Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

blackra1n: 1 Jailbreak for ALL iPhone and iPod Touch devices

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
473 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   Xereau

Xereau

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/10/2009 - 19:16

Δεν έχω πάρει ακόμη το πολυπόθητο μήλο, είμαι στη λίστα αναμονής, όμως πραγματικά με προβληματίζει το γεγονός ότι όλοι εσείς οι κάτοχοι, εμείς οι υποψήφιοι αγοραστές και πιθανότατα ολόκληρη η παγκόσμια iphone κοινότητα περιμένει έναν πιτσιρικά (μπορεί και να είναι παραπλανητικό για την πραγματική του ταυτότητα) άντε και μερικούς ακόμη να βγάλουν jailbreak.
Μέχρι τότε έχουμε παγώσει και όσο περνούσαν οι μέρες και δεν ανακοίνωναν κάτι μας έπιανε απελπισία!
Τι θα γίνει αν του τη βαρέσει και σταματήσει να ασχολείται ή ακόμη χειρότερα αν πάθει κάποιο ατύχημα (Θεός φυλάξει); Θα μείνουμε με το κλειδωμένο iphone στο χέρι.
Βέβαια θα μου πείτε μπορείς να αγοράσεις αν θέλεις εφαρμογές, δεν σου απαγορεύει κανείς. Όμως δεν ξέρω αν θα είχε τόση απήχηση το iphone αν δεν υπήρχε jailbreak.
Παρ' όλο τον προβληματισμό μου πάντως δεν βλέπω την ώρα να το πιάσω στα χέρια μου!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   Jimaaras

Jimaaras

iPH Addict

• 731 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 19:19

Όταν λέτε OTB(Out of The Box) τι εννοείτε?

#213   papadakis

papadakis

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 19:20

γιατι να μην το αναβαθμισω σε 3.1.2????

#214   Xereau

Xereau

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 19:20

Αυτά που έρχονται από τη "μαμά" με 3.1 εγκατεστημένο.

#215   yianko

yianko

iPH Member

• 236 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 19:23

γιατι να μην το αναβαθμισω σε 3.1.2????

Περιμενε φιλε μην κανεις αναβαθμιση να βγει πρωτα το jailbreak την κυριακη-δευταρα....να δουμε αν δουλευουν και μετα βλεπουμε για την αναβαθμιση που λες....

#216   yianko

yianko

iPH Member

• 236 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 19:25

Δεν έχω πάρει ακόμη το πολυπόθητο μήλο, είμαι στη λίστα αναμονής, όμως πραγματικά με προβληματίζει το γεγονός ότι όλοι εσείς οι κάτοχοι, εμείς οι υποψήφιοι αγοραστές και πιθανότατα ολόκληρη η παγκόσμια iphone κοινότητα περιμένει έναν πιτσιρικά (μπορεί και να είναι παραπλανητικό για την πραγματική του ταυτότητα) άντε και μερικούς ακόμη να βγάλουν jailbreak.
Μέχρι τότε έχουμε παγώσει και όσο περνούσαν οι μέρες και δεν ανακοίνωναν κάτι μας έπιανε απελπισία!
Τι θα γίνει αν του τη βαρέσει και σταματήσει να ασχολείται ή ακόμη χειρότερα αν πάθει κάποιο ατύχημα (Θεός φυλάξει); Θα μείνουμε με το κλειδωμένο iphone στο χέρι.
Βέβαια θα μου πείτε μπορείς να αγοράσεις αν θέλεις εφαρμογές, δεν σου απαγορεύει κανείς. Όμως δεν ξέρω αν θα είχε τόση απήχηση το iphone αν δεν υπήρχε jailbreak.
Παρ' όλο τον προβληματισμό μου πάντως δεν βλέπω την ώρα να το πιάσω στα χέρια μου!

Μην ανησυχεις και πολυ γιατι την Κυριακη-Δευτερα περιμενουμε οχι ενα, οχι δυο αλλα τρια Jailbreak!!!!Οποιο κανει καλυτερη και πιο σωστη δουλεια αυτο θα περασουμε!!!

#217   vivelesport

vivelesport

iPH User

• 162 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 08/10/2009 - 19:27

και για να συμπληρώσω.. (και) αυτά που αναβαθμήστηκαν από 3.0 ή 3.0.1 μέσω iTunes χωρίς κάποιος να είχε κρατήσει πρωτα τα ECID SHSH files

#218   strawb

strawb

Advanced Member

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:MacBook Pro

Δημοσίευση 08/10/2009 - 19:28

Για σήμερα δεν είπε; ???
Σε 2 μέρες δεν έγραψε προχθές; ???

Τελευταία επεξεργασία από: strawb, 08/10/2009 - 19:32

#219   yianko

yianko

iPH Member

• 236 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 19:31

Για σήμερα δεν είπε; ???
Σε 2 μέρες δεν έγραψε; ???

Ξεχνα το για σημερα!!!!!!Αν ολα πανε καλα και οι τρεις ομαδες Jailbreak εχουν release date την Κυριακη ή Δευτερα!!!! Οποτε απο αυριο θα εχουμε παλι δυο μερουλες!!!! :lol: :lol:

#220   Jimaaras

Jimaaras

iPH Addict

• 731 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 20:13

Ξεχνα το για σημερα!!!!!!Αν ολα πανε καλα και οι τρεις ομαδες Jailbreak εχουν release date την Κυριακη ή Δευτερα!!!! Οποτε απο αυριο θα εχουμε παλι δυο μερουλες!!!! :lol: :lol:

ελπίζω να το κάνουν τότε και όχι μετά από πολύ καιρό γιατί βαρέθηκα να περιμένω γαι το JB

#221   Johnhot

Johnhot

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 20:25

γραφεις ενας στον geohot <<αυριο ειναι κυριακη>> :lol: :lol: υπομονη

Τελευταία επεξεργασία από: Johnhot, 08/10/2009 - 20:26

#222   lefteric

lefteric

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/10/2009 - 20:42

Ρε παιδιά αφού το iphone 2g και 3g είναι τρύπια από πλευράς firmware!(δηλαδή είναι εύκολα στο jailbreak)γιατί καθυστερεί τόσο?

#223   Jackal

Jackal

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 21:01

Ρε παιδιά αφού το iphone 2g και 3g είναι τρύπια από πλευράς firmware!(δηλαδή είναι εύκολα στο jailbreak)γιατί καθυστερεί τόσο?

Ρε φίλε, η Apple, δεν ειναι και ΤΟΟΟΟΣΟ βλάκες...
ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΝΕ τα πράγματα.

Ρε παιδια, μια διευκρίνηση:

1) ο GeoHot --> Blackra1n : το οποίο είναι Jailbreak για όλα (Συμπεριλαμβανομένου και του 3.1 ΟΤΒ)
2) Dev Team --> Greenpois0n : το οποίο είναι και πάλι Jailbreak (Συμπεριλαμβανομένου και του 3.1 ΟΤΒ)
3) ????? η τρίτη ομάδα, ποιά είναι και πιο είναι το tool τους????

#224   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 08/10/2009 - 21:04

η dev team έχει το redsn0w. Η Chronic Dev έχει το greenpois0n

Follow me on twitter

#225   Jackal

Jackal

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2009 - 21:05

Αν δεν βγει το Blackra1n JB δεν κανω.. Οσα Tools θελουν ας βγαλουν οι αλλοι. GeoHot και παλι GeoHot..

+1

Συμφωνήσω και επαυξανω.

GeoHot και πάλι GeoHot

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια