Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

blackra1n: 1 Jailbreak for ALL iPhone and iPod Touch devices

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
473 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   iAgis

iAgis

iPH User

• 141 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/10/2009 - 09:17

εμένα μου φαίνεται ότι οι appuloha1l θα περιμένουν να βγάλει ο geohot το δικό του για να το πάρουν (και με λίγες αλλαγές) και να το λένε δικό τους! :lol: γιαυτό και λένε ότι θα κυκλοφορήσει 1-2 μέρες μετά από του geohot :lol:

θα ναι πολύ λαλακια αν το κάνουν αυτό... ο geohot σίγουρα θα το πάρει γραμμή και θα τους βρίσει :lol: , οπότε θα το καταλάβουμε αν είναι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   Aster

Aster

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 09:17

"i'm sorry to say the release won't be tonight though, still got 4 more devices to make it work on...and a little remaining problem with ipt3"

Με την ησυχια σου αγορινα μου....Περιμενουμε εμεις.Φτασαμε εδω που φτασαμε και θα μουρμουραμε κι ολας!?

Ούτε συζήτηση και βέβαια θα περιμένουμε, και πάλι καλά που ασχολήθηκε με αυτό ο GeoHot και δεν μας άφησε έτσι, ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο του!
Το θέμα είναι την Κυριακή-Δευτέρα να μη μας πουν πάλι περιμένετε μέχρι την άλλη Δευτέρα, γιατί λίγο-πολύ όλη αυτή η κατάσταση παίζει με τα νευρα μας.
Από ό,τι κατάλαβα είναι σχεδόν έτοιμο το εργαλείο αλλά έχει κάποια μικροπροβλήματα?

#183   AdamantiosXRV

AdamantiosXRV

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 09:33

Ακριβώς έτσι...ας βγει με το καλόδιο και όλα τα άλλα....ειναι δεύτερα:-)μακάρι να το έχουμε μέσα στο ΣΚ!!!!

#184   kinetik

kinetik

Advanced Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 10:50

Ακριβώς έτσι...ας βγει με το καλόδιο και όλα τα άλλα....ειναι δεύτερα:-)μακάρι να το έχουμε μέσα στο ΣΚ!!!!

Καλα το ιδανικο θα ηταν να το εβγαζε Παρασκευη βραδακι (ωρα Ελλαδος) για να το λιωναμε ολο το ΣΚ....Πειτε του κατι ρε παιδια.... :lol: :lol: :lol:

#185   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 08/10/2009 - 11:36

Παιδιά αφήστε τον άνθρωπο να το βγάλει και λίγο αργότερα, αρκεί όταν το βγάλει να είναι άψογο και χωρίς προβλήματα. Εγώ, που έχω και ένα Macbook Pro εκτός από το PC, έκανα JB στην 3.1 με το Pwnage Tool και εξαφανίστηκε το Carrier logo (vf GR)!! Μετά ψάχνωντας σε forums διαπίστωσα ότι το έχουν πάρα πολλοί ακόμη αυτό το πρόβλημα και οι περισσότεροι μάλιστα απαντούν ότι δεν υπάρχει λύση παρά μόνο αν βγει καινούριο Pwnage Tool από την dev team!

(Εκτός και αν κάνεις edit manually ένα αρχείο carrier.plist αν θυμάμαι καλά, το οποίο είναι απλά ένα workaround για να βλέπεις το carrier, αλλά όχι ότι καλύτερο αφού βάζεις στην ουσία το value του carrier σου by default όταν το string του carrier είναι null, οπότε σε περίπτωση που π.χ. αλλάξεις από Vodafone και πας Cosmote, τότε το carrier logo σου θα παραμείνει να δείχνει Vodafone!! Τώρα γιατί το string του carrier παίρνει τη τιμή null... ρωτήστε την dev team που έφτιαξε το Pwnage Tool.)

#186   iAgis

iAgis

iPH User

• 141 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 12:14

εγώ που το έκανα jb από το λινκ που έδωσε ο xselise για μια custom fw δεν είχα πρόβλημα με το logo. βέβαια μετά μεσω του carrier.plist έβαλα άλλο logo...

#187   iliasv82

iliasv82

iPH User

• 113 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:iliasv82

Δημοσίευση 08/10/2009 - 13:29

Καλησπέρα σε όλους!!!

Είδα το νέο εργαλείο που GeoHot που επρόκειτο να βγει και ερωτώ:

Εγώ που περιμένω το 3GS σε 10 μέρες να μου έρθει από τη Vodafone λέτε να έχει την 3.1 μέσα;...
Από όσο έχω δει άτομα που πήραν στα χέρια τους την συσκευή πριν μια εβδομάδα από τη Vodafone είχαν τη 3.0 μέσα.
Ελπίζω και εγώ το ίδιο!!!

Αν! Λέω Αν... Είναι η 3.1 μέσα την πάτησα για τα καλά μάλλον.... :(
Τι κάνουν τότε όλοι αυτοί που θα παραλάβουν τις συσκευές τους με την 3.1 μέσα;...

Ευχαριστώ!!!

#188   panozR

panozR

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 13:38

...έκανα JB στην 3.1 με το Pwnage Tool και εξαφανίστηκε το Carrier logo (vf GR)!! Μετά ψάχνωντας σε forums διαπίστωσα ότι το έχουν πάρα πολλοί ακόμη αυτό το πρόβλημα και οι περισσότεροι μάλιστα απαντούν ότι δεν υπάρχει λύση παρά μόνο αν βγει καινούριο Pwnage Tool από την dev team!

Αυτό συμβαίνει γιατί με το τελευταίο Pwnage Tool συνδιάζεις το 3.1 firmware με τη baseband της 3.0 (04.26.08).

Αν έχεις τη δυνατότητα να περάσεις πρώτα από 3.1 (unlocked συσκευή και 3.0 ECID SHSH on file στο Cydia) τοτε αναβαθμίζεται και η baseband (05.11.07) και με ένα "πισωγύρισμα" [3.1->3.0JB->3.1JB]το παραπάνω πρόβλημα λύνεται.

**credits to grigoris_a**

#189   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/10/2009 - 13:41

Καλησπέρα σε όλους!!!

Είδα το νέο εργαλείο που GeoHot που επρόκειτο να βγει και ερωτώ:

Εγώ που περιμένω το 3GS σε 10 μέρες να μου έρθει από τη Vodafone λέτε να έχει την 3.1 μέσα;...
Από όσο έχω δει άτομα που πήραν στα χέρια τους την συσκευή πριν μια εβδομάδα από τη Vodafone είχαν τη 3.0 μέσα.
Ελπίζω και εγώ το ίδιο!!!

Αν! Λέω Αν... Είναι η 3.1 μέσα την πάτησα για τα καλά μάλλον.... :(
Τι κάνουν τότε όλοι αυτοί που θα παραλάβουν τις συσκευές τους με την 3.1 μέσα;...

Ευχαριστώ!!!

Όπως και αυτοί που αναβάθμησαν στην 3.1 χωρίς to SHSH on file και άρα χωρίς δυνατότητα downgrade, περιμένεις το εργαλείο του geohot (blackra1n) ή το greenpois0n του p0sixninja, οποιο βγεί 1ο. (δλδ το blackra1n);)

#190   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 13:43

Αυτό συμβαίνει γιατί με το τελευταίο Pwnage Tool συνδιάζεις το 3.1 firmware με τη baseband της 3.0 (04.26.08).

Αν έχεις τη δυνατότητα να περάσεις πρώτα από 3.1 (unlocked συσκευή και 3.0 ECID SHSH on file στο Cydia) τοτε αναβαθμίζεται και η baseband (05.11.07) και με ένα "πισωγύρισμα" [3.1->3.0JB->3.1JB]το παραπάνω πρόβλημα λύνεται.

Αρκεί το iPhone σου να είναι από Ελλάδα και να μην χρειάζεται unlock! To pwnagetool λύνει 2 προβλήματα και το jailbreak αλλά και το unlock διατηρώντας το παλιό baseband.

#191   panozR

panozR

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 13:46

Αρκεί το iPhone σου να είναι από Ελλάδα και να μην χρειάζεται unlock! To pwnagetool λύνει 2 προβλήματα και το jailbreak αλλά και το unlock διατηρώντας το παλιό baseband.

Γι'αυτό ακριβώς τόνισα το ΑΝ. :blush:

#192   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 13:50

Γι'αυτό ακριβώς τόνισα το ΑΝ. :blush:

Σωστός!

#193   iAgis

iAgis

iPH User

• 141 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 14:06

σωστός.. και γω είχα κάνει upgrade στην 3.1 πριν το downgrade κτλ.. δεν είχα καταλάβει πως αυτό έφταιγε που δεν έχασα το carrier name...

#194   ethnikos147

ethnikos147

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 14:09

http://blackra1n.com/

#195   omersub

omersub

iPH newbie

• 86 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 14:11

ρε παιδια για να καταλαβω και εγω τι γινετε
οκ θα τα κανει ολα jailbreak αλλα τι γινετε με εμας που εχουμε unlocked phones οχι απο εργοστασιο και με το updait θα γίνουν locked?
και jailbreak να γινει το τηλ μου στην 3.1 τι να το κανω αν ειναι locked
υπαρχει λυση και γιαυτο ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;