Να ρωτήσω κάτι άσχετο...Εγώ που έχω Iphone 3GS στην 3.0.1 μπορώ να κάνω jb στην 3.1 μόλις βγει το tool ή πρέπει να είμαι σε 3.0.1jb ήδη ??
Δεν είμαι 100% σίγουρος και δυστηχώς είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να το ψάξω. Ίσως να μπορείς να κάνεις jb την 3.0.1 με το redsn0w 0.8, έχωντας κατεβάσει και το firmware της 3.0. (το jailbreak της 3.0.1 χρειάζεται και το firmware της 3.0 για να γίνει δλδ. τρέχωντας το redsnow όταν ζητάει ποιο firmware να σπάσει του δείχνεις την 3.0 και όχι την 3.0.1 που φοράει το iphone)
Αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος γιατί αν ζητήσει το itunes νέο signature την πάτησες γιατί πλέων δεν υποστηρίζεται η 3.0 ή η 3.0.1 σαν official firmware από την apple, ή αλλιώς δεν την κάνε sign και θα σου γυρίσει κάποιο error. Περίμενε το jailbreak της 3.1. Όχι οτι θα γίνει κάτι τραγικό αν δοκιμάσεις αυτό που σου είπα, ούτος ή άλλως δεν έχεις jailbreak και στην χειρώτερη θα αναβαθμήσεις στην 3.1, αλλά γιατί να χάνεις τον χρόνο σου?
(υποθέτω πως δεν έχεις κάνει jailbreak και πως το τηλέφωνό σου είναι από Ελλάδα, αν οι υποθέσεις μου δεν ισχύουν ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ)