είναι ντροπή.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΙΤΑΙ. Απλό

#203   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 11/02/2012 - 11:27

Ζητάτε όλα αυτά με τα file managers κλπ επειδή έτσι συνηθίσατε τόσα χρόνια. Υπάρχουν 2 τινά:

είτε θα αλλάξετε εσείς για ένα κινητό που σας αρέσει και πιστεύετε στη φιλοσοφία του
είτε θα αλλάξει η Apple τη φιλοσοφία της που την έφερε εδώ πυ την έφερε

Αν ζητάτε κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη έχει το iPhone, απλά πηγαίνετε σε κάτι άλλο. Δεν είναι ντροπή.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΙΤΑΙ. Απλό

Εσενα το προβλημα σου ποιο ειναι??
Δε μπορουμε να λεμε τη γνωμη μας η να κραζουμε για τις ελλειψεις??

Sent from my iphone 4

#204   Alexemp

Alexemp

iPH Member

• 342 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Mpliki

Δημοσίευση 11/02/2012 - 11:32

Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε μου.Οι φιλοσοφίες αλλάζουν,αλλιώς οι κολοσσοί πέφτουν,και τα παραδείγματα είναι πολλά.Εμείς τους ταίζουμε,όχι αυτοί.

#205   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 11:47

Εσενα το προβλημα σου ποιο ειναι??
Δε μπορουμε να λεμε τη γνωμη μας η να κραζουμε για τις ελλειψεις??

Sent from my iphone 4

Aυτό σου λέω. Πως βάσει την πολιτική και τη φιλοσοφία της Apple δεν υπάρχουν ελλείψεις και πως το προιόν για να έχει αυτήν την επιτυχία που χρειάζεται πρέπει να είναι έτσι όπως είναι!

Αν δε μπορείς χωρίς τις ελλείψεις τότε δε σου κάνει το iPhone. Είναι σα να αγοράζεις ένα Porchse και να λες: άχ στο Lada μου είχα και σκακιέρα πάνω για να βάζω το ποδήλατο, είχα και πιο δυνατό κοτσαδόρο πίσω.

Εξ' άλλου τις ήξερες τις ελλείψεις, γιατί το πήρες;

Τόσο καιρό αναρωτιέμαι τί είναι τραγελαφικότερο: να έχετε μετανιώσει για μια βλακώδη αγορά που δε σας καλύπτει ή να αναλώνεστε στο να ζητάτε πράγματα που εξαρχής γνωρίζατε. Θέατρο παραλόγου.

Πολλά γέλια πραγματικά. Κάνατε τις επιλογές σας σαν ώριμα άτομα, διαλέξατε κινητό και τώρα κλαψουρίζετε σα κοριτσόπουλα για τις ελλείψεις και κάνετε σύγκριση με ένα άλλο κινητό το οποίο έχει τις ελλείψεις που θέλετε, είναι φθηνότερο, κερδίζει αγορά στην Αμερική (βάσει μετρήσεων, στατιστικού δείγματος και εταιρείας δημοσκόπησης που κανείς μας δε ξέρει) είναι ανοιχτό, έχει Bluetooth ΑΛΛΑ δεν το αγοράσατε.

Τί να πω!; Καλά που υπάρχουν αραιά και που τέτοια threads.

#206   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2012 - 11:49

Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε μου.Οι φιλοσοφίες αλλάζουν,αλλιώς οι κολοσσοί πέφτουν,και τα παραδείγματα είναι πολλά.Εμείς τους ταίζουμε,όχι αυτοί.

Συμφωνώ σε αυτό που λες και όσο και να μην το πιστεύεις δεν αντικρούεται με όσα είπα. Τους ταιριάζεις με το να μην αγοράσεις το iPhone. Όχι με το να το αγοράζεις και μετά να κλαίγεσαι...δε στέκει!

#207   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 11/02/2012 - 11:59

Aυτό σου λέω. Πως βάσει την πολιτική και τη φιλοσοφία της Apple δεν υπάρχουν ελλείψεις και πως το προιόν για να έχει αυτήν την επιτυχία που χρειάζεται πρέπει να είναι έτσι όπως είναι!

Αν δε μπορείς χωρίς τις ελλείψεις τότε δε σου κάνει το iPhone. Είναι σα να αγοράζεις ένα Porchse και να λες: άχ στο Lada μου είχα και σκακιέρα πάνω για να βάζω το ποδήλατο, είχα και πιο δυνατό κοτσαδόρο πίσω.

Εξ' άλλου τις ήξερες τις ελλείψεις, γιατί το πήρες;

Τόσο καιρό αναρωτιέμαι τί είναι τραγελαφικότερο: να έχετε μετανιώσει για μια βλακώδη αγορά που δε σας καλύπτει ή να αναλώνεστε στο να ζητάτε πράγματα που εξαρχής γνωρίζατε. Θέατρο παραλόγου.

Πολλά γέλια πραγματικά. Κάνατε τις επιλογές σας σαν ώριμα άτομα, διαλέξατε κινητό και τώρα κλαψουρίζετε σα κοριτσόπουλα για τις ελλείψεις και κάνετε σύγκριση με ένα άλλο κινητό το οποίο έχει τις ελλείψεις που θέλετε, είναι φθηνότερο, κερδίζει αγορά στην Αμερική (βάσει μετρήσεων, στατιστικού δείγματος και εταιρείας δημοσκόπησης που κανείς μας δε ξέρει) είναι ανοιχτό, έχει Bluetooth ΑΛΛΑ δεν το αγοράσατε.

Τί να πω!; Καλά που υπάρχουν αραιά και που τέτοια threads.

Εχω μαθει οταν αγοραζω κατι οσο καλο και να ειναι να το κραζω για να γινει ακομα καλυτερο...δε παιζει να κλεισω τα ματια και να πω πως ολα ειναι τελεια και δε του λειπει τιποτα οπως κανουν αλλοι.........και στα @@ μου το bt,εχει πολυ πιο σοβαρες ελειψεις απο αυτο....

Κ επισης θα συνεχισω να κραζω και την αππλε και την σαμμυ γιατι σκομα ΔΕΝ εχουν βγαλει το τελειο κινητο και ουτε πρικειτε φυσικα...αν δε σαρεσει προβλημα σου....

Sent from my iphone 4

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 11/02/2012 - 12:01

#208   Alexemp

Alexemp

iPH Member

• 342 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Mpliki

Δημοσίευση 11/02/2012 - 11:59

Αυτό ισχύει σε κάθε τομέα.Αν αγοράσεις όμως κάτι, και δεις ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου,μπορείς να επισημαίνεις τι σε ενοχλεί και απλά να μην πας να το ξανα-αγοράσεις.Όχι να κλαίγεσαι.Αλλά και γω όταν πρωτοπήρα και είδα την όλη νοοτροπία του iTunes,είπα τι μαλ**α είναι αυτή,σε ένα κινητό που θα έπρεπε,εν έτι πώλησης 2012 να σε αφήνει τουλάχιστον να μετονομάζεις και να σβήνεις τις εικόνες σου .Ναι προφανώς γουστάρω iPhone,για αυτό και το πήρα,αλλά έχω κάθε δικαίωμα να κράζω ένα χαρακτηριστικό που ανήκει σε κινητά 2 δεκαετιών πίσω.

Τους ταιριάζεις και με το να μην το ξανα πάρεις,αν αυτό σε καλύπτει.Γενικά μιλώντας.Εγώ προσωπικά μπορώ να ζήσω και με τα δύο τρία ελαττώματα γιατί μου προσφέρει πολλά άλλα,με jb κλπ.Αυτό που λέω είναι ότι δεν τα παύει από το να υπάρχουν.

#209   MaleBuffy

MaleBuffy

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 00:13

Όλα κάνουν τον κύκλο τους! Παλιά σκωτονομασταν οι Sympiαδες με τους windows ce/mobileαδες για το πια εταιρία θα έβγαζε καλύτερο κινητό με το καλύτερο λειτουργικό. Όχι series 60 όχι Nokia όχι Ericsson. Όλα ξεχάστηκαν γιατί ξεπεράστηκαν απο κάτι καλύτερο. Τώρα μιλάμε για IOS και android. Σε λίγα χρόνια θα έρθει κάτι άλλο να τα αντικαταστήσει! That's life!

#210   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 16/02/2012 - 23:44

Ρε συ ipad μιλάμε πρώτη μούρη giorgarasGRE ρε φίλε!Δώστε +1 για τον Γιώργαρο ναουμεεε!! :P

στο εδωσα.! :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10