Παράνοια όπως το πες δεν ξέρω γιατί ασχολούμαι, απλά όταν δίνεις τόσα λεφτά θες να είναι όλα τέλεια.
Για να συνεχίσω στον αστερισμό στης παράνοιας είχα διαβάσει ότι η apple σταμάτησε να βάζει panel της samsung και βάζει πλεον sharp. Αν ισχύει αυτό σίγουρα είναι μια εξήγηση. Το θέμα είναι γτ σε κάποιους όπως λένε είναι άσπρη κανονικά, ας ανεβάσουν καμιά photo.
Άντε marilina...
θα σου πω γιατί δεν θα το κανω.
Γιατί αναλώθηκα ήδη πριν μηνες σε ενα τοπικ δεν ξερω και γω ποσων σελιδων με φρικαρισμενο κοσμο και με κακοήθεις που τρεχανε δεξιά αριστερά να λενε σε ολους ποσο χαλια ειναι οι οθονες τους και γιναμε μυλος.
Και επειδή εχω να ασχοληθώ απο τοτε και ειπα στον εαυτό μου οτι δεν θα ενδωσω σε τετοιου τυπου ασκοπες σαχλες.
Ουτε προβληματα με τον ηχο ειχα ποτέ, ουτε με κλησεις, ουτε κουμπιά, ουτε σημα ουτε τιποτα (φτου φτου).
Ουτε με το χρωμα. Οπότε ποιος ο λογος; Δε θα μου πεις τιποτα καινουριο που θα μου αλλαξει την αποψη .
Ευχαριστήσου το το κινητό, μια χαρά ειναι οι φωτό σου κι αν δε με πιστεύεις ρώτα τον κώστα και θα δεις οτι θα σου πει το ιδιο.