Ας μην γελιόμαστε, το καλύτερο marketing στον κόσμο το έχει η apple, και εγώ ipad ήθελα να πάρω άλλα όταν είδα τι προσφέρουν τα μη διαφημισμένα androids σε σύγκριση με το ipad ήταν σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου αν έπερνα το 2ο.
Έχει καλά γραφικά ε ΚΑΙ? Τα έχει για να παίζετε infinity blade και να χαίρεστε.. Όλα στα χαρτιά είναι, εδώ σου λέει ακόμα και για video mirroring θέλει apple tv ή apple pc.Κάτι το οποίο με ένα hdmi καλώδιο λύνεται στα androids,usb port? ούτε λόγος, ποιότητα κατασκευής? Εδώ το iphonehellas (να ναι καλα τα παιδια) είχε γράψει οτι το συνολικό κόστος του iphone είναι 188$, και του ipad κάπου τόσο θα ναι...
Όχι δεν θέλω να διαφημίσω τα android , απλά με ενοχλεί που κάποιοι αγαθοί Fanboys χαίρονται με ότι τους πλασάρουν, anyway ο καθένας με τα γούστα του, εγώ τα επιχειρήματα μου τα παρέθεσα...
Αφου εισαι ευχαριστημενος με το android ασε εμας να ειμαστε ευχαριστημενοι με το iOS.Και πιστεψε με ξερω καλα τι αγοραζω αλλα πως να το κανουμε ο συνδιασμος iOS και ipad ειναι ο κορυφαιος ολα τα συγκριτικα το λενε.Και αυτο αυμβαινει επειδη το iOS φτιαχνεται για συγκεκριμενο hardware που το εκμεταλλευεται στο επακρο.Ναι εχει ορισμενους συμβιβασμους λογω του οτι ειναι κλειστο λειτουργικο αλλα σε ολα τα αλλα ειναι πολυ μπροστα.Ειδα σε εναν φιλο το Note και λαγκαρε,αυτο σε apple συσκευη απλα δεν θα το δεις.Οσο για την ποιοτητα μη λεμε και οτι θελουμε τα apple ειναι απλα κορυφη.Ναι τα πληρωνεις αλλα πχ το Xoom ποσο της στοιχιζει της motorola και ποσο το πουλάει?Δεν με νοιαζει να σου αλλαξω γνωμη αφου εισαι ευχαριστημενος με το android αλλα ειτε αρεσει ειτε οχι η αληθεια ειναι αυτη.