Ενεκα του χιονιου και του λιγοοοοοοουυυυ μωρε κρυο αποφασισα να την αραξω και ασχοληθω με το imac και βλεποντας βιντεακια αποφασισα να περασω 7ρια ωστε να παιζω κανα παιχνιδακι και να δουλευω καμια εφαρμογουλα τις σχολης.
Ξεκινησα την διαδικασια οπως ειδα δε διαφορα βιντεακια αλλα και καποιους οδηγους ομως με το που φτανω στο σημειο που κανω το παρτισιον μου δειχνει την μπαρα και χωριζω εκει το δισκο.Μεχρι εδω ολα καλα. Και ενω στα βιντεακια και τους οδηγους μετα την κινηση αυτη λεει particion εμενα μου λεει instal. . Βαζω το dvd με τα 7ρια και μου λεει να περιμενω να αναγνωρισει το δισκο ,πατα οκ και περιμενω... !μετα απο λιγο παλι το ιδιο μνμ βγαζει!!!
Μηπως δεν εχω κανει κατι σωστα?
Μηπως πρεπει να κανω κατι νωριτερα?
Επιπλεον αλλο παρτισιον δεν υπαρχει στο δισκο και εχω ελευθερα 350 γιγα.
Κατι ενημερωσρεις που λεει το Bootcamp στην αρχη τις κατεβασα και σε δισκακι και σε φλασακι.
Το δισκο απο τα 7αρια των εκανα 3 φορες (μιας και δοκιμαζα...) την πρωτη με το toast titanium οπως ειναι τα αρχεια, την δευτερη παλι με toast titanium με το αρχειο autorun απο το toast titanium και την τριτη burn με το disk utility.
Τα 7αρια απο της πρωτης εγγραφης ειναι αλλη εκδοση απο της δευτερης και τριτης εγγραφης (που ειναι τα ιδια). Ολα δουλευουν στο λαπτοπ της συζυγου!
Τι μπορω να κανω για να γινει το παρτισιον και να μπουν τα 7ρια?
Τελευταία επεξεργασία από: dimarider, 02/02/2012 - 15:30