Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

blackra1n: 1 Jailbreak for ALL iPhone and iPod Touch devices

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
473 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/10/2009 - 22:02

Δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αυτη η διαφοροποιηση που αναφερεις.

Το εγραψα και πριν , το γραφω και τωρα.

Αν καποιος πηρε το 3GS με οποιαδηποτε εκδοση πλην της 3.1 και το αναβαθμισε σε αυτη μεσω του itunes ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ με καποιον που το αγορασε και ειχε την 3.1 εξ αρχης.

Καλο θα ειναι να μην λεμε κατι χωρις να το διασταυρωνουμε γιατι δημιουργειται και πανικος σε χρηστες που δεν εχουν πολλες τεχνικες γνωσεις.

Φιλικα

http://www.iphonehel...ze-coming-soon/

Φιλε, απλα δεν ειδα αυτο που ειπε ο GeoHot. Στο ποστ εδω του Thanasis λεει οτι δεν υποστηριζει OTB iPhones που ειχαν 3.1(για το tool της Dev μιλαω(dev ή whatever οποιοι και να ειναι).. Οποτε καποια διαφορα θα εχει.. Αν αυτοι ετοιμαζουν JB αλλα δεν ειναι και για OTB αλλα μονο για οσους αναβαθμισαν σε 3.1 σημαινει καποια διαφορα εχει.

Edit: Που ειπε ο GeoHot οτι θα υποστηριζει και OTB?(απλα για να ξερω)

Τελευταία επεξεργασία από: ApoelAndreas, 07/10/2009 - 22:08

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   united_iFone

united_iFone

Newbie

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2009 - 22:04

ο geohot ειχε πει νομιζω 2 μερες? δηλαδη αυριο θα εχουμε καποιο announcement? :D

#123   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2009 - 22:06

ο geohot ειχε πει νομιζω 2 μερες? δηλαδη αυριο θα εχουμε καποιο announcement? :D

Ελεος ρε παιδια τωρα.. Ειπε ο GeoHot δωστε του δυο μερες, επειδη τον ρωτησαν αν το τελειωνει και απαντησε οτι πριν 2 ωρες ξεκινησε.. Απλα ειπε να του δωσουμε λιγο χρονο, πηραμε τις 2 μερες και παμε. Οταν τελειωσει(αν με το καλο τα καταφερει) θα το μαθουμε και εμεις. Επειδη ειπε δυο μερες δεν σημαινει οτι ετσι και ακριβως θα γινει.. Πως θα μπορουσε να υπολογισει οτι 2 μερες θελει ακριβως και μαλιστα λετε και αυριο βραδυ..
Αν ολα πανε καλα θα το εχουμε πολυ συντομα. 1-2 μερες περισσοτερο αξιζουν την αναμονη.

#124   metallidhs

metallidhs

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2009 - 22:07

http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/9522-sn0wbreeze-coming-soon/

Φιλε, απλα δεν ειδα αυτο που ειπε ο GeoHot. Στο ποστ εδω του Thanasis λεει οτι δεν υποστηριζει OTB iPhones που ειχαν 3.1.. Οποτε καποια διαφορα θα εχει..

αυτο το tool δεν ειναι του geohot
ειναι μονο για τα iphone που ειναι στιν εκδοση 3,0 η 3,0,1 jailbroken και θελουν να πανε στην 3,1 και μονο για αυτους και απλα δεν μπορουν να κανουν downgrade αν δεν εχου το ecid
σε αυτη την εκσοση δεν αναβαθμιζεται η baseband οποτε τα κινητα απο το αξωτερικο μπορει να μπει με αυτο τον τροπο η εκδοση 3,1

#125   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2009 - 22:10

ειναι μονο για τα iphone που ειναι στιν εκδοση 3,0 η 3,0,1 jailbroken και θελουν να πανε στην 3,1 και μονο για αυτους και απλα δεν μπορουν να κανουν downgrade αν δεν εχου το ecid
σε αυτη την εκσοση δεν αναβαθμιζεται η baseband οποτε τα κινητα απο το αξωτερικο μπορει να μπει με αυτο τον τροπο η εκδοση 3,1

Δεν καταλαβα ακριβως τι ειπες. Εγω ειπα οτι αυτο το Tool(οχι του GeoHot, αυτο που λεει στο λινκ) δεν θα ειναι και για OTB αλλα οπως ειπες για τους περισσοτερους απο εμας φανταζομαι που απο 3.0 ή 3.0.1 πηγαμε σε 3.1. Ο φιλος μας πριν ειπε οτι δεν εχουν καμια διαφορα τα OTB με τα αλλα.. Και εγω λεω πως μαλλον θα εχουν διαφορα, αλλιως αν δεν ειχεν, γιατι το Tool που λεει στο ποστ του Θαναση δεν ειναι και για OTB?

#126   lefteric

lefteric

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/10/2009 - 22:11

Ακριβως, ειναι σαν το pwnagetool!

#127   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2009 - 22:11

http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/9522-sn0wbreeze-coming-soon/

Φιλε, απλα δεν ειδα αυτο που ειπε ο GeoHot. Στο ποστ εδω του Thanasis λεει οτι δεν υποστηριζει OTB iPhones που ειχαν 3.1(για το tool της Dev μιλαω(dev ή whatever οποιοι και να ειναι).. Οποτε καποια διαφορα θα εχει.. Αν αυτοι ετοιμαζουν JB αλλα δεν ειναι και για OTB αλλα μονο για οσους αναβαθμισαν σε 3.1 σημαινει καποια διαφορα εχει.

Αναφερεσαι σε αλλο tool που ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχει με αυτο του θεματος...

Αφου δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα , προσπαθησε τουλαχιστον να μην δημιουργεις πανικο αθελα σου....

Φιλικα

#128   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2009 - 22:15

Αναφερεσαι σε αλλο tool που ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχει με αυτο του θεματος...

Αφου δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα , προσπαθησε τουλαχιστον να μην δημιουργεις πανικο αθελα σου....

Φιλικα

Ρε φιλε, ποτε προσπαθησα να δημιουργησω πανικο.. Να το παρουμε αλλιως. Εσυ λες πως 3.1 OTB ή 3.0 που εγινε αναβαθμιση σε 3.1 δεν εχει καμια διαφορα.. Σωστα?

Ξερω οτι το λινκ που εβαλα ειναι αλλο Tool, δεν ειπα οτι ειναι του GeoHot. Εκει λεει οτι δεν θα υποστηριζει τα OTB 3.1 . Εσυ λες οτι δεν εχουν διαφορα. Και εγω λεω αν δεν ειχαν διαφορα, τοτε γιατι λεει στο ποστ οτι μονο αυτα που απο 3.0 ή 3.0.1 πηγαν σε 3.1 θα μπορουν να γινουν JB με το συγκεκριμενο tool και οχι και τα OTB..

Εγω δεν προσπαθησα να δημιουργησω πανικο αθελα μου. Απλα ειπα οτι δεν ειχα ακουσει κατι για τα OTB απο τον GeoHot.. Αν ειπε οτι και OTB και αυτα που εκαναν αναβαθμιση θα μπορουν να γινουν JB με το δικο του Tool, απλα δεν το ειδα..

Τελευταία επεξεργασία από: ApoelAndreas, 07/10/2009 - 22:17

#129   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2009 - 22:18

Ρε φιλε, ποτε προσπαθησα να δημιουργησω πανικο.. Να το παρουμε αλλιως. Εσυ λες πως 3.1 OTB ή 3.0 που εγινε αναβαθμιση σε 3.1 δεν εχει καμια διαφορα.. Σωστα?

Ξερω οτι το λινκ που εβαλα ειναι αλλο Tool, δεν ειπα οτι ειναι του GeoHot. Εκει λεει οτι δεν θα υποστηριζει τα OTB 3.1 . Εσυ λες οτι δεν εχουν διαφορα. Και εγω λεω αν δεν ειχαν διαφορα, τοτε γιατι λεει στο ποστ οτι μονο αυτα που απο 3.0 ή 3.0.1 πηγαν σε 3.1 θα μπορουν να γινουν JB με το συγκεκριμενο tool..

Στο εξηγησε ηδη ενας φιλος λιγο πιο πανω.

Κανε τον κοπο να το διαβασεις...

Φιλικα

#130   Johnhot

Johnhot

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2009 - 22:21

Ξερω οτι το λινκ που εβαλα ειναι αλλο Tool, δεν ειπα οτι ειναι του GeoHot. Εκει λεει οτι δεν θα υποστηριζει τα OTB 3.1 . Εσυ λες οτι δεν εχουν διαφορα. Και εγω λεω αν δεν ειχαν διαφορα, τοτε γιατι λεει στο ποστ οτι μονο αυτα που απο 3.0 ή 3.0.1 πηγαν σε 3.1 θα μπορουν να γινουν JB με το συγκεκριμενο tool και οχι και τα OTB..

Εγω δεν προσπαθησα να δημιουργησω πανικο αθελα μου. Απλα ειπα οτι δεν ειχα ακουσει κατι για τα OTB απο τον GeoHot.. Αν ειπε οτι και OTB και αυτα που εκαναν αναβαθμιση θα μπορουν να γινουν JB με το δικο του Tool, απλα δεν το ειδα..

το tool της dev team λεει οτι απο 3.0 jailbreak στο κανει σε 3.1 jailbreak αν καταλαβα ολες αυτες τισ μερες σωστα:)
και δευτερον OTB ειναι το ιδιο με ενα iphone που εχει γινει απο 3.0 σε 3.1 μεσς itunes
ελπιζω να τα λεω σωστα , αν εχω κανει λαθος συμπληρωστε

Τελευταία επεξεργασία από: Johnhot, 07/10/2009 - 22:22

#131   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2009 - 22:23

Στο εξηγησε ηδη ενας φιλος λιγο πιο πανω.

Κανε τον κοπο να το διαβασεις...

Φιλικα

Για αυτο εδω λες?

Μα εγω δεν ειπα κατι διαφορετικο. Αυτο το tool οπως λεει και ο φιλος ειναι μονο για αυτους που θελουν να κανουν JB στην 3.1. Αλλα λεει πως δεν υποστηριζει 3.1 OTB. Εγω το μονο που ειπα ειναι οτι δεν ειδα τον GeoHot να λεει αν το δικο του θα υποστηριζει και σε αναβαθμιση στην 3.1 ή και OTB 3.1.. Πως τωρα δημιουργησα πανικο οπως λες..

#132   MaxII

MaxII

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2009 - 22:26

Andrea cool ...δεν δημιουργεις κανενας πανικο. Πανικος μας εχει πιασει ολους που οπως παντα (ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) βιαζομαστε να κανουμε την δουλεια μας. Υπομονη ρε παιδια...υπομονη. Θα βγει το #$%^&@νο και θα εχει και οδηγιες. Εκει θα λυθουν ολες μας οι απορειες. Ειναι για OS 3.0, ειναι για 3.0.1, ειναι για το ψυγειο μου που ειναι inox :blink: ,ειναι για 3GSWED ή 3GS σκετο με γαλα...θα τα μαθουμε ολα. :P :P

#133   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα

το tool της dev team λεει οτι απο 3.0 jailbreak στο κανει σε 3.1 jailbreak αν καταλαβα ολες αυτες τισ μερες σωστα:)
και δευτερον OTB ειναι το ιδιο με ενα iphone που εχει γινει απο 3.0 σε 3.1 μεσς itunes
ελπιζω να τα λεω σωστα , αν εχω κανει λαθος συμπληρωστε

Πολυ σωστα!

Μεχρι στιγμης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Jailbreak της 3.1

To μονο tool που βγηκε ειναι μια μεθοδος για οσους ειχαν 3.0 με Jailbreak ωστε να πανε σε 3.1 χωρις να το χασουν...

Τελευταία επεξεργασία από: Looter, 07/10/2009 - 22:27

#134   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

και δευτερον OTB ειναι το ιδιο με ενα iphone που εχει γινει απο 3.0 σε 3.1 μεσς itunesελπιζω να τα λεω σωστα , αν εχω κανει λαθος συμπληρωστε

Αν δεν κανω λαθος, μιας και ζαλιστηκα λιγο, OTB ειναι αυτο που ειχε προεγκατεστημενη, δηλαδη οταν το αγορασες, την 3.1. Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με το να κανεις αναβαθμιση απο 3.0 σε 3.1 επειδη απλα στα τοσα ποστς με ολους αυτους που λενε για τα tools καποιοι ειπαν οτι δεν υποστηριζει και τα OTB. Απλα ειπα οτι δεν ξερω του GeoHot τι θα υποστηριζει, απλα δεν ειδα να λεει κατι στο Twitter.. Ετσι και αλλιως, γιατι να πανικοβληθουμε? Οταν βγαλει το tool του, θα μας πει τι υποστηριζει(αν τελικα ειναι οπως λεει για ολα τα devices) και αν ειναι και για OTB και για αυτος που εκαναν αναβαθμιση απο 3.0/3.0.1 σε 3.1..

#135   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2009 - 22:34

θαρρω οτι τα καταφερε ο geohot δειτε λιγο το twitter του

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα