Φωτογραφία του εσωτερικού του iPad 3 υποδηλώνει μεγαλύτερη μπαταρία (;)
Δημοσίευση 09/02/2012 - 12:14
Ad
Δημοσίευση 09/02/2012 - 12:17
Πολλοί μάλιστα εντελώς λανθασμένα πιστεύετε ότι επειδή θα έχει διπλάσιους πυρήνες από τον Α5 θα έχει και διπλάσια κατανάλωση.
Πραγματικά αν η μπαταρία μεγαλώσει θα είναι ένα πάρα πολύ θετικό βήμα (ποτέ δεν είναι αρκετή) αλλά σύμφωνα με τα δεδομένα του iPad 2 δεν μπορούμε να πούμε ότι την χρειάζεται κιόλας...
Δημοσίευση 09/02/2012 - 12:17
δεν υπονοω οτι λες ψεματα, πλακα κανωΜα καμία σου λέω.Ειλικρινά !!! Δεν έχω λόγο να πω ψέματα.Στην αρχή χωρίς jb είχα θέμα λόγω κακού 3g όταν είμουν στην δουλεία. Τώρα όλα οκ και παρεξενευομαι με όλα αυτά που διαβάζω.
Δημοσίευση 09/02/2012 - 12:25
Εμένα μου κάνει εντύπωση που μιλάτε όλοι για την αυξημένη κατανάλωση του Α6 λες και τον έχουμε δει ή είναι αποδεδειγμένο ότι θα καταναλώνει παραπάνω...
Πολλοί μάλιστα εντελώς λανθασμένα πιστεύετε ότι επειδή θα έχει διπλάσιους πυρήνες από τον Α5 θα έχει και διπλάσια κατανάλωση.
Πραγματικά αν η μπαταρία μεγαλώσει θα είναι ένα πάρα πολύ θετικό βήμα (ποτέ δεν είναι αρκετή) αλλά σύμφωνα με τα δεδομένα του iPad 2 δεν μπορούμε να πούμε ότι την χρειάζεται κιόλας...
Συμφωνω 100%
Δημοσίευση 09/02/2012 - 14:08
Δημοσίευση 09/02/2012 - 14:08
Δημοσίευση 09/02/2012 - 14:14
Το εξωτερικό design του iPad 3 φαίνεται να παραμένει αναλλοίωτο σε σχέση με αυτό του iPad 2:
iPad 3 flex cable
Αν και το layout των εξωτερικών πλήκτρων φαίνεται να παραμένει στις ίδιες θέσεις, εσωτερικά βλέπουμε μεγάλες αλλαγές στο συγκεκριμένο component:
The image above is a flex cable containing the sleep/wake button, the volume buttons, and the mute switch. Below is the same component from the iPad 2. As you can see, they both feature different designs, though it would appear that the layout for these buttons remains largely the same.
[...] we have the iPad 3”s microphone, which again, is significantly different to that featured in the iPad 2, with a completely different connector.
This is the same component that leaked back in December.
The biggest difference between these internals for the iPad 3 and the iPad 2 appears to be with the Wi-Fi components for the new device. As you can see from the image below, there’s a huge difference in design here.
Δημοσίευση 09/02/2012 - 15:51
Δημοσίευση 10/02/2012 - 09:42
Επίσης οι εξωτερικές διαστάσεις θα είναι ίδιες με του iPad 2, για να γίνεται χρήση και του Smart Cover στο iPad 3!
Σίγουρα θα έχει καλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση, καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερα γραφικά, περισσότερη μνήμη, καλύτερες κάμερες, Siri και μεγαλύτερη μπαταρία!
Ας κάνουμε λίγο υπομονή...
Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 10/02/2012 - 09:45
Δημοσίευση 10/02/2012 - 17:20
Δε θα έχουν δικαιολογίες μετά να λένε.
πάντως για το θέμα quad cpu νομίζω ότι δε θα το κάνουν. Όχι ότι δεν μπορούν, απλώς αν βάλουν και high res tft και quad core τότε θα έχουμε αυτονομία android ταμπλετας ακόμα και με τη μεγαλύτερη μπαταρία. Οι οθόνες καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα από τον επεξεργαστή. Αντε να βάλουν αλλη gpu στο ολοκληρωμένο για να σηκώνει τις αναλύσεις.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες