Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

blackra1n: 1 Jailbreak for ALL iPhone and iPod Touch devices

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
473 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1.175 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 11/10/2009 - 11:02

Βρε παιδιά... Το repo του hackulo... δεν υπάρχει πουθενά! Μήπως βρίσκεται πουθενά αλλού το appsync και το installer;

πρεπει να το βαλεις εσυ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 11:03

Βρε παιδιά... Το repo του hackulo... δεν υπάρχει πουθενά! Μήπως βρίσκεται πουθενά αλλού το appsync και το installer;

add source στο cydia: http://cydia.hackulo.us/ ελπιζω να μην ειπα κατι ασχετο :P

#408   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 11:03

θα ακολουθήσω την προτροπή του θανάση και δεν σχολιάζω....τον κάθε λειγματία. δυό τρείς ερωτησούλες ρε παιδιά μια και δεν είμαστε ξερόλες και αυτοί που είναι μάλλον είναι μπουκομένοι τώρα ρουφόντας το αυγουλάκι τους και προσπαθώντας να δούνε πως...η Δευτέρα έγινε Κυριακή.
Συμβουλή...διαβάζουμε και άλλα post απο άλλα παιδιά πριν πετάμε λαλακιές είναι πολλά τα νέα και κανένας δεν τα ξέρει όλα. ελπίζω και ο μπούλης και ο κάθε μπούλης αν τελειώση με το αυγουλάκι του να διαβάσει και να την ακολουθήσει...
ελεύθερος σίγουρα είναι μα είναι καλλή σαν προτροπή για όλους! είναι ο μόνος τρόπος να πηγαίνουν όλα καλά και με αυτόν και με την παρεούλα.
1 Μπορεί κάποια/ος παιδί να αναφέρει την 3.1.2 την περνάω απο itunes η πρέπει να έχω custom έκδωση της?
2 το έβαλα σε 3.1 σε 32GB gs και επιτέλους το cydia και icy ξαναήρθαν:-). άλλα κάποιες εφαρμογές που είχα περάσει σε 3.0 jailbraken (3gs συσκευή) συνεχίζουν και δεν μπαίνουν. καμιά ιδέα?

Δεν ξέρω σε ποιον ή ποιους απευθύνονται τα σχόλιά σου και τα προσπερνάω απαντώντας σου στις ερωτήσεις.
1. Την 3.1.2. την περνάς κανονικά από itunes.
2. Έβαλες το appsync? Είναι απαραίτητο για να μπουν σπασμένες εφαρμογές από itunes.

#409   antonisP

antonisP

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 11:04

εχω iphone 3g με περασμενη την 3.1.2 απλα παταω το εικονίδιο του blackra1n στο pc και γινετια jb? (δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο)?

#410   xilaren

xilaren

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 11:05

Νά'σαι καλά, βρε φιλαράκι... Βλέπεις, μια φορά το έχω κάνει πάλι jb, και δε θυμάμαι πως το έκανα... Μείνε standby, μπας και χρειαστώ και τίποτα άλλο! Σε ευχαριστώ, έτσι;

#411   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 11:05

add source στο cydia: http://cydia.hackulo.us/ ελπιζω να μην ειπα κατι ασχετο :P

Όχι, αυτό είναι το source.

#412   alexsoul

alexsoul

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 11:06

1) ανοιξα το itunes 9
2) ζητησε update για carrier settings
to εκανα
3) το itunes εκανε sync
4) ειμαι 3.0.1 και θα παω στην 3.1.2 αν ολα πανε καλα.
5) εκανα update απο το κουμπακι του ιtunes
6) zzzzz κατεβαζει το itunes to update.... zzzzzz 78secs remaining αντεεεε τελειωνεεε ....
7) extracting software...contacting veryfying ολα αυτα μαζι...preparing iphone for software update
8) οθονη αναψε με cd και usb για 10-15 δευτερολεπτα...το λαπτοπ ξαναβρηκε drivers ιphone και το iphone
εκανε reboot...to itunes συνεχισε το update...zzzz στην οθονη του βλεπω μπαρα ασπρη με μιλαρακι
απο πανω..μπαρα (μετρητη) και περιμενω...και τρεμω μη γινει καμια πατατα...(κλασικα)κραταει
αρκετα λεπτά το update....και δεν εχω τσιγαρα...ελεος
9) εκανε ρεσταρτ.... με τη μια sync...το αφησα να κανει backup αλλα οχι συνκ
10) οι εφαρμογες λοιπουν ολες...και κανω το j/b
11) ρεσταρτ παλι.... οπαααααα τσαααακκκκκκκ εγινε.....

12) ολες οι εφαρμογες ειναι μεσα...αλλα λειεπει το categories , sbs settings πατησα τη μαυρη σταγωνααα και κανω install το cyndia
13) μου εγραψε reorganizing....ok δεν εχω το categories kai to sbssettings install to cyndia ζητησε upgrade κανω..και περιμενω...
ολα οκ απλα λειπουν τα apps του cyndia...

#413   Akarag

Akarag

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 11/10/2009 - 11:07

για mac osx εχει πει ο geohot αν 8α βγαλει το blackra1n?

#414   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

εχω iphone 3g με περασμενη την 3.1.2 απλα παταω το εικονίδιο του blackra1n στο pc και γινετια jb? (δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο)?

Μετά από το iphone θα τρέξεις τοπ blackra1n που θα δημιουργηθεί, κατεβάζεις το cydia (απαραίτητο να είσαι συνδεδεμένος στο internet) και είσαι έτοιμος

#415   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα

Ένα κλικ = JAILBREAK!

#416   antonisP

antonisP

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 11:08

Μετά από το iphone θα τρέξεις τοπ blackra1n που θα δημιουργηθεί, κατεβάζεις το cydia (απαραίτητο να είσαι συνδεδεμένος στο internet) και είσαι έτοιμος

ευχαριστω!!!

#417   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 11:09

13) μου εγραψε reorganizing....ok δεν εχω το categories kai to sbssettings install to cyndia ζητησε upgrade κανω..και περιμενω...
ολα οκ απλα λειπουν τα apps του cyndia...

Λογικό να λείπουν. Απλώς τα ξαναβάζεις ::)

#418   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 11:11

για mac osx εχει πει ο geohot αν 8α βγαλει το blackra1n?

Λογικά θα βγάλει απλώς το θέμα είναι το πότε. Έτσι είχε κάνει και με το purplera1n.

#419   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 11:12

Ρε παιδιά...μπορείτε να μου πείτε πως κάνουμε uninstall το rock ; είναι μεγάλη βλ@κεία!

Οκ! το έσβησα ... όποιος χρειαστεί να το σβήσει και δεν ξέρει πως μπορώ να του πω...

Τελευταία επεξεργασία από: kitkat1, 11/10/2009 - 11:16

#420   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2009 - 11:15

Ρε παιδιά...μπορείτε να μου πείτε πως κάνουμε uninstall το rock ; είναι μεγάλη βλ@κεία!

Πάνε Cydia>Manage>Packages κι έχει το rock εκεί. Δοκίμασε να το κάνεις απεγκατάσταση από εκεί.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες