μηπως ξερεισ πωσ αλλαζεισ η τοποθεσια στο θεμα με τον καιρο??κριμα...πολυ ωραιο φαινοταν....
iphone 4 lockscreen
Δημοσίευση 05/04/2011 - 13:30
Ad
Δημοσίευση 05/04/2011 - 13:36
Δημοσίευση 05/04/2011 - 13:37
σε πιο φακελο στο iphone βαζουμε το θεμα?
στον φακελο με τα θεματα
//Library/Themes
αν ο Φεβρουαριος εχει ορθοργαφικο λαθος θα ειναι η παλια εκδοση
αλλα μεχρι να ξαναδειξει φεβρουαριο θα εχουμε αλλαξει και κινητο
Δημοσίευση 05/04/2011 - 13:38
ευχαριστωvar/private/stash/themes το βαζεις εκει
Δημοσίευση 05/04/2011 - 13:39
βγαλ'το τελειως, ακομα και να το δεχτει δεν λειτουργει
γενικα το εχω παρατησει το "αθλημα".
Αν βγαλω κατι καινουριο θα βρω αλλο τροπο διαθεσης,
μεχρι τοτε παρτε τα παλια μου που ειναι opensource και αλλαξτε τους τα φωτα
καπου εχω και τις τελικες -διορθομενες- εκδοσεις
αλλα πρεπει να πεσει σκαψιμο για να τις βρω...
Σκάψε, σκάψε.
Δημοσίευση 05/04/2011 - 13:44
το ρολοι το εβγαλα με το clock hide
Δημοσίευση 05/04/2011 - 14:01
τα οκταρια πισω απο την ωρα πως φευγουν . καθως και το slideunlock
το ρολοι το εβγαλα με το clock hide
Για τα 8ρια --> θα μπείς στο root /Library / Themes / Locktypo GR.theme
Θα ανοίξεις το style.css με notebook και εκεί που γράφει
background-image:url('/private/var/mobile/Library/SpringBoard/LockBackground.jpg');
αντικατέστησέ το με αυτό: background-image:url('LockBackground.png');
Για το slide to unlock --> μπες απο το iFile στο /System/Library/CoreServices/Srpingboard.app/english.Iprog/springboard.strings/ και άνοιξε το.
Βρες το string string <key>AWAY_LOCK_LABEL</KEY><string>slide to unlock</string> και διεγραψε την λεξη "slide to unlock"
Respring και είσαι έτοιμος
Δημοσίευση 05/04/2011 - 14:23
1)Πωσ αλλάζουμε την τοποθεσια στο typophone weather ?
2)Πως βγαζουμε την ταπετσαρια ωστε να μπει η εικόνα του θέματος ??
Δημοσίευση 05/04/2011 - 14:24
ελα αδερφε.καλησπέρα φίλε να σου κάνω μια ερώτησει και εάν θες μου απαντάς, το σήμα του ολυμπιακού πως το πέρασες...ο ε οοοοοο
λοιπον παιρνεις τα αρχειακια που σου στελνω οπως ειναι και τα κανεις paste με ifile στην διαδρομη /var/mobile/Library/CarrierBundles/vodafone_gr.bundle
κανεις respring και εισαι ετοιμος.
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 05/04/2011 - 14:28
φιλε μου να σε ρωτησω??πωσ τα κανουμε paste στο i file ??να μπω απο safari??ελα αδερφε.
λοιπον παιρνεις τα αρχειακια που σου στελνω οπως ειναι και τα κανεις paste με ifile στην διαδρομη /var/mobile/Library/CarrierBundles/vodafone_gr.bundle
κανεις respring και εισαι ετοιμος.
η μπορω απο pc??
Δημοσίευση 05/04/2011 - 14:32
Παιδια έχω 3 ερωτήσεις:
1)Πωσ αλλάζουμε την τοποθεσια στο typophone weather ?
2)Πως βγαζουμε την ταπετσαρια ωστε να μπει η εικόνα του θέματος ??
H 3η ερώτηση ποια είναι??
Για να αλλάξεις την τοποθεσία πήγαινε με το iFile /Library /Themes /Typophone 20Weather.theme θα βρείς το αρχείο zip.txt , άνοιξε το και σβήσε ότι γράφει. Βάλε [‘Athens’] για αθήνα, αποθήκευση και τέλος.
Για να το γυρίσεις σε κελσίου, άνοιξε αρχείο LockBackground.html όπου με την εύρεσή και γράφοντας unit, κάπου στην μέση θα εμφανιστεί unit: 'f', θα το κάνεις σε unit: 'c', αποθήκευση και τέλος.
Επίσης το αρχείο jquery.simpleWeather.min.js κάπου στην αρχή θα δείς πάλι unit: 'f' όπου θα το αλλάξεις σε unit: 'c'.
την 2η ερώτηση δεν την κατάλαβα....
Τελευταία επεξεργασία από: sasoulini007, 05/04/2011 - 14:33
Δημοσίευση 05/04/2011 - 14:36
εχεισ δικιο για την 3η......λαθοσ μου...H 3η ερώτηση ποια είναι??
Για να αλλάξεις την τοποθεσία πήγαινε με το iFile /Library /Themes /Typophone 20Weather.theme θα βρείς το αρχείο zip.txt , άνοιξε το και σβήσε ότι γράφει. Βάλε [‘Athens’] για αθήνα, αποθήκευση και τέλος.
Για να το γυρίσεις σε κελσίου, άνοιξε αρχείο LockBackground.html όπου με την εύρεσή και γράφοντας unit, κάπου στην μέση θα εμφανιστεί unit: 'f', θα το κάνεις σε unit: 'c', αποθήκευση και τέλος.
Επίσης το αρχείο jquery.simpleWeather.min.js κάπου στην αρχή θα δείς πάλι unit: 'f' όπου θα το αλλάξεις σε unit: 'c'.
την 2η ερώτηση δεν την κατάλαβα....
για τη 2η :εχω βάλει μια εικόνα σαν ταπετσαρια κ οτι θέμα βαζω δν αλλαζει....εβαλα to buuf κ δν αλλαζει...
Δημοσίευση 05/04/2011 - 14:44
Δημοσίευση 05/04/2011 - 15:08
φιλε μου αυτη ηταν απαντηση για ενα αλλο φιλο για το σημα του ολυμπιακου στο status bar, δεν ηταν για σενα.φιλε μου να σε ρωτησω??πωσ τα κανουμε paste στο i file ??να μπω απο safari??
η μπορω απο pc??
αν τα θελεις.τα στελνεις απο το pc στο iphone me mail, στο μαιλ του iphone και απο εκει τα κανεις save, υπαρχει αυτη η επιλογη, και απο εκει copy paste στην διαδρομη που εγραψα πιο πανω, με το ifile
Τελευταία επεξεργασία από: angelo-ifone, 05/04/2011 - 15:11
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες