Προφανώς δεν έχεις στηθεί ποτέ, μήτε έχεις μπει σε Apple Store. Έχει πολύ πλάκα και είναι εμπειρία ευχάριστη. Εσύ βλέπεις μόνο παγωμένες εικόνες οι οποίες μόνο σύγχυση βγάζουν αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Εγώ στήθηκα στο Apple Store της Ζυρίχης για 2 ώρες. Απίστευτη πλάκα, γαμάτη ατμόσφαιρα και πολύ γέλιο. Αυτοσαρκαζόμασταν όλοι, γνωριζόμασταν μεταξύ μας, λέγαμε πως πρόκειται να το χρησιμοποιήσουμε, τί μας αρέσει και τί όχι, αν έχουμε Mac, κανένα πρόγραμμα που συνιστούμε, τί θα κάνεις το καλοκαίρι, "κοίτα τον κινέζο πόσες φωτό έχει τραβήξει" κλπ.
Εγώ χλευάζω αυτούς που μαθαίνουν και διαμορφώνουν άποψη από τα έτοιμα και δεν έχουν ζήσει...
καλή φάση, κρίμα να μην έχουμε Apple Store και στην Ελλάδα, για το μόνο που έχω "στηθεί" εγώ ήταν όταν έβγαινε το Wrath of the lich king expansion για το world of warcraft, αλλά και αυτό δεν ήταν ακριβώς στήσιμο απλός περίμενα μαζί με άλλους στο μαγαζί μέχρι να πάει 12 (το βράδυ) για να το πάρουμε, πριν τις 12 απαγορεύονταν να το πουλήσουν.