Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone OS 3.1.2 released

• Please log in to reply
103 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   alexsoul

alexsoul

iPH User

• 137 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/10/2009 - 00:17

Christos75 εχει περασει η ηλικια μου για παιχνιδακια με τα pc μου

πραγματικα ενω αλλες εποχες θα το εψαχνα τωρα στα 32 δε παλευω μια ...
ειναι πολυ εκνευριστηκο αυτο που κανουν και μη σου πω ο λογος που πηρα το iphone
ειναι οτι ηθελα την ηρεμια μου με το τηλεφωνο μου.(και την εχω)
πραγματικα ομως και γω πλεον λεω να μεινω στην 3.0.1 και να μη ξανακανω update ποτε...
το μονο που με σπρωχνει ειναι το θεμα μπαταριας που λενε οτι βελτιωνεται και το augmented reality
η αλλες εφαρμογες που θελουν 3.1
αλλα ενταξει δεν υπαρχει λογος να μας βγαλουν το λαδι...αφου το ξερουν και οι ιδιοι
οτι πιο πολυ προκαλουνε να σπανε οι εκδωσεις με αυτο που κανουν.
τεσπα μη κλαψουριζω γιατι τουλαχιστον εγω ειμαι j/b το πηρα 3 μερες πριν το 3.1 με την 3.0.1
αλλα παραγινε το κακο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3,927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 09/10/2009 - 00:23

Christos75 εχει περασει η ηλικια μου για παιχνιδακια με τα pc μου

πραγματικα ενω αλλες εποχες θα το εψαχνα τωρα στα 32 δε παλευω μια ...
ειναι πολυ εκνευριστηκο αυτο που κανουν και μη σου πω ο λογος που πηρα το iphone
ειναι οτι ηθελα την ηρεμια μου με το τηλεφωνο μου.(και την εχω)
πραγματικα ομως και γω πλεον λεω να μεινω στην 3.0.1 και να μη ξανακανω update ποτε...
το μονο που με σπρωχνει ειναι το θεμα μπαταριας που λενε οτι βελτιωνεται και το augmented reality
η αλλες εφαρμογες που θελουν 3.1
αλλα ενταξει δεν υπαρχει λογος να μας βγαλουν το λαδι...αφου το ξερουν και οι ιδιοι
οτι πιο πολυ προκαλουνε να σπανε οι εκδωσεις με αυτο που κανουν.
τεσπα μη κλαψουριζω γιατι τουλαχιστον εγω ειμαι j/b το πηρα 3 μερες πριν το 3.1 με την 3.0.1
αλλα παραγινε το κακο...

Συμφωνώ για το εκνευριστικό του πράγματος, μολαταύτα...συστήνω ψυχραιμία!!!

#48   ximadio

ximadio

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 00:24

Sorry παιδια γιατι τόσα παράπονα? Δεν μας εβαλε η Apple το μαχαίρι στο λαιμό να κάνουμε update.
ΟΚ καταλαβαίνω οτι ίσως είναι κουραστικό για όσους από σας έχουν πρόβλημα με unlock αλλά η εταιρεία ακολουθεί μια πολιτική γνωστή απ την αρχή. Η επιλογή ήταν δική σας να αγοράσετε locked iphone.

Από κει κ πέρα το κάθε update διορθώνει κάποια bugs και όταν πρόκειται για νέα έκδοση προσθέτουν νεα features για να βελτιώσουν το προιον τους.
Απλά αγνοήστε το update κ μεινετε με τα bugs και μερικά χαρακτηριστικά λιγότερο.
Φανταστείτε να μην υπήρχε ποτέ θέμα για j/b και unlock, δεν θα θέλατε συχνά updates που θα σας έδιναν νέες δυνατότητες?
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει κ με την Apple που προφανώς δεν έχει σχέση με j/b, unlock . . .

Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου, no offence!

#49   alexsoul

alexsoul

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 00:41

οχι φιλε μου δεν παρεξηγιεσαι...κουβεντα κανουμε ...απλα εχω βαρεθει να
κουραζω το μυαλο μου με πληροφοριες γιατι καποια εταιρια το θεωρει παιχνιδι
να μας κουραζει με υποεκδοσεις 3.1.4.3.3.2.5/a ...κανε καλη μου μια εκδοση χωρις bugs και ασε μας στην ηρεμια μας για κανα χρονο..2 μη σου πω για οσο κρατησει η συσκευη... τοσο δυσκολο ειναι...

επιτελους...
το ιδιο ισχυει για τις υπολοιπες....
γιατι οπως παμε σε λιγο θα κανουμε update και το driver για το ανεμιστηρακι του λαπτοπ (λεμε τωρα)
???

Τελευταία επεξεργασία από: alexsoul, 09/10/2009 - 00:44.

#50   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3,927 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 00:47

οχι φιλε μου δεν παρεξηγιεσαι...κουβεντα κανουμε ...απλα εχω βαρεθει να
κουραζω το μυαλο μου με πληροφοριες γιατι καποια εταιρια το θεωρει παιχνιδι
να μας κουραζει με υποεκδοσεις 3.1.4.3.3.2.5/a ...κανε καλη μου μια εκδοση χωρις bugs και ασε μας στην ηρεμια μας για κανα χρονο..2 μη σου πω για οσο κρατησει η συσκευη... τοσο δυσκολο ειναι...

επιτελους...
το ιδιο ισχυει για τις υπολοιπες....
γιατι οπως παμε σε λιγο θα κανουμε update και το driver για το ανεμιστηρακι του λαπτοπ (λεμε τωρα)
???

+1
Μία εταιρεία που θέλει να λέγεται σοβαρή και μεγάλη δεν κάνει κάθε τρεις και λίγο updates.Πέρα από unlock και jailbreaking... δείχνει ανευθυνότητα στις εκδόσεις και συνάμα προχειρότητα σε ότι δίδει στο κοινό της! Εκεί κατ'εμέ, είναι η ουσία του πράγματος ;)

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 09/10/2009 - 00:50.

#51   alexsoul

alexsoul

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 00:56

εμααα πεστα ντε...
αντε γιατι το χουμε κανε το update πιο συχνο απο την αναπνοη
δε θα λεμε εχω συχνοουρια πια ...θα λεμε εχω συχνο-update...!
αντε καλη σας συνεχεια ...παω να κανω καποια updates στο σερβερ μου
γιατι πρεπει αυριο να ειναι ετοιμος.

:blink:

#52   valessakis

valessakis

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/10/2009 - 01:56

παιδιά καλησπέρα.
Παλεύω εδώ και τρεις ώρες να κάνω το i phone 3g να δουλέψει μετά το v3.1.2 update τα γνωστά κολλάει στο restore point και μετά freazarei ι οθόνη το i phone χωρίς καμιά ένδειξη και μετά μου βγάζει το 1604 error

please κάποια βοήθεια? :( :( :( :(

#53   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 09/10/2009 - 04:31

Προσωπικά δεν έχω εντοπίσει κανένα bug στην 3.1 αλλά για να το λένε θα υπάρχουν αναφορές.
Το σίγουρο είναι ότι η apple προσπαθεί να κάνει δύσκολη την ζωή μας με το JB.
Μην περιμένετε βελτίωση στην μπαταρία. Η αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με τα ps 2....
οφείλεται στις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στην 3.0 και τις απαιτήσεις του επεξεργαστη.

Δεν υπάρχει λόγος να παει κανείς στην νέα έκδοση εκτός κι έχει κάποιο από τα προβληματακια που λένε ότι δίνει λύση.

Το σημαντκοτερο είναι να διατηρήσουμε την συσκευή μας Jailbrocken γιατί χωρίς τις εφαρμογές της Cyrus η συσκευή χάνει παραπάνω από τις μισές δυνατότητες της.

#54   .Username.

.Username.

iPH Member

• 340 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 06:30

παιδιά καλησπέρα.
Παλεύω εδώ και τρεις ώρες να κάνω το i phone 3g να δουλέψει μετά το v3.1.2 update τα γνωστά κολλάει στο restore point και μετά freazarei ι οθόνη το i phone χωρίς καμιά ένδειξη και μετά μου βγάζει το 1604 error

please κάποια βοήθεια? :( :( :( :(

Αν κολλάει κάπου στην μέση του restore τότε το συνδεεις με quickpwn για 2.2.1 και κανείς μόνο ότι σου πει το αρχικό μνμ!Επειτα το κλεινεις και είσαι έτοιμος!

Τελευταία επεξεργασία από: .Username., 09/10/2009 - 06:32.

#55   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1,429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 09/10/2009 - 08:19

Για να είμαστε όμως σωστοί θα ήθελα να πω πάντως ότι η Apple καλά κάνει και κάνει update στο ¨χρυσό¨ προϊόν της. Έτσι πρέπει να κάνει κάθε σωστή εταιρεία. Να βρίσκει τα bug και να τα διορθώνει. Εξάλλου όταν δίνεις περί τα 600€ δε θες να έχει bugs. Αν τώρα σπάει το jb αυτό δεν τους ενδιαφέρει. Δε μας υποχρεώνει κανείς να το κάνουμε άλλωστε ή δε μας υποχρεώνει κανείς να αναβαθμίσουμε. Αν τώρα κάποιος τα θέλει και τα 2 τότε ισχύει η παροιμία με την πίτα και το σκύλο. Για παράδειγμα, εγώ με το OS 3.0.1 είμαι ευχαριστημένος με όλη τη συμπεριφορά του τηλεφώνου οπότε και δεν αναβαθμίζω εκτός και αν βγει κάτι πραγματικά σημαντικό. Βέβαια, αυτή είναι η δική μου ταπεινή άποψη.

#56   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 08:25

ήδη τρέχει η 3.2.2 Os στα κυκλώματα του αϊ-φον-you (θα σε σκοτώσω) μου, χαχαχα.. μια χαρά.

#57   muddyfox2005

muddyfox2005

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 09/10/2009 - 08:49

. Αν τώρα σπάει το jb αυτό δεν τους ενδιαφέρει. Δε μας υποχρεώνει κανείς να το κάνουμε άλλωστε ή δε μας υποχρεώνει κανείς να αναβαθμίσουμε. .

Πιστεύω αν δεν τους ενδιέφερε δεν θα σταματούσε να υπογράφει τα τα προηγούμενα λειτουργικά. (για 3gs μιλώ)

Άρα αν κολλήσει το τηλέφωνάκι μας κάπου και χρειαστεί restore τότε αναγκαστικά πάμε για update άρα χάνετε και το jb..

#58   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3,927 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 08:50

Για να είμαστε όμως σωστοί θα ήθελα να πω πάντως ότι η Apple καλά κάνει και κάνει update στο ¨χρυσό¨ προϊόν της. Έτσι πρέπει να κάνει κάθε σωστή εταιρεία. Να βρίσκει τα bug και να τα διορθώνει. Εξάλλου όταν δίνεις περί τα 600€ δε θες να έχει bugs. Αν τώρα σπάει το jb αυτό δεν τους ενδιαφέρει. Δε μας υποχρεώνει κανείς να το κάνουμε άλλωστε ή δε μας υποχρεώνει κανείς να αναβαθμίσουμε. Αν τώρα κάποιος τα θέλει και τα 2 τότε ισχύει η παροιμία με την πίτα και το σκύλο. Για παράδειγμα, εγώ με το OS 3.0.1 είμαι ευχαριστημένος με όλη τη συμπεριφορά του τηλεφώνου οπότε και δεν αναβαθμίζω εκτός και αν βγει κάτι πραγματικά σημαντικό. Βέβαια, αυτή είναι η δική μου ταπεινή άποψη.

Συμφωνώ αλλά με μία διαφορά...δεν μπορεί μία σοβαρή εταιρεία όπως η Apple κάθε τρεις και λίγο να κάνει update στο OS της. Αυτό μου δείχνει εμένα έλλειμμα σοβαρότητας!!!Αυτά έκανε και η Miscrosoft με τα Windows και έπαθε «ζημιά» με τα Windows (S)Vista! Ενα σωρό bugs και κάθε τρεις και λίγο updates. Αμέσως μετά Service pack 1 (SP1) και δεν συμμαζεύεται! Αλλά λες βρε αδερφέ...αυτή είναι η Microsoft και εν πάση περιπτώσει, την έχουν συνηθίσει όσοι την χρησιμοποιούν! Η Apple θεωρώ ότι είναι μία άλλου κύρους εταιρεία.Νομίζω λοιπόν, ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική στα επίσημα releases των OS της. Να φροντίζει, για την βιωσιμότητά τους και την εξέλιξή τους. Όχι να φτιάχνουμε ένα τομέα στο iphone και να χαλάμε άλλους,τυχαία αναφέρω αυτήν την «ισοτιμία»! Και εγώ ωστόσο είμαι στη 3.0 και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αν εξαιρέσουμε την βιωσιμότητα της μπαταρίας του.Θα μπορούσε να γίνεται πολύ καλλίτερη διαχείριση των πόρων του, με αποτέλεσμα ο χρόνος ζωής της, να ήταν πολύ καλλίτερος!
Αυτά τα παραθέτω επίσης ως μία καθαρά προσωπική άποψη, σε σχέση βέβαια με αυτά που γράφει ο φίλος Θάνος.

#59   iAgis

iAgis

iPH User

• 141 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 09:01

Συμφωνώ αλλά με μία διαφορά...δεν μπορεί μία σοβαρή εταιρεία όπως η Apple κάθε τρεις και λίγο να κάνει update στο OS της. Αυτό μου δείχνει εμένα έλλειμμα σοβαρότητας!!!Αυτά έκανε και η Miscrosoft με τα Windows και έπαθε «ζημιά» με τα Windows (S)Vista! Ενα σωρό bugs και κάθε τρεις και λίγο updates. Αμέσως μετά Service pack 1 (SP1) και δεν συμμαζεύεται! Αλλά λες βρε αδερφέ...αυτή είναι η Microsoft και εν πάση περιπτώσει, την έχουν συνηθίσει όσοι την χρησιμοποιούν! Η Apple θεωρώ ότι είναι μία άλλου κύρους εταιρεία.Νομίζω λοιπόν, ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική στα επίσημα releases των OS της. Να φροντίζει, για την βιωσιμότητά τους και την εξέλιξή τους. Όχι να φτιάχνουμε ένα τομέα στο iphone και να χαλάμε άλλους,τυχαία αναφέρω αυτήν την «ισοτιμία»! Και εγώ ωστόσο είμαι στη 3.0 και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αν εξαιρέσουμε την βιωσιμότητα της μπαταρίας του.Θα μπορούσε να γίνεται πολύ καλλίτερη διαχείριση των πόρων του, με αποτέλεσμα ο χρόνος ζωής της, να ήταν πολύ καλλίτερος!
Αυτά τα παραθέτω επίσης ως μία καθαρά προσωπική άποψη, σε σχέση βέβαια με αυτά που γράφει ο φίλος Θάνος.

Οσο και αν διαφωνώ με τα τερτίπια της apple είναι λογικό να έχουν αρκετά bugs τα λογισμικά της. Συγκριτικά με άλλες εταιρίες (nokia, sony κτλ) είναι πολύ πιο "παρθένα". τι εννοω; στο ενεργητικό της η apple έχει μόλις 3,5 τηλεφωνο (0,5=3gs)και αντίστοιχα μόλις 3 μεγάλες εκδόσεις του λογισμικού. δεν έχουν την εμπειρία που έχουν οι υπόλοιπες εταιρίες ούτε και το ίδιο feedback για τα προιόντα της. παρ' όλα αυτά έχει καταφέρει κυρίως λογω της εμπειρίας με τα Mac να δημιουργήσει μια αγορά μόνη της.. το ίδιο ισχύει και για το hardware το οποίο πολύ συχνά βγάζει διάφορα προβλήματα.. αν αντί για ένα τηλέφωνο το χρόνο έβγαζε 10 όπως οι άλλοι σίγουρα θα είχε άλλο αέρα και θα μάθαινε από τα λάθη της ποιο γρηγορα..

#60   zacha

zacha

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 09:09

οχι τιποτα γ... επιτελους τι θα γινει με την apple καθε τοσο βγαζει και μια νεα εκδοση για να μας πριζει τα α...., οσπου μια μερα να τα κλειδωσει μια και καλη και τελος.

Ναι η Apple σου φταίει που πάτησες update? Ή μήμπως φταίει που προσπαθεί κάθε τόσο να βελτιώνει την αγαπημένη μας συσκευή? Είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη το jb οπότε μην γκρινιάζεις...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες