Κωστα πως τα φτιαχνετε αυτα στην lockscreen μπορειτε να μας βοηθησετε εμας τους ασχετουςΕχουμε το θεμα κ ειναι σαν να ειναι μισο.Τρελό θεματάκι και όσο ασχολείσαι τόσο ποιο πολύ όμορφο γίνεται.
http://www.youtube.com/watch?v=GfveCpuItjU
Pages theme
Δημοσίευση 09/02/2012 - 10:58
Ad
Δημοσίευση 09/02/2012 - 11:07
Κώστα έχεις φτιάξει έτσι την lockscreen? για πες μου πως γιατι θέλω να αλλάξω αυτήν την μαυρίλα που έχει απο μαμά. Αν θες να μου πεις βέβαια.Τρελό θεματάκι και όσο ασχολείσαι τόσο ποιο πολύ όμορφο γίνεται.
http://www.youtube.com/watch?v=GfveCpuItjU
Δημοσίευση 09/02/2012 - 11:10
αυτη η εκδοση (pages NC) ειναι μονο για notification center -sbsettings και lockinfoΗ έκδοση που υπάρχει αυτη τι στιγμη στο Cydia είναι η 1.1...
Sent from my iPhone 4 White..!!!
iPhoniax.gr
Ολοκληρωμενο το theme θα βγει επισημα cydia συντομα.....
Δημοσίευση 09/02/2012 - 11:23
αυτη η εκδοση (pages NC) ειναι μονο για notification center -sbsettings και lockinfo
Ολοκληρωμενο το theme θα βγει επισημα cydia συντομα.....
Ναι και γω μόνο αυτό βλέπω στη cydia.
Δημοσίευση 09/02/2012 - 11:26
Ότι θέλει, όποιος θέλει μπορεί να μπει εδώ και να παραμετροποιήσει το θέμα στα μέτρα του .
Ότι έχω κάνει και ότι έχω ανεβάσει υπάρχει στο παραπάνω link και μάλιστα λένε και διαδρομές και τα πάντα .
Αν πάλι κάποιος δεν μπορεί κάπου δυσκολεύεται τότε είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε .
Αλλά τα χίλια πμ που έχω λάβει να στείλω κάτι έτοιμο δεν το κάνω γιατί θεωρώ ότι έτσι δεν σας βοηθάω αλλά σας αφήνω να μην έχετε γνώση για το τίποτα παίρνοντας το έτοιμο, ενώ αν σας βοηθήσουμε να το εγκαταστήσουμε τότε θα γνωρίζετε και θα μάθετε πολλά πάνω στα θέματα .
Αυτά τα ολίγα για να ετιολογήσω και τους λόγους που δεν απαντάω ποια στα πμ μου.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 09/02/2012 - 11:32
Και εμείς δεν είμαστε σχετικοί φίλε μου διαβάσουμε και τρώμε ώρες να μάθουμε.
Ότι θέλει, όποιος θέλει μπορεί να μπει εδώ και να παραμετροποιήσει το θέμα στα μέτρα του .
Ότι έχω κάνει και ότι έχω ανεβάσει υπάρχει στο παραπάνω link και μάλιστα λένε και διαδρομές και τα πάντα .
Αν πάλι κάποιος δεν μπορεί κάπου δυσκολεύεται τότε είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε .
Αλλά τα χίλια πμ που έχω λάβει να στείλω κάτι έτοιμο δεν το κάνω γιατί θεωρώ ότι έτσι δεν σας βοηθάω αλλά σας αφήνω να μην έχετε γνώση για το τίποτα παίρνοντας το έτοιμο, ενώ αν σας βοηθήσουμε να το εγκαταστήσουμε τότε θα γνωρίζετε και θα μάθετε πολλά πάνω στα θέματα .
Αυτά τα ολίγα για να ετιολογήσω και τους λόγους που δεν απαντάω ποια στα πμ μου.
Παω να φτιάξω μια με φωτό του φαληρακίου
Δημοσίευση 09/02/2012 - 11:33
Παω να φτιάξω μια με φωτό του φαληρακίου
Δημοσίευση 09/02/2012 - 11:39
Εχω αυτήν εδώ που πήρα απο πάνω απο το γκρεμό στη στροφή
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 09/02/2012 - 11:40
Δημοσίευση 09/02/2012 - 11:42
Εγω δεν συμφωνω ,αποψη μου φυσικα,γιατι να μπαινουμε σε ξενα site κ να βλεπουμε πως τα κανουνε ολα αυτα.Γενικως υπαρχει σε πολλα sites αυτη η νοοτροπια ''μπες κ δες''ΟΧΙ γιατι να μπω εκει , λες ειμαστε αφρικη,εμεις δηλαδη εδω τι κανουμε.Εγω ανοιξα το ποστ κ εβαλα αποριες-λυσεις.Αν καποιος δωσει βημα-οδηγο απλο ,μετα θα μπορεσει να τα καταφερει κ μονος του.Οταν ο αλλος ειναι ασχετος που τον στελνεις?Εγω προσωπικα στα αγγλικα μου δεν ειμαι κ ο καλητερος γιατι να κατσω να μαθω μεσω google-μεταφραση αφου καποιος μπορει να μου δωσει απλα βηματα για το πως μπορω να κανω κατι κ μετα να κατσω να το τροποποιησω οπως γουσταρω εγω.Δεν ειναι κοπος παιδια.Μην τρελενεστε.Και εμείς δεν είμαστε σχετικοί φίλε μου διαβάσουμε και τρώμε ώρες να μάθουμε.
Υ.Γ Συγνωμη αν εγινα κουραστικος.
Τελευταία επεξεργασία από: arxontas77, 09/02/2012 - 11:50
Δημοσίευση 09/02/2012 - 11:43
Δημοσίευση 09/02/2012 - 11:51
Εγω δεν συμφωνω ,αποψη μου φυσικα,γιατι να μπαινουμε σε ξενα site κ να βλεπουμε πως τα κανουνε ολα αυτα.Γενικως υπαρχει σε πολλα sites αυτη η νοοτροπια ''μπες κ δες''ΟΧΙ γιατι να μπω εκει , λες ειμαστε αφρικη,εμεις δηλαδη εδω τι κανουμε.Εγω ανοιξα το ποστ κ εβαλα αποριες-λυσεις.Αν καποιος δωσει βημα-οδηγο απλο ,μετα θα μπορεσει να τα καταφερει κ μονος του.Οταν ο αλλος ειναι ασχετος που τον στελνεις?Εγω προσωπικα στα αγγλικα μου δεν ειμαι κ ο καλητερος γιατι να κατσω να μαθω μεσω google-μεταφραση αφου καποιος μπορει να μου δωσει απλα βηματα για το πως μπορω να κανω κατι κ μετα να κατσω να το τροποποιησω οπως γουσταρω εγω.Δεν ειναι κοπος παιδια.Μην τρελαενεστε.Υ.Γ Συγνωμη αν εγινα κουραστικος.
Kαθόλου κουραστικός και όλες οι απόψεις πρέπει να λέγονται.Δεν λέω ότι η δική μου άποψη είναι σωστή αλλά το θέμα δεν είναι tweak να βοηθήσουμε ρε παιδιά.Έχει πολύ πράγμα να κάνεις και να τροποποιήσεις .Οδηγός γιατί να κάνει κάποιος όταν σου λέει το θέμα μέσα μέχρι και την διαδρομή που πρέπει να πας και αλλάξεις κάτι.
Εσύ γιατί δεν έκανες έναν οδηγό να δουν και οι άλλοι.?
Εγώ σταμάτησα να κάνω οδηγούς βλέποντας ότι δεν έχουν νόημα και όλοι ποστάρουν ότι θέλουν όπου θέλουν και κάνουν ότι θέλουν .
Δημοσίευση 09/02/2012 - 12:09
Δημοσίευση 09/02/2012 - 12:16
Προσωπικά δεν σου ζήτησα να μου πεις για ολο το θεμα αλλα για κατι συγκεκριμενο στην LS.Κ οπως σου ειπα δεν νοιωθω καλα τα αγγλικα.Τελος παντων δεν χρειαζεται περισσοτερη αναλυση πιστευω. κ sorry για το offtopic παιδια.
Δημοσίευση 09/02/2012 - 12:23
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες