iLuxus που θα βρω τα εικονοδια που εβαλες?σαν ios 7 εκανες το dock ή μου φενετε?
Δείξτε το Mac Desktop σας!
Δημοσίευση 23/08/2013 - 23:26
Ad
Δημοσίευση 23/08/2013 - 23:40
κατεβασα για τα εμοτικονς απο ιοσ7. το ετρεξα κανονικα μεσω καντιμπαρ. αλλα στο τελος που παω να κανω επανακινηση για να περαστουν μου βγαζει αυτο. και στο τελος το μονο που αλλαξε με ριστερ αλλαξει μονο ο καδος. τι κανουμε;
Κι εμένα το ίδιο κάνει φίλε..Δεν τα αλλάζει και μετά από επανεκκίνηση...Κάποιο bug είναι λογικά..
Δημοσίευση 23/08/2013 - 23:47
καταλαβα.. οποτε αν εχεις "νεα" ενημερωσε με καπως :Ρ
Δημοσίευση 24/08/2013 - 01:53
Κι εμένα το ίδιο κάνει φίλε..Δεν τα αλλάζει και μετά από επανεκκίνηση...Κάποιο bug είναι λογικά..
καταλαβα.. οποτε αν εχεις "νεα" ενημερωσε με καπως :Ρ
Βασικα σας λεει οτι τις εχει περασει, αλλα θελει περισσότερο χρόνο για να τις εφαρμόσει.
Δεν εχει σχεση με την έκδοση, το εβγαζε και παλια αυτό το μήνυμα. (...απο τοτε που πρωτοβγήκε η εφαρμογή)
Το εβγαλε και σε μενα, και περιμενα κάνα 2 λεπτό, και μετα αφου πηγα να του κάνω ρισταρτ η log out (αναλογα) μου το έβγαλε πάλι, αλλα εγω παραυτα το εκλεισα, και περασαν οι αλλαγες απο μονες τους.
Μονο το ημερολόγιο εκανα μανουαλ.
iLuxus που θα βρω τα εικονοδια που εβαλες?σαν ios 7 εκανες το dock ή μου φενετε?
Οχι φιλε μου, ειναι απλως εικονες στιλ iOS 7, για Μακ.
Αρχισε να διαβαζεις απο εδω και κάτω, και θα δεις πως το εκανα ;-)
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 24/08/2013 - 16:16
μετα την αλλαγω των εικονιδιων,μερικα προγραμμα οπως το transmisison itunes,με ρωτανε do you want itunes to use connection και μου βγαζει να πατησω accept-deny...πως φευγει αυτο?
Δημοσίευση 25/08/2013 - 23:36
γιατι απο τοτε που αλλαξα μερικα εικονιδια μου βγαζει αυτο σε trasmission και itunes?
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 26/08/2013 - 13:06
Λύση κάπου είχα δει εδώ μέσα στο φόρουμ, αλλα δεν θυμάμαι που και απο ποιον.
Πάντως και εγώ έτσι το έχω αφήσει.
Δεν με πειράζει και τόσο.
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 26/08/2013 - 13:14
οκ Φωτη αν το βρεις βαλτο,τα εβγαλα απο το firewall και τα ξαναεκανα add τα προγραμματα αλλα παλι το ιδιο.
Δημοσίευση 26/08/2013 - 13:19
Για να αλλάξετε τα εικονίδια του dock είτε το κάνετε με το CandyBar που πλέον είναι free αλλά unsupported είτε χειροκίνητα σε κάθε App πατάτε Get Info και στο εικονίδιο πάνω αριστερά σέρνετε την νέα εικόνα σε μορφή PNG υποχρεωτικά.
Το CandyBar έχει πρόβλημα συνήθως με PNG, αναγνωρίζει καλύτερα τα .icns format. Αν έχετε μια εικόνα σε png και θέλετε να τη μετατρέψετε σε icns ή το αντίστροφο μπορείτε μέσω του σαιτ: http://iconverticons.com
Αν αλλάξετε εικονίδια μέσω CandyBar ή χειροκίνητα ενδέχεται κάποιες εφαρμογές να σας εμφανίζουν κάθε φορά που τις ανοίγετε ένα μήνυμα από firewall και allow/deny. Αυτό που "χτυπάει" στην ουσία είναι το sign process των Apps αυτών επειδή αλλάχτηκε κάποιο αρχείο τους. Για κάθε app μπορείτε να ακολουθείτε τον οδηγό αυτό: http://www.mikesel.i...rk-connections/
που περιγράφει και το πρόβλημα.
Εγώ το έκανα σε iTunes επιτυχώς,σε Skype δε δούλεψε με αλλαγμένο εικονίδιο. Για να δουλέψει πρέπει να ΜΗΝ αλλάξεις εικονίδιο. Και άλλες εφαρμογές έχουν το ίδιο θέμα.
Τέλος ανέβασα κάποια εικονίδια επειδή μου τα ζήτησαν κάποιοι φίλοι. Τα περισσότερα είναι από το http://www.deviantart.com (Thanks to Jimmakos )
CandyBar Icons
Έχει και ο Δημήτρης ένα .zip αν θέλει ας το ανεβάσει κι αυτός να έχετε περισσότερες επιλογές.
Αυτά.
Ορίστε και η λύση στο πρόβλημά σου.!
Δημοσίευση 29/08/2013 - 14:48
Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:00
ορίστε και το δικό μου
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες