Άνοιξε ένα poll να δούμε πόσοι σε πιστέψαμε!τουλαχιστον τα κινητα της samsung δουλευουν σωστα χωρις προβληματα. (να χανουν το σημα βλεπε 4s) εχω 4s και το σκυλο μετανιωσα.
ειναι το τεταρτο με το ιδιο προβλημα.
H Samsung προκαλεί με νέα διαφήμιση
Δημοσίευση 26/01/2012 - 18:24
Ad
Δημοσίευση 26/01/2012 - 20:26
Αν είναι δυνατόν δηλαδή....
Δημοσίευση 26/01/2012 - 20:32
για πειτε μου ρε παιδια μια αλλη εταιρια εκτος απ τα κινεζικα που να εχει τετοιο προβλημα με τα κινητα της.
Δημοσίευση 26/01/2012 - 20:33
ρε μαγκες χαρτζιλίκι σας δίνει η Apple?
Αν είναι δυνατόν δηλαδή....
Eσάς σας δίνει χαρτζιλίκι η Samsung?
Αν είναι δυνατόν δηλαδή...
Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι η πραγματικότητα μερικών, να πειράζει τόσο πολύ; Δηλαδή πρέπει να δεχτώ τη δική σας θέση στο θέμα; Γιατί; Ο άλλος μιλάει λες και όλοι οι άνθρωποι σκέφτονται σαν αυτόν.
Πραγματικά έχω βαρεθεί με αυτές τις συζητήσεις. Πρέπει να είσαι κομπλεξικός να κάθεσαι να ασχολείσαι τελείως. Έκανα και πάλι λάθος να πω την απάντησή μου σε έναν δήθεν γνώστη που τα αφορίζει όλα.
καληνύχτα
Δημοσίευση 26/01/2012 - 20:46
Δημοσίευση 26/01/2012 - 20:59
Κι αν παλι εχεις ξενερωσει γιατι δεν το πουλας;
Δημοσίευση 26/01/2012 - 21:04
Δημοσίευση 26/01/2012 - 21:05
Παντως φιλε να ξερεις πως δεν ειναι μονο θεμα Apple.Σε ολες τις εταιριες μπορει να τυχεις ελλατωματικης συσκευης.Βασικα σε ολες τις ηλεκτρονικες συσκευες κι οχι μονο στα κινητα.
Μηπως να πηγαινες στα επισημα σερβις τους εσυ ο ιδιος;
Ειναι κριμα να ξενερωνεις ετσι αφου η αληθεια ειναι οτι ειναι καλο κινητο...
Τελευταία επεξεργασία από: panosfx, 26/01/2012 - 21:07
Δημοσίευση 26/01/2012 - 22:31
ούτε γήπεδο πηγαίνω σα μπαμπουινος που λες ούτε για ακριβό αμάξι θα στηνομουνα, ούτε για εισιτήριο,ούτε κοπανιεμαι στις μπύρες παρά μόνο για ΑΝΑΓΚΗ στηνομαι σε ουρές, αφού σου αρέσει σου είπα μαγκια σου αλλα μη κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, σε αδικειςΑφού ρε φίλε δε το έχεις ζήσει τί πας να πεις τώρα;
Και εξάλλου εσένα σου αρέσει να πηγαίνεις σα μπαμπουίνος στο στάδιο και να βλέπεις μπάλα (λέω εγώ τώρα..) ή να κοπανιέσαι στις μπύρες.
Νομίζεις για όλους είναι διασκέδαση αυτό; Δε λέω πως υποχρεωτικά είναι για όλους, αλλά δε μπορεί όλοι να είναι φαντασμένοι...έλεος.
Και εξάλλου, σου είπα κάποια πράγματα. Το να στηθείς για το ΙΚΑ είναι το ίδιο με το να στηθείς και να αγοράσεις το αγαπημένο σου gadget ή να πας να πάρεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο;
Αν δεν έχεις ούτε iPhone ούτε αυτοκίνητο, τότε ΝΑΙ και εγώ μαζί σου. Οι απόψεις μας διαμορφώνονται από τους ορίζοντές μας.
Δημοσίευση 31/01/2012 - 12:05
H Lee, πρώην υπάλληλος στη L' Oreal και Lancome, δήλωσε ότι στόχος της εταιρείας είναι οι καταναλωτές να ενθουσιαστούν όχι μόνο με τη σειρά Galaxy αλλά και με την ίδια την εταιρεία επιζητώντας το brand status και loyalty που διαθέτει και η Apple. «Ειδικά στις ΗΠΑ οι άνθρωποι έχουν εμμονή με την Apple. Ήρθε η ώρα να στρέψουμε την προσοχή του κόσμου αλλού», δήλωσε η Lee.
H Lee δεν θεωρεί ότι οι διαφημίσεις της Samsung εκφράζουν επίθεση προς την Apple αλλά επικεντρώνεται κυρίως στην επίκληση στο συναίσθημα για τις Galaxy συσκευές φέρνοντας την τεχνολογία πιο κοντά στους καταναλωτές με απλούς και κατανοητούς όρους. Αντί στις διαφημίσεις να γίνεται μια ανάγνωση των τεχνικών χαρακτηριστικών της συσκευής επιδιώκεται η σχέση μεταξύ των καταναλωτών και των φορητών συσκευών. «Το κινητό μπορεί να είναι σύμβολο για αυτό που είσαι. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι 'αυτό που κρατάω στα χέρια μου είμαι εγώ'», ανέφερε η Lee.
Η κορύφωση των διαφημίσεων της Samsung θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του τελικού του SuperBowl στις ΗΠΑ όπου θα διαφημιστεί το Galaxy Note ...μια συσκευή χωρίς ξεκάθαρο προσανατολισμό με οθόνη 5.3 ίντσες (!)
Follow me on twitter
Δημοσίευση 31/01/2012 - 15:27
Δημοσίευση 31/01/2012 - 15:35
Δημοσίευση 31/01/2012 - 19:03
Δημοσίευση 31/01/2012 - 19:31
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα...
Δημοσίευση 01/02/2012 - 07:07
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες