και καλα κανεις,και μενα μου αρεσει,απλα λεω οτι πολυ ντορος για το τπτ.καλο κινητο αλλα χωρις το jb τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα. δεν σας αρεσει αυτη η αποψη οκ,οχι οτι δεν μπορω να την πω ομως
Φυσικά και θα πεις την γνώμη σου και φυσικά θα την ακούσουν όλοι και πρέπει να την σεβαστούν! Έχεις μεγάλο δίκιο σε κάποια απο αυτα που λες και είσαι ένας απο τους λίγους που λένε ξεκάθαρα ότι αρχικά πήρες το κινητο σου επηρεαζωμενος απο τον υπερκαταναλωτισμο και την φήμη της συσκευής και κατ´επεκταση της εταιρίας που το παρέχει!
Σίγουρα για όσους έχουν αγοράσει πολλές εφαρμογές (έχουν επενδύσει στην συσκευη τους) είναι δύσκολο να αλλάξουν συσκευη! Δεν χάνουν τα χρήματα της αγοράς της συσκευής γιατι μπορούν να πάρουν ένα σεβαστό κομμάτι απο την μεταπωληση της συσκευής, αλλα χάνουν τα χρήματα απο τις εφαρμογές τους καθώς δεν μεταβιβαζονται! Έτσι ένας μεγάλος παράγοντας στο να μην αλλάξεις εταιρία είναι οι εφαρμογές!...
Τώρα τα νούμερα παγκόσμιος δείχνουν ότι ένα 10% των iPhone είναι jailbroaken! Για όποιον λόγο και να κάνει κάποιος jailbreak αυτο δεν απασχολεί την apple αφου είναι μικρό το ποσοστό! Όχι ότι δεν θα ήθελε να το εξαλείψει αλλα δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα!
Θέλω να σταθώ όμως κάπου αλλού! Είναι θρίαμβος οι δυο θέσεις που κέρδισε αναμφισβήτητα, αλλα πόσες μηνύσεις έκανε, πόσες φορές προσπάθησε να υποβιβάσει άλλες εταιρίες; Πόσο υγειης είναι ο ανταγωνισμός;
Θα πω και πάλι αυτο που είπα σε άλλο τοπικ! Πάντα ασχολούμαστε εδω μέσα με αυτα που γίνονται κατα της apple και σχεδόν ποτε με αυτα που γίνονται κατα των άλλων εταιριων! Τώρα θα μου πείτε οκ είμαστε φόρουμ που υποστηρίζει προϊόντα apple αλλα αν θελουμε να είμαστε αντικειμενικοι πρέπει να ποσταρουμε και πληροφορίες απο τα ματιά άλλων εταιριών (έστω και στο bla bla) ώστε να υπάρχει μια πραγματική εικόνα και ο κάθε χρήστης να κρίνει απο μόνος του! Δεν είμαστε αμυαλα όντα!