Οδηγός Αλλαγής Carrier Logo (VODAFONE)
Δημοσίευση 06/10/2009 - 17:16
Θα πρεπει να ακολουθησετε την εξης διαδικασι:
1)Μεσω SSH πατε στην διαδρομη: /var/mobile/Library/Preferences/
2)Δειτε τα Properties του αρχειου com.apple.carrier.plist
3)Τωρα πατε στην διαδρομη που βρηκατε απο την πιο πανω διαδικασια και θα σας εχει τα εξης αρχεια:
4)Για να σας γινει τωρα η δουλεια θα πρεπει να κανετε (αντ)αλλαγη τα ονοματα.....(δλδ.οποια λενε κατι για australia καντε' τα greece και το αντιστροφο)
5)Κλειστε το SSH και καντε Respring το iPhone!!!!!!
Τωρα αν θελετε να βαλετε αλλη εικονα θα πατε παλι στην ιδια διαδρομη που βρηκαμε στο βημα 2) και θα το κανετε μετονομασια τις εικονες που θελετε να βαλετεως εξης:
Default_CARRIER_Vodafone Greece.png
FSO_CARRIER_Vodafone Greece.png
(Τα εικονιδια πρεπει να ειναι δυο, στις περιπτωσεις που δεν εχετε σημα να το καταλαβετε)
Για δοκιμη μπορειτε να κατεβασετε το Logo της Vodafone και να το δοκιμασετε!!!Πατηστε εδω!
Ad
Δημοσίευση 06/10/2009 - 21:49
Δημοσίευση 06/10/2009 - 22:00
Για εμάς που εξαφανίστηκε, λόγω του j/b στην 3.1, τι έχεις να προτείνεις;
Έκανε ένα post αν θυμάμαι καλά ο Helectronic ή Εlectronic nickname ψάξε βρές το.
Δημοσίευση 07/10/2009 - 09:27
Smaug Εκανα αυτο τον οδηγο γιατι ειναι ευκολος και κατανοητος με εικονες σε καθε βημα.....Τωρα αν το βρισκεις λαθος μπορεις να τον διαγραψεις...http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/125-logos-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-springboard/
Δημοσίευση 30/01/2010 - 14:23
Αν θελετε και εσεις να σταματησετε να εχετε το κλασσικο "vf GR" και να εχετε οποιαδηποτε εικονιτσα οπως βλεπετε παρακατω:
Θα πρεπει να ακολουθησετε την εξης διαδικασι:
1)Μεσω SSH πατε στην διαδρομη: /var/mobile/Library/Preferences/
2)Δειτε τα Properties του αρχειου com.apple.carrier.plist
Μπορείς να μου πείς ποιο είναι το θέμα που έχεις ?
Τα σπάει!!!
Ευχαριστώ!
3)Τωρα πατε στην διαδρομη που βρηκατε απο την πιο πανω διαδικασια και θα σας εχει τα εξης αρχεια:
4)Για να σας γινει τωρα η δουλεια θα πρεπει να κανετε (αντ)αλλαγη τα ονοματα.....(δλδ.οποια λενε κατι για australia καντε' τα greece και το αντιστροφο)
5)Κλειστε το SSH και καντε Respring το iPhone!!!!!!
Τωρα αν θελετε να βαλετε αλλη εικονα θα πατε παλι στην ιδια διαδρομη που βρηκαμε στο βημα 2) και θα το κανετε μετονομασια τις εικονες που θελετε να βαλετεως εξης:
Default_CARRIER_Vodafone Greece.png
FSO_CARRIER_Vodafone Greece.png
(Τα εικονιδια πρεπει να ειναι δυο, στις περιπτωσεις που δεν εχετε σημα να το καταλαβετε)
Για δοκιμη μπορειτε να κατεβασετε το Logo της Vodafone και να το δοκιμασετε!!!Πατηστε εδω!
Δημοσίευση 30/01/2010 - 14:24
Τα σπάει
Ευχαριστώ?
Δημοσίευση 30/01/2010 - 14:41
Δημοσίευση 25/02/2010 - 17:21
Δημοσίευση 15/03/2010 - 15:01
Φιλικά,
Θοδωρής
Δημοσίευση 16/03/2010 - 12:35
Δημοσίευση 18/03/2010 - 19:39
Τελικά λύθηκε το πρόβλημα με βάση αυτό που λένε τα παιδιά εδώ
Καλησπέρα. Ακριβώς τα ίδια έπαθα κι εγώ εχθές. Και δεν μπορώ να τα ξαναφέρω με τίποτα. Πήγα στο link που έδωσες (μπερδεύτηκα για τα καλά), αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω τα αρχεία που χρειάζομαι γιατί δεν δουλεύουν τα link π.χ για carrier.plist. Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς έκανες και αν γίνεται να μου στείλεις τα vodafone logos και το carrier.plist για vodafone; Έχω 3GS 3.12 JB.
Χίλια ευχαριστώ
Δημοσίευση 18/03/2010 - 21:52
Καλησπέρα. Ακριβώς τα ίδια έπαθα κι εγώ εχθές. Και δεν μπορώ να τα ξαναφέρω με τίποτα. Πήγα στο link που έδωσες (μπερδεύτηκα για τα καλά), αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω τα αρχεία που χρειάζομαι γιατί δεν δουλεύουν τα link π.χ για carrier.plist. Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς έκανες και αν γίνεται να μου στείλεις τα vodafone logos και το carrier.plist για vodafone; Έχω 3GS 3.12 JB.
Χίλια ευχαριστώ
Όταν έκανα ανανέωση τους παρόχους, κάτι που προφανώς έκανες κι εσύ, μάλλον κάτι άλλαξε στο /var/mobile/carrier bundles/Vodafone_gr.bundle
Ενώ είχα κανονικά το εικονίδιο στο /System/Library/Carrier Bundles/20205 , στο προηγούμενο φάκελο που ανέφερα είχε το vf GR
Οπότε αντέγραψα και εκεί πάλι το εικονίδιο.. Ένα respring κι έστρωσε. Φυσικά πάρε backup..
Ελπίζω να βοήθησα.
Φιλικά,
Θοδωρής
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες