Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iphone 4 lockscreen

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1510 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#886   sasoulini007

sasoulini007

iPH Contributor

• 1.127 μηνύματα
  • Twitter:@sasoulini007
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:sasoulini007

Δημοσίευση 04/09/2011 - 22:45

αγγλικα ειναι η γλώσσα του κινητου εξ αρχής. δεν την αλλάζω. τον φάκελο της ls και του θεματος τους ειχα βαλει κανονικα μεσα δεν πειραξα τις ονομασιες απο αυτα η ls ειναι η morina που εχω ποσταρει και στην προηγουμενη σελιδα

Τελευταία επεξεργασία από: sasoulini007, 04/09/2011 - 22:47

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#887   dsquared

dsquared

iPH Enthousiast

• 495 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/09/2011 - 23:31

να ρωτησω λιγο...εχω και εγω το revi σαν θεμα μεσα αλλα και στην ls που εχω, εχουν φακελους με τα εικονιδια για μπαταρια, wifi και σημα.αλλά ποτε δεν αλλάζουν πάνω. γιατι?

sasoulini εγω κατεβασα το revi-krs που δν μαρεσει κιολας...και μεσω ifile μπηκα themes στο revi
και στο φακελο uiimages εκανα αποκοπη και στην συνεχεια πηγα στο υπαρχον θεμα μ και εκανα επικολληση
κ αντικατασταση...και respring και ετοιμος αν θες δοκιμασε το :)

#888   sasoulini007

sasoulini007

iPH Contributor

• 1.127 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2011 - 23:54

ειναι μεσα στο φακελο com.apple.springboard περασμενα μαζι με κατι άλλα αρχεια προγραμματισμου....να τα αποκόψω ή θα μου χαλάσει το θεμα? μπορω να βρω ξεχωριστα την status bar σαν θεμα στο ιντερνετ?

#889   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.808 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2011 - 23:59

να ρωτησω λιγο...εχω και εγω το revi σαν θεμα μεσα αλλα και στην ls που εχω, εχουν φακελους με τα εικονιδια για μπαταρια, wifi και σημα.αλλά ποτε δεν αλλάζουν πάνω. γιατι?

To LS Morina αν θυμαμαι καλα δεν εχει δικα του εικονιδια για statusbar εκτος και αν υπαρχει φρεσκια εκδοση που δεν το νομιζω.Παντως αυτη που εχεις στο τηλ δεν εχει δικα της εικονιδια.Τωρα...αυτα επανω που φαινονται δεν ειναι του revi αλλα του Prestige οποτε θα σου προτεινα να μπεις παλι Winterboard και να τσεκαρεις τι εχεις...τσεκαρει. :rolleyes:

#890   sasoulini007

sasoulini007

iPH Contributor

• 1.127 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2011 - 00:08

@rromeodim το morina butterfly που κατεβασα είχε μεσα φακελο με εικονιδια για την μπαταριά(τα οποια δεν με ενθουσιαζουν και πολύ, οποτε δεν με ενδιαφερουν αν θα περαστουν). εγω σαν θεμα χρησιμοποιω το prestige hd και το revi-krs hd συνδυασμενα.τα εχω και τα 3 επιλεγμένα. εσβησα ολα τα εικονιδια για αρχη και καταλαβα οτι απο prestige τα εικονιδια ειναι περασμενα πανω, τα οποια ειναι σαν τα τα κανονικα του iphone, μονο που η μπαταρια αντι για πρασινο ειναι ασπρο. εψαξα στο νετ να δω πως ακριβως ειναι η status bar σε καθε θεμα απο τα 2 και εγω αυτα τα εικονιδια δεν τα εχω μεσα. αν θυμασαι τα ειχαμε αλλαξει παλια μαζι γιατι δεν ηθελα να μου εμφανίζεται ο καιρος αρα πρεπει να τα σβήσαμε. θα δοκιμασω να ξανακατεβασω το revi και να παρω τα εικονιδια

#891   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.808 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2011 - 00:17

Καταρχας ολη η ιδεα του να εχεις 3 θεματα τσεκαρισμενα μαζι ειναι λανθασμενη,και εμενα μου αρεσει να βουταω απο διαφορα θεματα,εικονιδια,πληκτρολογια,statusbar και οτι απιθανο μου αρεσει αλλα τελικα ολα αυτα τα βαζω σε ενα φακελο που τον λεω 'My theme' και ειναι ο μοναδικος που τσεκαρω μαζι με ενα θεμα για Lockscreen φυσικα.
Αν μου πεις ακριβως τι σου αρεσει απο τα 2 θεματα θα δεις ποσο ευκολο ειναι να φτιαξεις ενα θεμα οπως το θες ακριβως εσυ.

#892   sasoulini007

sasoulini007

iPH Contributor

• 1.127 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2011 - 00:24

2 θέματα έχω το prestige kai to revi-krs. το morina ειναι απλα lock screen. το revi εχει ωραιο σχεδιασμο στο springboard, με την εικονα το ημερολογιο τη διαταξη και απ το prestige εχω τα εικονίδια των εφαρμογων και παιχνιδιων. απλα τα βαζω ξεχωριστα στο winderboard για να μπορω να τα πειραζω και να τα αλλαζω.

#893   radomer

radomer

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2011 - 00:35

Καταρχας ολη η ιδεα του να εχεις 3 θεματα τσεκαρισμενα μαζι ειναι λανθασμενη,και εμενα μου αρεσει να βουταω απο διαφορα θεματα,εικονιδια,πληκτρολογια,statusbar και οτι απιθανο μου αρεσει αλλα τελικα ολα αυτα τα βαζω σε ενα φακελο που τον λεω 'My theme' και ειναι ο μοναδικος που τσεκαρω μαζι με ενα θεμα για Lockscreen φυσικα.
Αν μου πεις ακριβως τι σου αρεσει απο τα 2 θεματα θα δεις ποσο ευκολο ειναι να φτιαξεις ενα θεμα οπως το θες ακριβως εσυ.

Γιατι ειναι λανθασμενη? Κολαει πιο πολυ (εγω εχω 4αρι) ? Αλλα και παλι πως γινεται να τα βαλω σε ενα? Πχ theme για SIGNAL LOGO, LOCKSCREEN, SMS BACKGROUND δεν συνδυαζονται. το καθενα εχει bundles και 1002

#894   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.808 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2011 - 00:37

Κοιτα αυτες τις 2 φωτο προσεχτικα.Ειναι το Prestige HD με τι μαζι?Στην αλλη φωτο ειναι το Jade HD με τι μαζι?
Θα μου πεις με το revi HD.
Ελα ομως που ειναι το Prestige με καποιο widget του revi και οχι με το θεμα.Οποτε αν θες κανε κατι .Γραψε εδω τι εχεις τσεκαρισμενο στη winterboard γιατι κατι μου λεει οτι μαζι με το prestige εχεις τσεκαρει κατι τετοιο revi-krs v2.6 moded.theme?

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 05/09/2011 - 00:39

#895   sasoulini007

sasoulini007

iPH Contributor

• 1.127 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2011 - 00:55

δεν εχω κατι τετοιο revi-krs v2.6 moded.theme
καταλαβα τι εννοεις και εγω ετσι τα εχω αλλα εχω το καθενα στον φακελο του για να ξερω ποιο παει που.
την statusbar μολις την περασα. ξανάκατέβασα το revi και πηρα τον φακελο ulimages kai τον εβαλα μεσα στο θεμα που εχω.

Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: sasoulini007, 05/09/2011 - 01:01

#896   radomer

radomer

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2011 - 01:02

Παιδια. θα φανει λιγο ηλιθιο. Αλλα εχω το LS SWIM.. To lockscreen φοβερο ΑΛΛΑ στο homescreen δεν βρισκω κατι που να ταιραιζει με το LOCKSCREEN. Ενα wallpaper παρομοιο δεν βρισκω. ΤΟ default Μονο αλλα αυτο δεν μαρεσει. Προτεινετε εσεις κανενα?

Στην τελικη κανω transparet icons και διαλεγω ΕΓΩ ποσο τρανσπαρεντ να ναι αλλα δεν ξερω με ποιο theme

#897   sasoulini007

sasoulini007

iPH Contributor

• 1.127 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2011 - 01:09

Παιδια. θα φανει λιγο ηλιθιο. Αλλα εχω το LS SWIM.. To lockscreen φοβερο ΑΛΛΑ στο homescreen δεν βρισκω κατι που να ταιραιζει με το LOCKSCREEN. Ενα wallpaper παρομοιο δεν βρισκω. ΤΟ default Μονο αλλα αυτο δεν μαρεσει. Προτεινετε εσεις κανενα?

Στην τελικη κανω transparet icons και διαλεγω ΕΓΩ ποσο τρανσπαρεντ να ναι αλλα δεν ξερω με ποιο theme

θεμα springboard θες να βρεις που να συνδυάζετε με αυτο to lockscreen? εγω βρηκα αυτο ( iWater-Theme) και ηθελα να το βαλω για το καλοκαιρι αλλα δεν ασχολήθηκα για να σου πω εντυπωσεις.
Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: sasoulini007, 05/09/2011 - 01:12

#898   radomer

radomer

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2011 - 01:13

θεμα springboard θες να βρεις που να συνδυάζετε με αυτο to lockscreen? εγω βρηκα αυτο ( iWater-Theme) και ηθελα να το βαλω για το καλοκαιρι αλλα δεν ασχολήθηκα για να σου πω εντυπωσεις.
Αναρτημένη εικόνα

Για ημιδιαφανα εικονιδια? Τι βαζω? Ψαχνω μερικα αλλα δεν πιανουνε. Και θελω να επιλεγω εγω ΠΟΣΟ διαφανη θα ειναι ;)

#899   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.808 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2011 - 01:15

Και εγω αυτα που σου εδειξα ξεχωριστα ειναι και το καθενα στο δικο του φακελο.Αυτο που θελω να πω εν ολιγοις ειναι.
Εχεις τσεκαρει το θεμα Prestige το οποιο εχει στο φακελο UIImages τα εικονιδια για τη statusbar.
Eπισης εχεις τσεκαρει και ενα widget απο το θεμα revi HD το οποιο δεν εχει φακελο UIImages μεσα και επομενως δεν εχει εικονιδια για statusbar.Kαλως λοιπον φαινονται αυτα που φαινονται στη statusbar που εδειξες στη προηγουμενη σελιδα.
Τωρα αν θες αντι για τα εικονιδια του prestige να φαινονται στη statusbar αυτα απο το revi τοτε κατεβασε αυτο και βαλτο σαν θεμα κανονικα αλλα πανω απο τα αλλα και ενεργοποιησε το οποτε θα εχεις τη statusbar απο το revi.

#900   sasoulini007

sasoulini007

iPH Contributor

• 1.127 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2011 - 01:22

@radomer το συγκεκριμένο τα έχει απο μόνο του ( My link) αν το κατεβασεις απο εδω θα δεις τον φακελο. οσον αφορα για tweak που κανει διαφανη τα εικονίδια δεν γνωριζω να σου πω.

@rromeodim ευχαριστω το κατεβασα και θα το κοιταξω, αν και οπως ειπα παραπανω καταφερα και περασα το ulimages. θα δοκιμασω και θα ελέγξω αν τα εχω ετσι οπως λες. :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες