Ασε τα σαπια, αφου ηταν στο συρταρι το S2, ετσι τα παιρνει και τα δινει χωρις να σε ενημερωσει? τι λες καλε.
τι να ενημερωσει? που δανεισε καπου το s2? σιγα τα ωα. λες και δανεισε καμια ferrari !
Δημοσίευση 16/02/2012 - 23:46
Ασε τα σαπια, αφου ηταν στο συρταρι το S2, ετσι τα παιρνει και τα δινει χωρις να σε ενημερωσει? τι λες καλε.
Δημοσίευση 16/02/2012 - 23:57
Δημοσίευση 16/02/2012 - 23:58
Η αληθεια ειναι οτι και η apple εχει τεχνολογια αλλα την εχει στα συρταρια της..Γιατι να την εμφανισει οταν τα προιοντα της πουλανε τρελα?κ ποιος σου ειπε οτι δεν ειχα στην κατοχη μου κ 4-4s παραλληλα με το s2? δεν με ξερεις οποτε καλυτερα να ρωτας... η ουσια ειναι μια επιλεγει ο καθενας, οτι τον εξυπηρετει καλυτερα, απλως η διαφορα ειναι οτι υπαρχουν οι funboydes κ αυτοι που λατρευουν την τεχνολογια εγω ανηκω στην δευτερη κατηγορια, κ αυτη την στιγμη η samsung τεχνολογικα υπερεχει!
Δημοσίευση 17/02/2012 - 17:40
ρε συ Ipad μιας και τα βρηκαμε.μιας και δεν σου αρεσει το s2 και σου αρεσει με χιλια το Iphone ψηνεσαι για ανταλλαγη με το Iphone4 το δικο μου?ειναι κλειδωμενο βεβαια εμενα.εντελος off topic ειμαι αλλα μου ηρθε φλασια!χαχαχαχα
Δημοσίευση 25/02/2012 - 01:07
Δημοσίευση 25/02/2012 - 01:23
γυρναμε ξανα στην εποχη με τα στυλο για τα κινητα δεν παμε καλα οτι να ναι , τρομερο γεγονος για την samsung αυτο που εκανε , ειναι παγκοσμια πατεντα επανεφερε ξανα τα στυλο ουαου... τι να πω εμενα δεν με εντυπωσιαζει καθολου και το θεωρω πολυ κατινιστικο να κανει διαφημισεις που μεσα εχουν αλλο προιον οπως πχ το iPhone γιατι στην ουσια κανει και ΤΣΑΜΠΑ διαφημιση σε αυτους. τι να πω ο καθενας εχει την γνωμη του.
Υ.Γ. δειτε ο τυπος πως κραταει το κινητο-παντοφλα δεν πιανονται ρε @#$%^&%$ μου τα δαχτυλα του;;;
εγω που το δοκιμασα απο ενα γνωστο μου δεν το θεωρω καθολου βολικο , ειπαμε το μεγεθος μετραει αλλα οχι και ετσι
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες