Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

H Samsung προκαλεί με νέα διαφήμιση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
216 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   tps

tps

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:paok!

Δημοσίευση 07/02/2012 - 01:07

Ρε παιδιά λίγο πιο αντικειμενικότητα σε τέτοιου είδους ειδήσεις.

Εντάξει σελίδα με τίτλo iphonehellas είναι, αλλά προσωπικά με κουράζει αυτό το (έστω με το γάντι) κράξιμο...

+1

είναι αλήθεια αυτό!!! ::)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/02/2012 - 01:10

τι σχεση εχει ρε ανθρωπε ο ΠΑΟΚ και γενικα οι ομαδες με μια αμερικανικη εταιρια?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??

ερε παναγια μου τι αλλο θα ακουσουμε.........

γιατι εσενα σαρεσει το ποδοσφαιρο εμενα οχι. προτιμω να υποστηριζω την Apple απο το να βλεπω 11 φελους να τρεχουν πανω κατω και να βριζω. τι δεν καταλαβαινεις? εσυ υποστηριζεις μια ομαδα στο ποδοσφαιρο εγω υποστηριζω μια εταιρια που βγαζει ηλεκτρονικα προιοντα. πιο απλο δεν μπορω να στο κανω.

#108   djzito

djzito

iPH newbie

• 83 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2012 - 01:15

αληθεια φοβασαι μην σου πεσει το iphone, που εχει σαφως ποιοτικοτερα και ανθεκτικοτερα υλικα απο την πλαστικουρα? ξερεις γιατι ξεγελιεσαι? γιατι το iphone δειχνει τοσο κομψο , που νομιζεις οτι ειναι και τοσο ευθραυστο.!

αυτα για να μην λεμε οτι θελουμε.....

Δε στεκει αυτο που λες...
Αλλο ανθεκτικο,αλλο ποιοτικο...

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

#109   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 07/02/2012 - 01:17

γιατι εσενα σαρεσει το ποδοσφαιρο εμενα οχι. προτιμω να υποστηριζω την Apple απο το να βλεπω 11 φελους να τρεχουν πανω κατω και να βριζω. τι δεν καταλαβαινεις? εσυ υποστηριζεις μια ομαδα στο ποδοσφαιρο εγω υποστηριζω μια εταιρια που βγαζει ηλεκτρονικα προιοντα. πιο απλο δεν μπορω να στο κανω.

οχι ενταξει τωρα το καταλαβα...

και μετα απορουμε γιατι η ελλαδα εφτασε σε αυτο το σημειο

#110   Atom

Atom

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2012 - 08:47

οχι ενταξει τωρα το καταλαβα...

και μετα απορουμε γιατι η ελλαδα εφτασε σε αυτο το σημειο

Πιο εύστοχο δεν γίνεται...

#111   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2012 - 08:51

Δε στεκει αυτο που λες...
Αλλο ανθεκτικο,αλλο ποιοτικο...

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

αυτο λεω. το iphone τα εχει και τα δυο. !

#112   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 07/02/2012 - 09:36

και μολις ξυπνησες ειχες πεσει κατω απο το κρεβατι !! :lol:

1) γιατι με το iphone δεν τις ευχαριστιεσαι? εκτος και αν εχεις 5 νουμερο πρεσβυωπια. οποτε μαλλον παρε note.
2) ε οχι και καλυτερο και πιο smooth το browsing στα android.! εχω και note και s2 και ξερω.
3) βαλε να συγκρινεις π.χ. το adventure of tintin και θα καταλαβεις. στην αρχη θα ξεγελαστεις και θα νομιζεις οτι στο s2 ειναι καλυτερο, αλλα αυτο θα το νομιζεις λογω εντονοτητας των χρωματων. οταν θα το βαλεις διπλα διπλα σε οποιαδηποτε σημεια, θα δεις οτι η ποιοτητα των textures στο iphone ειναι κατα πολυ ανωτερα.!
4) η μπαταρια δεν εχει καμια σχεση με το τεσσαρι η το 4s. ουτε στην διαρκεια χρησης, αλλα φυσικα ουτε και στην διαρκεια φορτισης.! (φυσικα πολυ καλυτερη του iphone ειναι η μπαταρια)
5) οταν φορτωση ολη η ram, ελα να μου ξαναπεις οτι δεν χρειαζεται reboot, και οχι (root) :lol:

αληθεια φοβασαι μην σου πεσει το iphone, που εχει σαφως ποιοτικοτερα και ανθεκτικοτερα υλικα απο την πλαστικουρα? ξερεις γιατι ξεγελιεσαι? γιατι το iphone δειχνει τοσο κομψο , που νομιζεις οτι ειναι και τοσο ευθραυστο.!

αυτα για να μην λεμε οτι θελουμε.....

Χαχα με εκανες να γελασω τωρα:
1) ε οχι ρε φιλε πως να τις ευχαριστηθω με την μικρη οθονη που εχει?
2) μια χαρα ειναι το broswing κ το ιδιο smooth επιπλεον εχεις πολυ ανεση λογω της οθονης.
3) εβαλα μαζι το gta 3 κ γελουσα τη μας λες τωρα βαλε γυαλια καλυτερα.
4) το σ2 κανει 1 ωρα παραπανο να φορτισει επειδη εχει μεγαλυτερη μπαταρια οι χρονοι για μενα ειναι το ιδιο.
5) φιλε οτι κ να βαλεις η ραμ του σ2 δεν φορτωνει ποτε ενω το μηλαρακι σου αν του ανοιξεις 5.6 εφαρμογες αρχιζει τα κολληματα.
ρε φιλε τοσο κολλημενος εισαι ξεκολα δεν περνεις ποσοστα ναι ειναι πιο ομορφο το iphone αλλα απο γυαλι αν πεσει κλαφτο οποτε η ομορφια χανετε στην θηκη.
Εισαι κ πολυ funboy οποτε στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα <_<

Τελευταία επεξεργασία από: aristidis7, 07/02/2012 - 09:39

#113   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2012 - 09:48

αυτο λεω. το iphone τα εχει και τα δυο. !

ενταξει η αντικειμενικοτητα στο μεγαλειο της.απο ποτε το γυαλι εγινε πιο ανθεκτικο στις πτωσεις απο οτι το πλαστικο δεν μπορω να το καταλαβω?απο οταν το εβαλε στα κινητα της apple να υποθεσω?κατι σαν να λεμε οτι η apple ειναι ο τσακ νορις της τεχνολογιας μου φαινεται αυτο.και οσο για την κομψοτητα των διαφημησεων της samsung ας μη το κρινουν καν ουτε moderators ουτε τα υπολοιπα fanboys...αξεχαστη η διαφημηση της συγκρισης mac vs pc.δεν λεω οτι ειναι ωραιο αυτο με τη διαφημηση ουτε οτι ειναι χαλια αλλα οταν κατι το κανει η μια και το χαιρεστε και γελατε μη το κραζετε οταν το κανει αντιπαλη εταιρια.ελεος λες και ημαστε 5 χρονα ειναι αυτο το πραγμα.οσο για την συγκριση iphone με sgsii επειδη εγω μερικες ωρες δουλεψα τον γαλαξια το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι φυσικο καποιος που δεν ξερει τις δυνατοτητες του αντροιντ να μη του αρεσει το γκαλαξι και να θελει να το ξεφορτωθει.και συνηθως αυτοι που λετε το πειρα και το πουλησα γιατι ειναι δυσκολο στη χρηση και δεν ειναι βολικο γενικοτερα ειναι και αυτοι που αγοραζουν μια συσκευη 650 ευρο (iphone) μονο και μονο για να στειλουν μηνυματα και να ακουσουν κανα τραγουδι αλλα κυριως να το βγαλουν στο τραπεζι της καφετερειας να νιωσουν λιγο πιο "in" χωρις να χρειαζοντε τις δυνατοτητες ενος Iphone οταν αυτα τα κανει και κινητο των 60ευρο.επειδη κακα τα ψεματα αν πας σε καφετερια με sgsii δεν θεωρησε "in" αλλα κατι σαν οικονομικος μεταναστης.επειδη το πιο ακριβο και επειδη το μηλο, λογο τηλεορασης και διαφημησης και τακτικης εγινε το απαραιτητο gadget για να σε θεωρει καποιος οτι εισαι κατι.οσο και να πουν καποιοι οτι ειμαι υπερβολικος αλλο τοσο ετσι ειναι τα πραγματα.

#114   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2012 - 09:52

ενταξει η αντικειμενικοτητα στο μεγαλειο της.απο ποτε το γυαλι εγινε πιο ανθεκτικο στις πτωσεις απο οτι το πλαστικο δεν μπορω να το καταλαβω?απο οταν το εβαλε στα κινητα της apple να υποθεσω?κατι σαν να λεμε οτι η apple ειναι ο τσακ νορις της τεχνολογιας μου φαινεται αυτο.και οσο για την κομψοτητα των διαφημησεων της samsung ας μη το κρινουν καν ουτε moderators ουτε τα υπολοιπα fanboys...αξεχαστη η διαφημηση της συγκρισης mac vs pc.δεν λεω οτι ειναι ωραιο αυτο με τη διαφημηση ουτε οτι ειναι χαλια αλλα οταν κατι το κανει η μια και το χαιρεστε και γελατε μη το κραζετε οταν το κανει αντιπαλη εταιρια.ελεος λες και ημαστε 5 χρονα ειναι αυτο το πραγμα.οσο για την συγκριση iphone με sgsii επειδη εγω μερικες ωρες δουλεψα τον γαλαξια το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι φυσικο καποιος που δεν ξερει τις δυνατοτητες του αντροιντ να μη του αρεσει το γκαλαξι και να θελει να το ξεφορτωθει.και συνηθως αυτοι που λετε το πειρα και το πουλησα γιατι ειναι δυσκολο στη χρηση και δεν ειναι βολικο γενικοτερα ειναι και αυτοι που αγοραζουν μια συσκευη 650 ευρο (iphone) μονο και μονο για να στειλουν μηνυματα και να ακουσουν κανα τραγουδι αλλα κυριως να το βγαλουν στο τραπεζι της καφετερειας να νιωσουν λιγο πιο "in" χωρις να χρειαζοντε τις δυνατοτητες ενος Iphone οταν αυτα τα κανει και κινητο των 60ευρο.επειδη κακα τα ψεματα αν πας σε καφετερια με sgsii δεν θεωρησε "in" αλλα κατι σαν οικονομικος μεταναστης.επειδη το πιο ακριβο και επειδη το μηλο, λογο τηλεορασης και διαφημησης και τακτικης εγινε το απαραιτητο gadget για να σε θεωρει καποιος οτι εισαι κατι.οσο και να πουν καποιοι οτι ειμαι υπερβολικος αλλο τοσο ετσι ειναι τα πραγματα.

+1!!!!!!!!!πολυ σωστος με καλυψες απολυτα!

#115   MarsMan

MarsMan

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2012 - 13:07

Εγώ ένα πράγμα θα σας πω για να ευθυμήσουμε! Έκανα πρόσφατα ένα τεστ.
Η γιαγιά μου που είναι 79 χρονών αλλά πολύ δραστήρια, της έδωσα το δικό μου iPhone 4 και το GS2 του αδερφού μου.
Σας πληροφορώ ότι βρήκε πιο εύκολο σε χρήση το iphone 4 παρά το GS2.
Από ότι καταλάβατε, προσπαθώ να την κάνω gadget geek!

#116   Rocket

Rocket

iPH Contributor

• 1.085 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2012 - 13:16

δεν εχουν το στανιο τους αυτες οι κοντρες!

SIA -  MIDNIGHT DECISIONS   :wub:

#117   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2012 - 13:35

ευτηχως που υπαρχει κ μια εταιρια να τα χωνει στην μηλοεταιρια...ισως να τους κραταει "μπριζομενους"... :lol:

ναι αλλά και πάλι η apple δεν αφήνει να αξιοποιησεις τις δυνατότητες των κινητών της

#118   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2012 - 14:42

Χαχα με εκανες να γελασω τωρα:
1) ε οχι ρε φιλε πως να τις ευχαριστηθω με την μικρη οθονη που εχει?
2) μια χαρα ειναι το broswing κ το ιδιο smooth επιπλεον εχεις πολυ ανεση λογω της οθονης.
3) εβαλα μαζι το gta 3 κ γελουσα τη μας λες τωρα βαλε γυαλια καλυτερα.
4) το σ2 κανει 1 ωρα παραπανο να φορτισει επειδη εχει μεγαλυτερη μπαταρια οι χρονοι για μενα ειναι το ιδιο.
5) φιλε οτι κ να βαλεις η ραμ του σ2 δεν φορτωνει ποτε ενω το μηλαρακι σου αν του ανοιξεις 5.6 εφαρμογες αρχιζει τα κολληματα.
ρε φιλε τοσο κολλημενος εισαι ξεκολα δεν περνεις ποσοστα ναι ειναι πιο ομορφο το iphone αλλα απο γυαλι αν πεσει κλαφτο οποτε η ομορφια χανετε στην θηκη.
Εισαι κ πολυ funboy οποτε στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα <_<

ποσο θα ηθελες να ειναι ετσι.!! η διαφορα μας ειναι οτι εγω εχω ηδη στην κατοχη μου και δουλευω τα iphone 4s, samsung note, και s2. οποτε ειμαι σιγουρα πιο αντικειμενικος απο εσενα, αφου τα βλεπω και τα 3. οποτε μονο funboy της apple δεν μπορεις να με πεις, αφου εχω 2 samsung και ενα iphone apple.

#119   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2012 - 14:48

ενταξει η αντικειμενικοτητα στο μεγαλειο της.απο ποτε το γυαλι εγινε πιο ανθεκτικο στις πτωσεις απο οτι το πλαστικο δεν μπορω να το καταλαβω?

κριμα, γιατι ειδα σε καποιο ποστ οτι καποιος σε παρουσιαζε και ως σχετικο και ειδικο.! για το gorila glass εχεις ακουσει? και μην μου πεις οτι το φοραει αλλο smart phone, γιατι η απορια σου ηταν απο ποτε το γυαλι εγινε πιο ανθεκτικο απο το πλαστικο.! αλεξισφαιρα τζαμια (γυαλια) υπαρχουν σχεδον παντου. αλεξισφαιρα πλαστικα δεν εχει τυχει να δω. :lol: :lol:
οποτε στις αποριες σου να γινεσαι πιο συγκεκριμενος.

και ως ενας απο τους τεχνικους για τα παντα σχεδον οπως μπορω να δω στα details σου, να μαθεις να εισαι πιο διπλωματικος στις απαντησεις σου, και να μην βιαζεσαι να αποκαλεις και εσυ funboys καποιους απο τους ισως μελλοντικους πελατες σου. ποτε δεν ξερεις.

φιλικα.

Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 07/02/2012 - 14:53

#120   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2012 - 15:05

ποσο θα ηθελες να ειναι ετσι.!! η διαφορα μας ειναι οτι εγω εχω ηδη στην κατοχη μου και δουλευω τα iphone 4s, samsung note, και s2. οποτε ειμαι σιγουρα πιο αντικειμενικος απο εσενα, αφου τα βλεπω και τα 3. οποτε μονο funboy της apple δεν μπορεις να με πεις, αφου εχω 2 samsung και ενα iphone apple.

κ ποιος σου ειπε οτι δεν ειχα στην κατοχη μου κ 4-4s παραλληλα με το s2? δεν με ξερεις οποτε καλυτερα να ρωτας... η ουσια ειναι μια επιλεγει ο καθενας, οτι τον εξυπηρετει καλυτερα, απλως η διαφορα ειναι οτι υπαρχουν οι funboydes κ αυτοι που λατρευουν την τεχνολογια εγω ανηκω στην δευτερη κατηγορια, κ αυτη την στιγμη η samsung τεχνολογικα υπερεχει!

Τελευταία επεξεργασία από: aristidis7, 07/02/2012 - 15:05

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6