Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Κιτρίνισμα οθόνης, να το αλλάξω.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
132 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα
  • Twitter:@tasulm
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:tasulm

Δημοσίευση 19/02/2012 - 01:28

εβαλα το color profiles και ειναι πολυ καλο.....σπαει λιγο την κιτρινιλα........μια χαρα......

το λέω εδώ και τόσο καιρό, δεν καταλαβαίνω προς τι πάλι οι 6 σελίδες επιστημονικής ανάλυσης

ήμαρτον, ας γραφτεί καπου με μεγάλα γράμματα ότι η "λύση" είναι το color profiles

φέρνει ο καθένας μας στα μέτρα του την κιτρινίλα ή την μπλεδίλα ή τον κάλο που έχουμε στον εγκέφαλο!

και ας κλειδωθεί (και αυτό) το θέμα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 19/02/2012 - 03:36

Παιδια εγω έχω άλλο πρόβλημα!! Έχω 4αρι εδω κ ένα χρόνο περίπου κ πριν κανένα 15νθημερο παρατήρησα μια μικρή κιτρινιλα κεντροδεξιά της οθόνης!! Δν εμφανίζεται πάντα αλλα μετα απο πολυ χρήση.. Τι μπορει να είναι κ πως μπορω να το φτιάξω; Είμαι σε 5.0.1 jb. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

#108   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 19/02/2012 - 04:20

Παιδια εγω έχω άλλο πρόβλημα!! Έχω 4αρι εδω κ ένα χρόνο περίπου κ πριν κανένα 15νθημερο παρατήρησα μια μικρή κιτρινιλα κεντροδεξιά της οθόνης!! Δν εμφανίζεται πάντα αλλα μετα απο πολυ χρήση.. Τι μπορει να είναι κ πως μπορω να το φτιάξω; Είμαι σε 5.0.1 jb. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1. Αν έχεις εγγύηση πήγαινε το για αντικατάσταση!

ή

2. Κατέβασε το f.lux . Δεν θα φτιάξει το πρόβλημα, αλλά ίσως το αποκρύψει!

ή

3. Μίλα με κάποιον από τους τεχνικούς του forum pantsos, batjump, theo83, fonikoxeris

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 19/02/2012 - 04:20

#109   damianos2

damianos2

iPH User

• 197 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 19/02/2012 - 04:55

περι μπαταριας δεν εκανα ποτε αναφορα γιατι οταν ειδα το ποστ σου, ''μπρίζες υπαρχουν'' ειπα Οκ.!δεν θα το ψαξω στα ποσα δευτερολπετα πεφτει και το τις %...αχαχαχχα..εχουμε κ αλλα να κανουμε.. 8)

για την μπαταρία θα σας μιλήσω εγώ : δεν τελειώνει η μπαταρία εύκολα εσύ απλός παρασύρεσαι και χρησιμοποιεί το κινητό συνεχεια έχω παρατήρηση ότι σε κανένα άλλο κινητό στο οποιο είχα δεν είχα απορροφηθεί τόση ώρα αν δεν υπήρχε κάποιος λόγος , με το iPhone έφτασα στο σημείο να έχω το laptop ανοιχτό μποστά μου και να κοιτάζω το facebook από το iPhone όταν το συνειδητοποίησα πραγματικά σοκαρίστηκα :P

*περί μπαταρίας δεν δέχομαι άλλες άποψης εκτος και αν δεν τους κρατάει τόσο όσο το δικό μου : ( 5 ώρες χρήση 24 ώρες αναμονή ) φυσικά είναι μια μέση απόδοση , αλλα πιστεύω ότι είναι ικανοποιητική για τον οποιονδήποτε

#110   gismoduck1978

gismoduck1978

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 19/02/2012 - 08:04

Eγω πάντως θα σου έλεγα να το κρατησεις γιατι με το jailbreak μπορεις να το παραμετροποιήσεις το κινητο και η οθόνη σου να γίνει μπλέ,κοκκινη,πρασινη κτλπ.Απλα την γνώμη μου σου λέω..

Πως γινεται αυτο απο cydia?

#111   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα
  • GameCenter:jimlost

Δημοσίευση 19/02/2012 - 12:19

καλημέρα ,αυτο που γράφεις δεν έχει να κάνει με την κίτρινη οθόνη ,ειναι άλλο πράγμα...πήγαινε την συσκευη αν έχεις εγγύηση για service και θα στο κάνουν αντικατάσταση...

Sent from my iPhone using Tapatal

#112   GBabilis

GBabilis

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:mpampilhs

Δημοσίευση 19/02/2012 - 14:02

Μαλλον εχω ανηκω στο 1 απο τους 10 που εχουν μη κιτρινισμενη οθονη(αν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτο ειναι ελαττωμα αντιθετως βλεπεις πιο ζεστα χρωματα αλλα τελος παντων) διοτι το εβαλα διπλα σε iphone 4 και δεν ειχε διαφορα...(εκτος εαν εσεις ειστε τοσο ψειρες )εγω τα εβαλα διπλα για λιγο και ιδια μου φανηκαν...παντως αν οντως εχω και εγω κιτρινισμενη οθονη και δεν μου φαινεται εχετε κανει πολυ θεμα 6 σελιδων (!!!!) για το τιποτα.Χαρειται το κινητο σας.πιστευω οτι αν απλα ειχατε iphone 4S και δεν μπαινατε ποτε να δειτε περι iphone νεα και ειδησεις δεν θα συνειδητοποιουσατε ποτε αυτη την δηθεν κιτρινιλα...

#113   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 19/02/2012 - 14:07

για την μπαταρία θα σας μιλήσω εγώ : δεν τελειώνει η μπαταρία εύκολα εσύ απλός παρασύρεσαι και χρησιμοποιεί το κινητό συνεχεια έχω παρατήρηση ότι σε κανένα άλλο κινητό στο οποιο είχα δεν είχα απορροφηθεί τόση ώρα αν δεν υπήρχε κάποιος λόγος , με το iPhone έφτασα στο σημείο να έχω το laptop ανοιχτό μποστά μου και να κοιτάζω το facebook από το iPhone όταν το συνειδητοποίησα πραγματικά σοκαρίστηκα :P

*περί μπαταρίας δεν δέχομαι άλλες άποψης εκτος και αν δεν τους κρατάει τόσο όσο το δικό μου : ( 5 ώρες χρήση 24 ώρες αναμονή ) φυσικά είναι μια μέση απόδοση , αλλα πιστεύω ότι είναι ικανοποιητική για τον οποιονδήποτε

Ετσι ακριβώς είναι. Σου λέω με όλη μέρα με σχεδόν όλα ανοιχτά και συνεχές λιώσιμο και κρατάει απο το πρωί ως το βράδυ και είμαι λίγο κάτω απο 20 τοις εκατό πριν πάω για ύπνο είναι μια χαρα.

Τα Nokia 6110 και τα παλιά που είχαμε βεβαίως και κρατάγανε γιατί δεν κάναμε τίποτα, μονο τηλέφωνα - μηνύματα και κανα φιδάκι. Ε πώς να πέσει η μπαταρία δηλαδή?
Whatsapp doc?

#114   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2012 - 14:23

καλημέρα ,αυτο που γράφεις δεν έχει να κάνει με την κίτρινη οθόνη ,ειναι άλλο πράγμα...πήγαινε την συσκευη αν έχεις εγγύηση για service και θα στο κάνουν αντικατάσταση...

Sent from my iPhone using Tapatal

Θα πρέπει να επαναφέρω το κινητό στην αρχική του κατάσταση;!;! Δλδ χωρίς jb κ τα λοιπά;;;;

#115   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 19/02/2012 - 14:58

Θα πρέπει να επαναφέρω το κινητό στην αρχική του κατάσταση;!;! Δλδ χωρίς jb κ τα λοιπά;;;;

Ναι, πρέπει να του κάνεις Restore!

Κράτα πρώτα και ένα Backup για να το χρησιμοποιήσεις μόλις πάρεις πίσω το iPhone.

#116   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2012 - 16:27

Ναι, πρέπει να του κάνεις Restore!

Κράτα πρώτα και ένα Backup για να το χρησιμοποιήσεις μόλις πάρεις πίσω το iPhone.

Το πήρα απο ηλεκτρονική Αθηνών στη Ρόδο. Πόσο καιρο θα μου πάρει αυτή η ιστορία;;

#117   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2012 - 16:40

Το πήρα απο ηλεκτρονική Αθηνών στη Ρόδο. Πόσο καιρο θα μου πάρει αυτή η ιστορία;;

λογικά θα κανει ενα διαστημα γιατι πρεπει να σταλεί στο σερβις, να τσεκαριστεί κι αν βρουν οτι οντως εχει προβλημα θα σου δωσουν ανακατασκευασμένο
Whatsapp doc?

#118   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 19/02/2012 - 16:41

λογικά θα κανει ενα διαστημα γιατι πρεπει να σταλεί στο σερβις, να τσεκαριστεί κι αν βρουν οτι οντως εχει προβλημα θα σου δωσουν ανακατασκευασμένο

Πεσ του καινουργιο και συ του παιδιου!!Σαν καινουργιο θα ναι!! :P :P Δεν ακουγεται καλα το ανακατασκευασμενο!Σαν κακομεταχειρισμενο ακουγεται! :P
XS Max 256 Gb Space Gray

#119   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2012 - 16:46

Πεσ του καινουργιο και συ του παιδιου!!Σαν καινουργιο θα ναι!! :P :P Δεν ακουγεται καλα το ανακατασκευασμενο!Σαν κακομεταχειρισμενο ακουγεται! :P

μα αφού αυτό θα του δωσουν γιατί να του πω καινούριο; Για να λεει μετα "αλλα μου ειπες";
Whatsapp doc?

#120   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 19/02/2012 - 16:50

Καλα αν δεν ξερεις νομιζεις οτι σου εδωσαν το δικο σου φτιαγμενο!Εγω εδω μεσα το εμαθα το ανακατασκευασμενο!Παλια μου ειχα αλλαξει το τηλεφωνο μου(ενα sony erricson) και νομιζα οτι ηταν το δικο μου φτιαγμενο! :P
XS Max 256 Gb Space Gray

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2