Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η Apple στην τρίτη θέση της αγοράς τηλεφώνων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
44 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:01

γινεσαι λιγο υπερβολικος τώρα, με όλο το θάρρος θα σ πω αυτο π ειπα κ σε αλλο ποστ το πρωι, γιατι δεν το πουλάς το τιμημένο;
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   alexphys

alexphys

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα
  • Twitter:@Alex_phys
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:04

ετσι ειναι φιλε μου δυστηχως,και σου μιλαω ως ενας χρηστης που εχει στην κατοχη του πανω απο 400 ευρω αγορασμενων εφαρμογων στο itunes(οχι οτι ειναι μετρο συγκρισης,αλλα κατι ειναι),και παρολα αυτα εκνευρισμενος με την ταχυτητα χελωνας που αναπτυσει τις συσκευες της η apple,και τις υποτιθεμενες "πρωτοτυπιες" της.θα μου πεις ε και τι το εχεις,ε θυμα του καταναλωτισμου και γω και της μαλακοφιγουρας που εχει φαει ολο τον κοσμο.σκεψου μονο ενα πραγμα,με τον ανταγωνισμο που υπαρχει να μην ειχε jb τι θα αναγκαζοταν να κανει/προσφερει απο υπηρεσιες για να σε προσελκυσει.οχι flash player kai bluetooth,πατατες τηγανιτες θα εφτιαχναν για να επιζησουν.ή λες να μην μπορουν να σταματησουν το jb? και τωρα κρατας το 4αρι ,και σου ποαρουσιαζει το 4s με λιγο καλυτερη καμερα και το σιρι (αλλο χαλι,που δουλευει οποτε θελει και ακουει οτι θελει,και ακομα και αυτο σε καποιους καμενους φαινεται πολυ γλυκο και αστειο),και μενεις με το στομα ανοιχτο,κατι που δεν εκανε κανενας φανταζομαι ουτε οταν ανακαλυψανε μια 2η γη. αυτα ειναι τα χαλια μας

προφανως το μηλαρακι σου δεν το χεις σε υποληψη και εχεις, μαλλον, μετανοιωσει για αυτα τα 400 ευρω.
εισαι υπερβολικος κατα την γνωμη μου και μαλλον μετανοιωσες για την "μαλακοφιγουρα" που σε ειχε πιασει...
πουλα το!

παντα φιλικα

#18   trainman

trainman

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:15

προφανως το μηλαρακι σου δεν το χεις σε υποληψη και εχεις, μαλλον, μετανοιωσει για αυτα τα 400 ευρω.
εισαι υπερβολικος κατα την γνωμη μου και μαλλον μετανοιωσες για την "μαλακοφιγουρα" που σε ειχε πιασει...
πουλα το!

παντα φιλικα

εγινε ρε μαγκες,ξερω,ολοι τωρα θα σχολιασουν οτι το πηραν γτ τους ειναι πραγματικα χρησιμο και δεν ζουν χωρις αυτο,και φυσικα κανενας για φιγουρα ή γτ ζηλεψαν τους διπλανους τους.αλλο που πινουν νερο στο jb και τις μερες που ειναι να βγει ξενυχτανε μερονυχτα. οσο για το αν το εχω σε υποληψη,πιστεψε με το οτι εχω δωσει αρκετα χρηματα γι αυτο μου δινει και το δικαιωμα να το κρινω και πιο αυστηρα. αν το εχεις παρει και εχεις μεσα και 90 σπασμενες εφαρμογες ε λογικο ειναι και ολα να σου φαινονται τελεια

#19   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:16

Κοιτώντας στο ελληνικό site της Nokia είδα ότι έχει 62 διαφορετικά μοντέλα συσκευών smartphones και απλών κινητών, σε εύρος τιμών από 35 μέχρι 539 ευρώ (περίπου) και επίσης μία ιστορία χρόνων με τα παλιότερα της κινητά να είναι μοντέρνα για την εποχή τους και να έχουν χαρακτηριστικά εντυπωσιακά για την εποχή τους και τέλος πολύ ανθεκτικά! Μετά μας τα ψιλοχάλασε η Nokia οπότε δικαίως βρίσκεται στην κορυφή!
Τώρα κοιτώντας στο ελληνικό site της Samsung είδα ότι έχει 45 διαφορετικά μοντέλα συσκευών smarphones και απλών κινητών, σε εύρος τιμών από 26 μέχρι 700 ευρώ (περίπου) και επίσης έχει μια κάποια ιστορία όχι σαν τη Nokia αλλά και πάλι έχει!
Τέλος η Apple με 5 συσκευές smartphones που το 2010-2011 κυκλοφορούσαν μόνο οι 3 και σε τιμές από 399 - 899 ευρώ (περίπου) και έχοντας μία ιστορία στα smartphone από το 2007 με το 1ο iPhone (δεν μιλάω για το Newton που είχε 14 μοντέλα στην περίοδο 1993-1998 και ήταν PDA).
Πιστεύω ότι τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους! Δεν αμφισβητώ την πρωτιά της Nokia και της Samsung αλλά μιλώντας για την περίοδο 2010-2011 με κινητά τηλέφωνα 62 για τη Nokia, 45 για την Samsung και 3 για την Apple και κατακτάει την τρίτη θέση, αυτό είναι κατόρθωμα!
Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω με στοιχεία πάντα για την ελληνική αγορά (που είναι ένα δείγμα της παγκόσμιας, μπορεί να υπάρχουν πολλά περισσότερα μοντέλα Nokia Και Samsung παγκοσμίως και σε διαφορετικές τιμές αλλά εγώ πήρα ως σύγκριση τις ελληνικές τιμές!

#20   alexphys

alexphys

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:19

εγινε ρε μαγκες,ξερω,ολοι τωρα θα σχολιασουν οτι το πηραν γτ τους ειναι πραγματικα χρησιμο και δεν ζουν χωρις αυτο,και φυσικα κανενας για φιγουρα ή γτ ζηλεψαν τους διπλανους τους.αλλο που πινουν νερο στο jb και τις μερες που ειναι να βγει ξενυχτανε μερονυχτα. οσο για το αν το εχω σε υποληψη,πιστεψε με το οτι εχω δωσει αρκετα χρηματα γι αυτο μου δινει και το δικαιωμα να το κρινω και πιο αυστηρα. αν το εχεις παρει και εχεις μεσα και 90 σπασμενες εφαρμογες ε λογικο ειναι και ολα να σου φαινονται τελεια

εγω προσωπικα δεν το πηρα για φιγουρα και ναι ζω χωρις αυτο :excl:
επισης δεν εχω 90 σπασμενες εφαρμογες, εχω ελαχιστες.
προσωπικα δεν ειμαι και τρελος φαν του jb.

μαρεσει το μηλο μου και το γουαστρω απο ολες τις αποψεις!

#21   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:20

ετσι ειναι φιλε μου δυστηχως,και σου μιλαω ως ενας χρηστης που εχει στην κατοχη του πανω απο 400 ευρω αγορασμενων εφαρμογων στο itunes(οχι οτι ειναι μετρο συγκρισης,αλλα κατι ειναι),και παρολα αυτα εκνευρισμενος με την ταχυτητα χελωνας που αναπτυσει τις συσκευες της η apple,και τις υποτιθεμενες "πρωτοτυπιες" της.θα μου πεις ε και τι το εχεις,ε θυμα του καταναλωτισμου και γω και της μαλακοφιγουρας που εχει φαει ολο τον κοσμο.σκεψου μονο ενα πραγμα,με τον ανταγωνισμο που υπαρχει να μην ειχε jb τι θα αναγκαζοταν να κανει/προσφερει απο υπηρεσιες για να σε προσελκυσει.οχι flash player kai bluetooth,πατατες τηγανιτες θα εφτιαχναν για να επιζησουν.ή λες να μην μπορουν να σταματησουν το jb? και τωρα κρατας το 4αρι ,και σου ποαρουσιαζει το 4s με λιγο καλυτερη καμερα και το σιρι (αλλο χαλι,που δουλευει οποτε θελει και ακουει οτι θελει,και ακομα και αυτο σε καποιους καμενους φαινεται πολυ γλυκο και αστειο),και μενεις με το στομα ανοιχτο,κατι που δεν εκανε κανενας φανταζομαι ουτε οταν ανακαλυψανε μια 2η γη. αυτα ειναι τα χαλια μας

Δεν μπόρεσα να μην απαντήσω βλέποντας αυτό το ποστ του trainman...Το iphone κανει τα πάντα με το jailbreak ,δηλ εχει παραμετροποιηθει το κινητο και το διαμορφώνεις όπως θές εσυ.Επιπλεον να πώ οτι με jb έχει και bluetooth και όσον αφορά το flash υπάρχει html αλλα και μια σειρά απο εφαρμογες για το flash όπως skyfire ...Τώρα αν απο μόνο σου κατηγοριοποιείσαι στους άβουλους και χωρίς κριτική σκέψη ανθρώπους αυτο ειναι δικό σου θέμα...Επισης να σου πώ οτι εμένα το siri με έχει βολέψει αρκετα αφου στέλνω μηνυματα χωρις καν να πληκτρολογώ ,να ανοιγω εφαρμογες και να δίνει πληροφοριες οταν του πώ...
Οσον αφορα την δημοσιεύση στοιχείων σχετικά με τις πωλησεις των κινητών η απορία μου είναι πώς η samsung δεν εινα first? :huh: :lol:

#22   trainman

trainman

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:24

εγω προσωπικα δεν το πηρα για φιγουρα και ναι ζω χωρις αυτο :excl:
επισης δεν εχω 90 σπασμενες εφαρμογες, εχω ελαχιστες.
προσωπικα δεν ειμαι και τρελος φαν του jb.

μαρεσει το μηλο μου και το γουαστρω απο ολες τις αποψεις!

μπραβο,τοτε ελα να συζητησουμε και να κρινεις αυτα που σου λεω οταν δεν θα εχεις καμια σπασμενη,γτ το δεν ειμαι fan αλλα εχω σπασμενες μαλλον εσενα βαζει στην κατηγορια που δεν εχουν και πολυ σε υποληψη το κιν τους

#23   trainman

trainman

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:27

...Τώρα αν απο μόνο σου κατηγοριοποιείσαι στους άβουλους και χωρίς κριτική σκέψη ανθρώπους αυτο ειναι δικό σου θέμα...

εγινε φιλε εισαι εντος θεματος

#24   alexphys

alexphys

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:33

μπραβο,τοτε ελα να συζητησουμε και να κρινεις αυτα που σου λεω οταν δεν θα εχεις καμια σπασμενη,γτ το δεν ειμαι fan αλλα εχω σπασμενες μαλλον εσενα βαζει στην κατηγορια που δεν εχουν και πολυ σε υποληψη το κιν τους

η απαντηση σου φιλε μου εχει τεραστιο χαος λογικων συνηρμων.
δεν καταλαβες τι εννοω...
το μηλο μου το "αγαπω". εννοω οτι δεν το φορτωνω βλακειες θεματα και Live backgrounds, οχι οτι δεν εκμεταλεευομαι το jb.
δεν προκυται να κατσω να σου πω τι μου χρησιμευει και τι οχι... trust me, περναω πολλες ωρες διαβαζοντας!

αυτο που σου ειπα εγω, ειναι οτι ηταν εμφανες οτι ισως μετανοιωσες για τις δικες ΣΟΥ επιλογες..

#25   techplastic

techplastic

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:35

Απλά η NOKIA έχει καταφέρει να φτιάχνει κινητά στα μέτρα του καθενός....και για νέους και για μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους,αυτό είναι όλο.Θυμάμαι και παλιά πριν κάτι χρόνια που αγόραζα περιοδικά με τεχνολογία,είχε μέσα 10-15 ΝΟΚΙΑ,σου έλεγε όμως οτι με τις απαιτήσεις σου θα πάρει το τάδε μοντέλο π.χ.Λογικό μου φένεται λοιπόν,δηλαδή τι έπρεπε να έχουν όλοι τα μήλα των 700 ευρώ?Όχι βέβαια,θα πάρουν αυτό που έχει 2-3 βασικά που θέλουν.Σιγά μην θιχτούν οι Iphonάκιδες τώρα!Η κάθε εταιρεία έχει την δική της λογική και φιλοσοφία στα κινητά.

#26   trainman

trainman

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:35

η απαντηση σου φιλε μου εχει τεραστιο χαος λογικων συνηρμων.
δεν καταλαβες τι εννοω...
το μηλο μου το "αγαπω". εννοω οτι δεν το φορτωνω βλακειες θεματα και Live backgrounds, οχι οτι δεν εκμεταλεευομαι το jb.
δεν προκυται να κατσω να σου πω τι μου χρησιμευει και τι οχι... trust me, περναω πολλες ωρες διαβαζοντας!

αυτο που σου ειπα εγω, ειναι οτι ηταν εμφανες οτι ισως μετανοιωσες για τις δικες ΣΟΥ επιλογες..

και καλα κανεις,και μενα μου αρεσει,απλα λεω οτι πολυ ντορος για το τπτ.καλο κινητο αλλα χωρις το jb τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα. δεν σας αρεσει αυτη η αποψη οκ,οχι οτι δεν μπορω να την πω ομως

#27   trainman

trainman

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:49

Δεν ειναι ακριβώς ετσι φίλε μου, μην νομίζεις ότι το μεγαλύτεο ποσοστο των κατόχων μηλοφώνου ειναι με jb, το αντιθετο ειναι
Μην κοιτας το Ελλαντα, παγκόσμια μιλάμε

καλα μην εισαι και τοσο σιγουρος γι το αν ειναι το αντιθετο, γτ εγω δεν ειδα να τα "σπανε" ανθρωποι απο Ελλαντα οπως λες,αλλα ανθρωποι απο Αμερικα,για ξανασκεψου το λιγο . εκτος αν ο comex και οι λοιποι , ειναι απο πελλοπονησο και δεν το ξερω, ή εκτος και αν το σπαει ο comex αλλα στους ιδιους τους αμερικανους ειναι αδιαφορο γτ ειναι υπερανω

Τελευταία επεξεργασία από: trainman, 02/02/2012 - 14:52

#28   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:51

χωρις το jb τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα. δεν σας αρεσει αυτη η αποψη οκ,οχι οτι δεν μπορω να την πω ομως

σου ξαναλέω φίλε μου, οτι το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας αγοράς (κ ειδικά της αμερικάνικης, που ειναι κ η μεγαλύτερη), εχει iPhone ΧΩΡΙΣ jb.

Κ σενα μπορεί να μην αρέσει αυτή η αποψη, οχι ομως οτι δεν ειναι γεγονος.

#29   chrisostomos

chrisostomos

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:53

Ειπαμε ρε παιδια ok ειμαστε ολοι μας κολλημενοι με το μηλο μας και ναι πραγματι κανει τα παντα και ναι ειναι το καλυτερο smartphone και ναι ειναι το πιο ομορφο τηλεφωνο της αγορας και ναι ειναι...ειναι...ειναι... αλλα οχι κιολας να τσακωνομαστε γι αυτο, μπορει σε καποια απο αυτα που ειπε ο trainman να διαφωνω αλλα σε γενικες γραμμες εχει δικιο πραγματι ειμαστε θυματα του καταναλωτισμου και τα idevice ειναι ενα απο τα πιο τρανα παραδειγματα ειναι δυνατον να βλεπω σε καφετερια η και στο σινεμα τυπακια με το ipad στην μασχαλη, δηλάδη χωρις αυτο τι θα παθουν δεν θα εχχουν προσβαση για 4 ωρες στα mail του στο facebook και στο tweeter? Επισης συμφωνω και στο οτι αν ηθελε η apple να παψει το jb θα το εκανε αλλα δεν θελει γιατι πουλαει οπως εκανε μια δεκαετια πριν και η sony με το πρωτο play station δεν ειχε διαφιγωντα κερδη η sony απο το τσιπακι που βαζαμε στις κονσολες ισα ισα που αυτο το καθηστουσε αναγκαιο σε καθε τηλεοραση του σπιτιου αυτος που τοτε εχανε ηταν η konami η ea sports κτλ αλλα η sony χεστηκε γι αυτο, ετσι και τωρα η μηλια πουλαει τρελλα οχι αποκλειστικα επειδη υπαρχει το jb αλλα και γι αυτο και εκεινοι που χανουνε ειναι οι developer αλλα χεστηκε γι αυτο η μηλια ολα ειναι ενα τεραστιο τεραστιο παιχνιδι στις πλατες του καταναλωτη εγω το βλεπω το διακρινω συμβιβαζομαι (αν κ δεν θα επρεπε) και εξακολουθω και τωρα και στο μελλον να αγοραζω iphone το ιδιο κανουμε ολοι μας αλλοι συνηδειτα και αλλοι υποσυνηδειτα. Ποσους ξερετε να πουλησαν την ανοιξη το iphone4 μαυρο που ειχαν για να αγορασουν το ασπρο? και αυτο γιατι μεχρι τοτε η μηλια δεν μπορουσε να βρει το καταληλο υλικο...ας γελασω!!!

#30   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:53

καλα μην εισαι και τοσο σιγουρος γι το αν ειναι το αντιθετο, γτ εγω δεν ειδα να τα "σπανε" ανθρωποι απο Ελλαντα οπως λες,αλλα ανθρωποι απο Αμερικα,για ξανασκεψου το λιγο . εκτος αν ο comex και οι λοιποι , ειναι απο πελλοπονησο και δεν το ξερω, ή εκτος και αν το σπαει ο comex αλλα στους ιδιους τους αμερικανους ειναι αδιαφορο γτ ειναι υπερανω

δεν ξερω, μπορεί να είναι κ αυτός απο την σπάρτη, τι να σου πω
Δεν ειπα οτι ΔΕΝ τα σπάνε, ειπα οτι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ το εχουν χωρις jb
Εσυ εχεις δει στατιστικά κ ξέρεις; Διότι εγω εχω δει, εχει αναφερθεί κ εδω μέσα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android