Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

H Samsung προκαλεί με νέα διαφήμιση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
216 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/02/2012 - 00:27

πιθανον ξενερωμενοι με την apple και το Iphone χρηστες νυν και πρωην του iphone ισως?εγω ειμαι απο τους νυν.iphonakias απο το πρωτο που ειχε βγει μεχρι το 4.το 4s δεν θα το επαιρνα παρα μονο αν μου το δωσουν δωρο.και ετσι θα γινει.αλλα η ξενερα δεν ειναι δυσκολο να την αντιληφθεις απο τη στιγμη που για να μπορεις να αλλαξεις 2 χρωματα στο notifications center πρεπει να εχεις jailbrake.και που για να εχεις jailbrake σε καθε νεα εκδοση ios πρεπει να περιμενουμε 3 μηνες για να τα καταφερει καποιος hacker.και στην τελικη ξενερωσα με τον τροπο που το εκμεταλευοντε και με τον τροπο που το κλειδωνουν λες και ειναι κατι το τραγικο το να θες να εχεις μια μπαρα με bluetooth,3g,wifi και reboot για να μη χρειαζεται να μπαινεις καθε φορα στις ρυθμησεις πραγμα που εχει το sbsettings.τοσα πολλα ζηταει ενας που σκαει 700 ευρω?τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο απλα πραγματα.αυτα τα απλα πραγματα δεν τα εχουν σκεφτει εκει στην apple αλλα το δυσχρηστο android τα εχει απο την πρωτη εκδοση του....

να εισαι σιγουρος οτι απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο. οι πιο πολλοι δεν νομιζω να ενδιαφερονται να αλλαξουν τα χρωματα στο notification center, ουτε τους ενοχλει να κανουν 3 δευτερολεπτα περισσοτερο για να μπει στις ρυθμισεις.! ακομα περισσοτερο δεν τους ενδιαφερει εαν μπορουν να αλλαξει εικονουλες η τραγουδακια με αλλα κινητα μεσω bluetooth, η να ακουσουν τα ραδιοφωνα της πολης τους.! ειναι μια συσκευη που απευθυνετε σε ανεπτυγμενες περισσοτερο χωρες, που δεν εχουν προβλημα με το data plan τους, ουτε με το να στειλουν ενα email, χωρις να ψαχνουν μανιωδως να βρουν τσαμπα wifi για να το κανουν αυτο.! πιστευω να καταλαβαινεις τι ενοω. ειναι ενα πολυ απλο αλλα ταυτοχρονα γρηγορο smart phone, που κανει σχεδον τα παντα, και που μπορει να το χειριστει το ιδιο ευκολα ενα 10χρονο, με εναν ηλικιωμενο επειχειρηματια.!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 08/02/2012 - 00:29

να εισαι σιγουρος οτι απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο. οι πιο πολλοι δεν νομιζω να ενδιαφερονται να αλλαξουν τα χρωματα στο notification center, ουτε τους ενοχλει να κανουν 3 δευτερολεπτα περισσοτερο για να μπει στις ρυθμισεις.! ακομα περισσοτερο δεν τους ενδιαφερει εαν μπορουν να αλλαξει εικονουλες η τραγουδακια με αλλα κινητα μεσω bluetooth, η να ακουσουν τα ραδιοφωνα της πολης τους.! ειναι μια συσκευη που απευθυνετε σε ανεπτυγμενες περισσοτερο χωρες, που δεν εχουν προβλημα με το data plan τους, ουτε με το να στειλουν ενα email, χωρις να ψαχνουν μανιωδως να βρουν τσαμπα wifi για να το κανουν αυτο.! πιστευω να καταλαβαινεις τι ενοω. ειναι ενα πολυ απλο αλλα ταυτοχρονα γρηγορο smart phone, που κανει σχεδον τα παντα, και που μπορει να το χειριστει το ιδιο ευκολα ενα 10χρονο, με εναν ηλικιωμενο επειχειρηματια.!

δεκαχρονο! 4.5 ο γιος μου τοκανε σβουρες περισυ τα χριστουγεννα που το πηρα, και 2 μηνες μετα κατεβαζε και τα sbsettings κατω κι εκλεινε wifi κι εκανε και freemem πριν παιξει χαχαχαχαχαχα
Whatsapp doc?

#138   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 00:32

δεκαχρονο! 4.5 ο γιος μου τοκανε σβουρες περισυ τα χριστουγεννα που το πηρα, και 2 μηνες μετα κατεβαζε και τα sbsettings κατω κι εκλεινε wifi κι εκανε και freemem πριν παιξει χαχαχαχαχαχα

ετσι ακριβως. αλλα δεν καταλαβινουν μερικοι τι λεμε.!

#139   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 00:32

ναι δυσχρηστο ειδικα για καποιον που εχει μαθει να δουλευει Iphone ειναι πολυ δυσχρηστο.αλλα αν το μαθεις και σου αρεσει να ψαχνεσαι, χανεσαι ατελειωτα.εχει απειρες δυνατοτητες.αλλα η αληθεια ειναι καποιος που εχει Iphone Και δεν ξερει ουτε τι ειναι το jailbrake δυσκολα θα το προτιμισει το αντροιντ. ασχετο αυτη η εναλλαγη αγγλικων ελληνικων μου τι δινει!χαχαχαχα

αγορι μου αυτο σου λεω, ενας επειχηρηματιας η ενας εμπορος η εν πασει περιπτωση καποιος ανθρωπος που θελει να κανει την δουλεια του, τι να του αρεσει να ψαχνεται λες? πλακα κανεις? δεν σημαινει οτι επειδη καποιοι απο εμας θελουμε jb για να περασουμε τον πατο μας μεσα, το ζηταει και ο περισσοτερος κοσμος.!

#140   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 00:33

δε διαφωνω αλλα αυτο με τις ρυθμησεις ειναι μεγαλη ελλειψη να μη τα εχει σε μπαρα ολα μαζι απο ενα ευχρηστο κινητο αυτο το απαιτεις.και δεν ειναι μονο αυτα.να μη μπορεις να αλλαξεις ηχο κλησης να εισαι υποχρεωμενος να εχεις Itunes για να μπορεις να περασεις μια καταραμενη ταινια ή ενα τραγουδι?αν εισαι σε ταξιδι ή στο δρομο και βρεις λαπτοπ και θες να φορτωσεις ταινια και δεν παιζει ιντερνετ πρεπει να εχεις και ενα στικακι με το itunes για να μπορεις να περασεις μια ταινια.το αυτονοητο σε μια τετοια απλη συσκευη ειναι να μπορεις να την περασεις με bluetooth αν οχι με καλωδιο απευθειας.αλλα αυτο δεν το κανουν γιατι ειναι ενα τεραστιο κενο στο λουκετομενο λειτουργικο για να βγαζουν jailbrake πριν καν κυκλοφορησουν αναβαθμηση.μονο εμενα με εννοχλουν ολα αυτα?ολοι ειστε τοσο ευχαριστημενοι σε ολα?

#141   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 00:35

ετσι ακριβως. αλλα δεν καταλαβινουν μερικοι τι λεμε.!

αν αναφερεσε σε εμενα συγχωρεσε με δεν εχω τοσες γνωσεις οσο εσυ.

#142   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 00:38

δε διαφωνω αλλα αυτο με τις ρυθμησεις ειναι μεγαλη ελλειψη να μη τα εχει σε μπαρα ολα μαζι απο ενα ευχρηστο κινητο αυτο το απαιτεις.και δεν ειναι μονο αυτα.να μη μπορεις να αλλαξεις ηχο κλησης να εισαι υποχρεωμενος να εχεις Itunes για να μπορεις να περασεις μια καταραμενη ταινια ή ενα τραγουδι?αν εισαι σε ταξιδι ή στο δρομο και βρεις λαπτοπ και θες να φορτωσεις ταινια και δεν παιζει ιντερνετ πρεπει να εχεις και ενα στικακι με το itunes για να μπορεις να περασεις μια ταινια.το αυτονοητο σε μια τετοια απλη συσκευη ειναι να μπορεις να την περασεις με bluetooth αν οχι με καλωδιο απευθειας.αλλα αυτο δεν το κανουν γιατι ειναι ενα τεραστιο κενο στο λουκετομενο λειτουργικο για να βγαζουν jailbrake πριν καν κυκλοφορησουν αναβαθμηση.μονο εμενα με εννοχλουν ολα αυτα?ολοι ειστε τοσο ευχαριστημενοι σε ολα?

να περασεις ταινία με bluetooth? ασε μωρέ τώρα....
Αν πας ταξίδι προετοιμάζονται οι περισσοτεροι και περνανε οτι θελουν, δεν ψαχνουν να βρουν λαπτοπ στο δρομο λολλλλ

Ασχετως, συμφωνώ οτι μερικά πραγματα θα μπορουσε να τα χει, αλλα 1. Μια χαρά ειναι και χωρις jailbreak, μην τα τραγικοποιούμε, στο τελος τελος ακουστε στο αμαξι ραδιοφωνο ή κανα mp3 σιγά το πραμα, 2. Το ξέρει ή θαπρεπε να το ξερει καποιος πριν το αγοράσει κι αν δεν του κανει ας παρει android.

Ολο τα ιδια και τα ιδια λεμε. Το λαθος της υποθεσης ειναι οτι αντί να κοιτάει καποιος ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ για την εκαστοτε περίπτωσή του, καποιοι προτιμανε να το παιξουν μοδάτοι με iphone και να γκρινιάζουν για τις ελλειψεις παρα να παρουν κινητό που να τους καλύπτει.

Απο κει και περα υπαρχουν και λιγοι (μεταξύ των οποίων και γω, και οχι λογο fan-girl-ισμού αλλα συνειδητά), που το ευχαριστιομαστε οπως ειναι, και σπασμενο και ασπαστο, και το λιωνουμε ανεξαιρέτως και μας ταιριάζει και γι αυτό το πηραμε.

Και λεω και για μενα γιατί παρολο που μ αρεσει το jailbreak ειμουν 2.5 μηνες χωρίς και δεν ιδρωσε το αυτάκι μου και το καταφχαριστηθηκα το κινητό.

Και παρολο που δε θα το αλλαζα γιατί με υπερκαλύπτει, ειμαι αρκετά αντικειμενική ωστε να πώ WOW για το galaxy note, S2 κλπ που ειναι ολα ντούπερ

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 08/02/2012 - 00:41

Whatsapp doc?

#143   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 00:40

σε αυτο, ειδικα με το itunes ειμαι μαζι σου 100% ! περιμενα να βγει jb για να περασω το pwntunes.! ομως σου ξαναλεω επειδη το iphone απευθυνετε σε συγκεκριμενο κοινο, και εκει στην αμερικη και σε αλλες χωρες εχουν μαθει να τα εχουν οργανωμενα ολα, και γενικα αλλης νοοτροπιας απο την δικη μας, πιστεψε με, πως το itunes ειναι τρομερο εργαλειο για αυτους.! εμεις εδω κατεβαζουμε τα mp3 μας τσαμπε, τα εργακια μας τσαμπε, και γενικα εχουμε μια φιλοσσοφια πολυ χυμαρια. και εγω μαζι σου ειμαι. ομως δεν ειναι παντου ετσι. νομιζω η marilina που εχει ζησει και αμερικη μπορει να μας πει περισσοτερα, για το αν εχουν προβλημα με το itunes π.χ. οι αμερικανοι.

#144   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 00:41

να περασεις ταινία με bluetooth? ασε μωρέ τώρα....
Αν πας ταξίδι προετοιμάζονται οι περισσοτεροι και περνανε οτι θελουν, δεν ψαχνουν να βρουν λαπτοπ στο δρομο λολλλλ

Ασχετως, συμφωνώ οτι μερικά πραγματα θα μπορουσε να τα χει, αλλα 1. Μια χαρά ειναι και χωρις jailbreak, μην τα τραγικοποιούμε, στο τελος τελος ακουστε στο αμαξι ραδιοφωνο ή κανα mp3 σιγά το πραμα, 2. Το ξέρει ή θαπρεπε να το ξερει καποιος πριν το αγοράσει κι αν δεν του κανει ας παρει android.

Ολο τα ιδια και τα ιδια λεμε. Το λαθος της υποθεσης ειναι οτι αντί να κοιτάει καποιος ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ για την εκαστοτε περίπτωσή του, καποιοι προτιμανε να το παιξουν μοδάτοι με iphone και να γκρινιάζουν για τις ελλειψεις παρα να παρουν κινητό που να τους καλύπτει.

συμφωνω απολυτα και το λιγω.προβλεπετε θυελα με την κουβεντα που ανοιξα παλι.χαχα ισως να τα παιρνω με την λογικη της apple επειδη μαρεσει να το σκαλιζω το κινητο οχι με εφαρμογες αλλα με το να το κανω να κανει αυτα για τα οποια δεν εχει σχεδιαστει.απο αυτη την αποψη εχω δικιο.αλλα απο τη λογικη αποψη εχεις εσυ και ο ipad με τον οποιο τα λεμε απο το πρωι.

#145   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 00:41

αν αναφερεσε σε εμενα συγχωρεσε με δεν εχω τοσες γνωσεις οσο εσυ.

οχι μονο σε σενα. πολλοι απο οτι ειδα ειναι της ιδιας αποψης.! αλλα μην τσαντιζεσαι. κουβεντα κανουμε.

#146   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 00:43

αλλωστε οπως εχω πει, εχω και το s2 και το galaxy note. :) βεβαια σε πιο συρταρι τα εχω δεν θυμαμαι.! :lol:

#147   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 00:45

ξερω τη λογικη στην αμερικη επισης ξερω οτι η αμερικη πριν 15 χρονια ηταν αυτο που ημαστε εμεις σημερα οσο για το itunes ναι στην αμερικη τους βολευει γιατι πρωτον εχουν μαθει να δουλευουν με πληρωμες μεσω ιντερνετ για τα παντα δευτερον επειδη εχουν λεφτα και το κανουν και τριτον επειδη οι πωλησεις της apple σε ολα της τα προιοντα βαρανε κοκκινο και επειδη το service της εκει ειναι μερα με τη νυχτα σε σχεση με το Ελληνικο...φερε μια βολτα Θεσσαλονικη το s2.παλευω ποσο καιρο να μαζεψω λεφτα να το παρω μεταχειρησμενο.στον υπνο μου το βλεπω το ριμαδι!χαχα

Τελευταία επεξεργασία από: fonikoxeris, 08/02/2012 - 00:46

#148   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 00:45

αλλωστε οπως εχω πει, εχω και το s2 και το galaxy note. :) βεβαια σε πιο συρταρι τα εχω δεν θυμαμαι.! :lol:

συλλογή κανεις;
Whatsapp doc?

#149   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 00:48

ξερω τη λογικη στην αμερικη επισης ξερω οτι η αμερικη πριν 15 χρονια ηταν αυτο που ημαστε εμεις σημερα οσο για το itunes ναι στην αμερικη τους βολευει γιατι πρωτον εχουν μαθει να δουλευουν με πληρωμες μεσω ιντερνετ για τα παντα δευτερον επειδη εχουν λεφτα και το κανουν και τριτον επειδη οι πωλησεις της apple σε ολα της τα προιοντα βαρανε κοκκινο και επειδη το service της εκει ειναι μερα με τη νυχτα σε σχεση με το Ελληνικο...φερε μια βολτα Θεσσαλονικη το s2.παλευω ποσο καιρο να μαζεψω λεφτα να το παρω μεταχειρησμενο.στον υπνο μου το βλεπω το ριμαδι!χαχα

θα στο δωσω εγω οπως τοπες...ρημαδι.! :lol: :lol:

#150   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 00:49

συλλογή κανεις;

αρρωστος gatzetakias εδω και μια εικοσαετια τουλαχιστον.! εχω παρει οτι μπορεις να φανταστεις, και τα πιο παλια χρονια, ελειψη ιντερνετ τα πληρωνα ΧΡΥΣΑ.!!
θα σου αναφερω μονο οτι το sega saturn το ειχα φερει απο ιαπωνια μολις ειχε πρωτοβγει οπως και το playstation 1, και ειχα πληρωσει τοτε εκαστο σε δραχμες, απο 500.000

Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 08/02/2012 - 00:51

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17