Bluetooth απορίες απο νεο χρηστη
Δημοσίευση 05/10/2009 - 19:17
Ad
Δημοσίευση 05/10/2009 - 19:32
Αν δεν κανω λαθος το bluetooth υπαρχει μονο για συνδεσεις την συσκευη με ακουστικα bluetooth!Μπορεις ομως να κατεβασεις το ibluetooth υπαρχει η εκδοση 1.0.8 που λενε οτι λειτουργει τελεια με jailbrake 2G iphones που τρεχουν με την 3.0 εκδοση!Οδηγιες θα βρεις εδω! : http://www.xsellize....ight=ibluetoothΜια ερωτηση λογω νεου χρηστη, πηρα απο φιλαρακι μου το Iphone 2G και έχει την εκδοση 3.0. Ωστοσο βλεπω οτι εχει ΒΤ το οποιο στις πρωτες εκδοσεις ηταν κρυμμενο, φυσικά οι συσκευες κινητα που προσπαθει να επικοινωνησει τα βλεπει κανονικα αλλα δεν κανει pairing και αρα δεν μπορω να κανω τιποτα. Μπορει να χρησιμευσει σε κατι ή οχι?
Τελευταία επεξεργασία από: dreamangel25, 05/10/2009 - 19:36
Δημοσίευση 06/10/2009 - 12:34
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:13
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:14
Αυτο απ'οσο ξερω δεν γινεται!τωρα αν εχει καποιος κατι καλυτερο....παιδιά να ρωτήσω κάτι το to bluetooth για σύνδεση με το PC δεν λειτουργεί;;μόνο σύνδεση μέσω USB γίνεται; Δηλασή δεν μπορώ να συνδέσω το Iphone στο itunes στο PC μου μέσω bluetooth;
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:16
Οχι οχι....την τεχνολογια Bluetooth χρησιμοποιει το iPhone μονο και μονο για συνδεεις το Bluetooth Handsfree...Τιποτα περισσοτερο!!!!παιδιά να ρωτήσω κάτι το to bluetooth για σύνδεση με το PC δεν λειτουργεί;;μόνο σύνδεση μέσω USB γίνεται; Δηλασή δεν μπορώ να συνδέσω το Iphone στο itunes στο PC μου μέσω bluetooth;
Το iTunes μονο με το καλωδιο που υπαρχει στην συσκευασια σου!!!
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:23
φίλε yanko μάλλον εσύ θα μου λύνεις τις απορίες!με bluettoth δηλαδή δεν μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα;νομίζω μου είχαν πει ότι με jailbreak μπορείς να το κάνεις ή ιδέα μου είναι;Οχι οχι....την τεχνολογια Bluetooth χρησιμοποιει το iPhone μονο και μονο για συνδεεις το Bluetooth Handsfree...Τιποτα περισσοτερο!!!!
Το iTunes μονο με το καλωδιο που υπαρχει στην συσκευασια σου!!!
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:25
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:29
Στην περιπτωση που ειναι Jailbreaked το ιPhone σου υπαρχει το γνωστο σε ολους μας προγγραματακι iBluetooth που το κατεβαζεις μεσω Cydia απο το repo του xsellize και μπορεις να στελνεις στο υπολογιστη σου και αυτος σε εσενα....ομως μονο ετσι....οχι κατι σαν το iTunes.....μονο αποστολη αρχειων και αποδοχη αρχειων!!!φίλε yanko μάλλον εσύ θα μου λύνεις τις απορίες!με bluettoth δηλαδή δεν μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα;νομίζω μου είχαν πει ότι με jailbreak μπορείς να το κάνεις ή ιδέα μου είναι;
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:41
Μόνο στο 3G. Στο 3GS έχει αλλάξει το bluetooth stack και δεν λειτουργει.Στην περιπτωση που ειναι Jailbreaked το ιPhone σου υπαρχει το γνωστο σε ολους μας προγγραματακι iBluetooth που το κατεβαζεις μεσω Cydia απο το repo του xsellize και μπορεις να στελνεις στο υπολογιστη σου και αυτος σε εσενα....ομως μονο ετσι....οχι κατι σαν το iTunes.....μονο αποστολη αρχειων και αποδοχη αρχειων!!!
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:43
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:48
Εφοσον εχουμε την 3.1!!!!το bluetooth κανει και tetherning
Εγω παραμενω ακομη στην 2.2.1 μεχρις οτου βγει το jailbreak!!!!!
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:49
Ναι ρε συ αν ειναι δυνατον!!!!!Να δουμε λογικα θα βγαλουνε και για την 3.1....Μόνο στο 3G. Στο 3GS έχει αλλάξει το bluetooth stack και δεν λειτουργει.
Εσυ τι λες!?!?Σαν γνωστης περισσοτερων?!
Δημοσίευση 09/10/2009 - 12:00
Δεν υπάρχουν σημάδια στον ορίζοντα. Το παλικάρι που έβγαλε το ibluetooth, έβγαλε τα φράγκα του και μάλον τα παράτησε. Αλλά λόγω του ιντερνετ και των e-mail δεν πολυασχολούνται με το bluetooth. Υπάρχουν ομάδες που το δουλεύουν αλλά δεν είναι και ότι πιο ευκολο να "σπάσεις" το bluetooth.Ναι ρε συ αν ειναι δυνατον!!!!!Να δουμε λογικα θα βγαλουνε και για την 3.1....
Εσυ τι λες!?!?Σαν γνωστης περισσοτερων?!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες