Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η Apple στην τρίτη θέση της αγοράς τηλεφώνων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
44 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   trainman

trainman

iPH User

• 102 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:55

σου ξαναλέω φίλε μου, οτι το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας αγοράς (κ ειδικά της αμερικάνικης, που ειναι κ η μεγαλύτερη), εχει iPhone ΧΩΡΙΣ jb.

Κ σενα μπορεί να μην αρέσει αυτή η αποψη, οχι ομως οτι δεν ειναι γεγονος.

εγω προσωπικα οσους γνωριζω απο αμερικη εχουν σπασει μεχρι και τις χυτρες να σφυρανε νωριτερα,για να μην σου πω τι γινεται στα site τις μερες των jb,που πεφτουν οι server παντου.τωρα αυτο που λες εσυ προσωπικα δεν το εχω ξαναακουσει. καλα και για τα στατιστικα υπαρχει αλλο κολπο εκει αστο,μην τα εχεις και δεδομενα,και μην τρελενεσαι χλαρωσε,συζηταμε

Τελευταία επεξεργασία από: trainman, 02/02/2012 - 14:57

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/02/2012 - 14:59

καλα παιδια μηην τρελαθούμε τελείως ..Το iphone χωρις jb δεν αξιζει να το αγοράσει κάποιος .Πριν βιαστεί να μιλησει καποιος δεν είναι για τις σπασμένες εφαρμογες το jb αλλα για customization..Eπισης να ρωτήσω κατι:τι σχέση η σπαρτη??? :huh: :huh:

#33   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 15:01

και καλα κανεις,και μενα μου αρεσει,απλα λεω οτι πολυ ντορος για το τπτ.καλο κινητο αλλα χωρις το jb τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα. δεν σας αρεσει αυτη η αποψη οκ,οχι οτι δεν μπορω να την πω ομως

Φυσικά και θα πεις την γνώμη σου και φυσικά θα την ακούσουν όλοι και πρέπει να την σεβαστούν! Έχεις μεγάλο δίκιο σε κάποια απο αυτα που λες και είσαι ένας απο τους λίγους που λένε ξεκάθαρα ότι αρχικά πήρες το κινητο σου επηρεαζωμενος απο τον υπερκαταναλωτισμο και την φήμη της συσκευής και κατ´επεκταση της εταιρίας που το παρέχει!

Σίγουρα για όσους έχουν αγοράσει πολλές εφαρμογές (έχουν επενδύσει στην συσκευη τους) είναι δύσκολο να αλλάξουν συσκευη! Δεν χάνουν τα χρήματα της αγοράς της συσκευής γιατι μπορούν να πάρουν ένα σεβαστό κομμάτι απο την μεταπωληση της συσκευής, αλλα χάνουν τα χρήματα απο τις εφαρμογές τους καθώς δεν μεταβιβαζονται! Έτσι ένας μεγάλος παράγοντας στο να μην αλλάξεις εταιρία είναι οι εφαρμογές!...

Τώρα τα νούμερα παγκόσμιος δείχνουν ότι ένα 10% των iPhone είναι jailbroaken! Για όποιον λόγο και να κάνει κάποιος jailbreak αυτο δεν απασχολεί την apple αφου είναι μικρό το ποσοστό! Όχι ότι δεν θα ήθελε να το εξαλείψει αλλα δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα!

Θέλω να σταθώ όμως κάπου αλλού! Είναι θρίαμβος οι δυο θέσεις που κέρδισε αναμφισβήτητα, αλλα πόσες μηνύσεις έκανε, πόσες φορές προσπάθησε να υποβιβάσει άλλες εταιρίες; Πόσο υγειης είναι ο ανταγωνισμός;

Θα πω και πάλι αυτο που είπα σε άλλο τοπικ! Πάντα ασχολούμαστε εδω μέσα με αυτα που γίνονται κατα της apple και σχεδόν ποτε με αυτα που γίνονται κατα των άλλων εταιριων! Τώρα θα μου πείτε οκ είμαστε φόρουμ που υποστηρίζει προϊόντα apple αλλα αν θελουμε να είμαστε αντικειμενικοι πρέπει να ποσταρουμε και πληροφορίες απο τα ματιά άλλων εταιριών (έστω και στο bla bla) ώστε να υπάρχει μια πραγματική εικόνα και ο κάθε χρήστης να κρίνει απο μόνος του! Δεν είμαστε αμυαλα όντα!

#34   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 02/02/2012 - 15:03

Ειπαμε ρε παιδια ok ειμαστε ολοι μας κολλημενοι με το μηλο μας και ναι πραγματι κανει τα παντα και ναι ειναι το καλυτερο smartphone και ναι ειναι το πιο ομορφο τηλεφωνο της αγορας και ναι ειναι...ειναι...ειναι... αλλα οχι κιολας να τσακωνομαστε γι αυτο, μπορει σε καποια απο αυτα που ειπε ο trainman να διαφωνω αλλα σε γενικες γραμμες εχει δικιο πραγματι ειμαστε θυματα του καταναλωτισμου και τα idevice ειναι ενα απο τα πιο τρανα παραδειγματα ειναι δυνατον να βλεπω σε καφετερια η και στο σινεμα τυπακια με το ipad στην μασχαλη, δηλάδη χωρις αυτο τι θα παθουν δεν θα εχχουν προσβαση για 4 ωρες στα mail του στο facebook και στο tweeter? Επισης συμφωνω και στο οτι αν ηθελε η apple να παψει το jb θα το εκανε αλλα δεν θελει γιατι πουλαει οπως εκανε μια δεκαετια πριν και η sony με το πρωτο play station δεν ειχε διαφιγωντα κερδη η sony απο το τσιπακι που βαζαμε στις κονσολες ισα ισα που αυτο το καθηστουσε αναγκαιο σε καθε τηλεοραση του σπιτιου αυτος που τοτε εχανε ηταν η konami η ea sports κτλ αλλα η sony χεστηκε γι αυτο, ετσι και τωρα η μηλια πουλαει τρελλα οχι αποκλειστικα επειδη υπαρχει το jb αλλα και γι αυτο και εκεινοι που χανουνε ειναι οι developer αλλα χεστηκε γι αυτο η μηλια ολα ειναι ενα τεραστιο τεραστιο παιχνιδι στις πλατες του καταναλωτη εγω το βλεπω το διακρινω συμβιβαζομαι (αν κ δεν θα επρεπε) και εξακολουθω και τωρα και στο μελλον να αγοραζω iphone το ιδιο κανουμε ολοι μας αλλοι συνηδειτα και αλλοι υποσυνηδειτα. Ποσους ξερετε να πουλησαν την ανοιξη το iphone4 μαυρο που ειχαν για να αγορασουν το ασπρο? και αυτο γιατι μεχρι τοτε η μηλια δεν μπορουσε να βρει το καταληλο υλικο...ας γελασω!!!

κανει τα παντα αν το κανεις jb γιατι αλλιως ειναι τουβλο....

#35   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 15:07

κανει τα παντα αν το κανεις jb γιατι αλλιως ειναι τουβλο....

συμφωνω απολυτα μαζί σου ..και εγω αυτο λέω ...αλλα τι σχέση έχει η πελοποννησος που είπαν πιο πάνω ?μπορει να απαντησει κάποιος γιατι έχω απορια?

#36   chrisostomos

chrisostomos

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 15:12

συμφωνω απολυτα μαζί σου ..και εγω αυτο λέω ...αλλα τι σχέση έχει η πελοποννησος που είπαν πιο πάνω ?μπορει να απαντησει κάποιος γιατι έχω απορια?

Μαλλον οι σποροι της μηλιας προερχονται απο σπαρτιατικα εδαφη...

#37   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 02/02/2012 - 15:12

και μην τρελενεσαι χλαρωσε,συζηταμε

λυπαμαι αλλα οσο με ειρωνευεσαι το βλεπω δυσκολακι να χαλαρωσω
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#38   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 02/02/2012 - 15:14

Eπισης να ρωτήσω κατι:τι σχέση η σπαρτη??? :huh: :huh:

ε μ ειπε για την πελοποννησο κ μ ηρθε η σπαρτη :D
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#39   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 15:14

Μαλλον οι σποροι της μηλιας προερχονται απο σπαρτιατικα εδαφη...

λές ε?και δεν το είχα προσέξει...μπραβο η Σπαρτη!!

#40   Stergios89

Stergios89

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Stergios89

Δημοσίευση 02/02/2012 - 17:08

ετσι ειναι φιλε μου δυστηχως,και σου μιλαω ως ενας χρηστης που εχει στην κατοχη του πανω απο 400 ευρω αγορασμενων εφαρμογων στο itunes(οχι οτι ειναι μετρο συγκρισης,αλλα κατι ειναι),και παρολα αυτα εκνευρισμενος με την ταχυτητα χελωνας που αναπτυσει τις συσκευες της η apple,και τις υποτιθεμενες "πρωτοτυπιες" της.θα μου πεις ε και τι το εχεις,ε θυμα του καταναλωτισμου και γω και της μαλακοφιγουρας που εχει φαει ολο τον κοσμο.σκεψου μονο ενα πραγμα,με τον ανταγωνισμο που υπαρχει να μην ειχε jb τι θα αναγκαζοταν να κανει/προσφερει απο υπηρεσιες για να σε προσελκυσει.οχι flash player kai bluetooth,πατατες τηγανιτες θα εφτιαχναν για να επιζησουν.ή λες να μην μπορουν να σταματησουν το jb? και τωρα κρατας το 4αρι ,και σου ποαρουσιαζει το 4s με λιγο καλυτερη καμερα και το σιρι (αλλο χαλι,που δουλευει οποτε θελει και ακουει οτι θελει,και ακομα και αυτο σε καποιους καμενους φαινεται πολυ γλυκο και αστειο),και μενεις με το στομα ανοιχτο,κατι που δεν εκανε κανενας φανταζομαι ουτε οταν ανακαλυψανε μια 2η γη. αυτα ειναι τα χαλια μας

Εχεις ενα μεγαλο δικιο. Αλλα να ξερεις πως η apple αυτο επιδιωκει με το jb. Να ασχολουνται ολοι με ενα iphone η ipad. Μια καθαρη συσκευη ειναι αρκετα περιορισμενη. Αν ηθελαν ενα λειτουργικο που να μην ξεκλειδωνει θα το ειχαν κανει ηδη.

#41   alexphys

alexphys

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα
  • Twitter:@Alex_phys
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 02/02/2012 - 17:11

Εχεις ενα μεγαλο δικιο. Αλλα να ξερεις πως η apple αυτο επιδιωκει με το jb. Να ασχολουνται ολοι με ενα iphone η ipad. Μια καθαρη συσκευη ειναι αρκετα περιορισμενη. Αν ηθελαν ενα λειτουργικο που να μην ξεκλειδωνει θα το ειχαν κανει ηδη.

Πολυ σωστη αυτη η κουβεντα!

#42   Alexemp

Alexemp

iPH Member

• 342 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Mpliki

Δημοσίευση 02/02/2012 - 23:51

Αθάνατο 3310 γενιές σπέρνεις.

#43   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 02/02/2012 - 23:53

Αθάνατο 3310 γενιές σπέρνεις.

Αχ.. τι μου θύμισες!!! Κορυφή το κινητό αν και καλύτερο ήταν το 3210!! Άντεχε περισσότερο τα χτυπήματα!!!

Αθάνατη Nokia... Έχει δρόμο ακόμα η Apple για να της πάρει το μερίδιο...

#44   Alexemp

Alexemp

iPH Member

• 342 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Mpliki

Δημοσίευση 02/02/2012 - 23:57

3310 και μετά 3410 και δεν συμμαζεύεται,η Nokia πλέον είναι ο Θρύλος που έγινε μύθος. :P

#45   eNeRGy

eNeRGy

iPH Member

• 336 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 07:42

Πιστεύω πως θα την περάσει και την Samsung...

XAXAXAXA γελασαμε πρωινιατικα!!!!
Οτι θες διαβαζεις εδω μεσα... :lol: :P :lol:

Ναι φιλε μου ειχαν μονο 236εκατομυρια διαφορα στις πωλησεις το 2011...
Μη σου πω την εχει περασει ηδη και δε μας το λενε!!!

Τελευταία επεξεργασία από: eNeRGy, 03/02/2012 - 07:45

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2