Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone OS 3.1.2 released

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
103 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/10/2009 - 09:12

Οσο και αν διαφωνώ με τα τερτίπια της apple είναι λογικό να έχουν αρκετά bugs τα λογισμικά της. Συγκριτικά με άλλες εταιρίες (nokia, sony κτλ) είναι πολύ πιο "παρθένα". τι εννοω; στο ενεργητικό της η apple έχει μόλις 3,5 τηλεφωνο (0,5=3gs)και αντίστοιχα μόλις 3 μεγάλες εκδόσεις του λογισμικού. δεν έχουν την εμπειρία που έχουν οι υπόλοιπες εταιρίες ούτε και το ίδιο feedback για τα προιόντα της. παρ' όλα αυτά έχει καταφέρει κυρίως λογω της εμπειρίας με τα Mac να δημιουργήσει μια αγορά μόνη της.. το ίδιο ισχύει και για το hardware το οποίο πολύ συχνά βγάζει διάφορα προβλήματα.. αν αντί για ένα τηλέφωνο το χρόνο έβγαζε 10 όπως οι άλλοι σίγουρα θα είχε άλλο αέρα και θα μάθαινε από τα λάθη της ποιο γρηγορα..

Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου, και αν σκεφτούμε την τωρινή διαφορά μεταξύ ενός Mac και ενός Pc, παρόλο που τα Mac κυκλοφόρησαν αργότερα, τώρα τα pc ούτε στο όνειρό τους δεν τα φτάνουν σε σταθερότητα και ταχύτητα.. Το βλέπω από την δουλειά μου, είναι απόλαυση να σχεδιάζεις στον Mac και να τρέχουν όλα χωρίς κολλήματα.. Αν το παραλληλίσουμε με τα κινητά και το iphone, θα τα πούμε σε μερικά χρόνια που οι άλλες εταιρίες θα τρέχουν πίσω από την Apple, ήδη αρχίσανε οι αντιγραφές.. Δώστε μια ευκαιρία να μάθει τα κόλπα η Apple και σε μερικά χρόνια θα μας λένε Nokia και θα λέμε "τι είναι αυτό?" ...

Και μην μου πείτε για το bluetooth και τέτοια, γιατί, σιγά την λειτουργία, προσωπικά 2 φορές το χρησιμοποίησα με το παλιό κινητό μου... Τέλος πάντων, εγώ δεν νομίζω να πιάσω άλλο κινητό μετά το iphone.. μου φαίνονται ... δυσλειτουργικές πολύπλοκες κονσέρβες!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   xxxice

xxxice

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 09:13

Συμφωνώ αλλά με μία διαφορά...δεν μπορεί μία σοβαρή εταιρεία όπως η Apple κάθε τρεις και λίγο να κάνει update στο OS της. Αυτό μου δείχνει εμένα έλλειμμα σοβαρότητας!!!Αυτά έκανε και η Miscrosoft με τα Windows και έπαθε «ζημιά» με τα Windows (S)Vista! Ενα σωρό bugs και κάθε τρεις και λίγο updates. Αμέσως μετά Service pack 1 (SP1) και δεν συμμαζεύεται! Αλλά λες βρε αδερφέ...αυτή είναι η Microsoft και εν πάση περιπτώσει, την έχουν συνηθίσει όσοι την χρησιμοποιούν! Η Apple θεωρώ ότι είναι μία άλλου κύρους εταιρεία.Νομίζω λοιπόν, ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική στα επίσημα releases των OS της. Να φροντίζει, για την βιωσιμότητά τους και την εξέλιξή τους. Όχι να φτιάχνουμε ένα τομέα στο iphone και να χαλάμε άλλους,τυχαία αναφέρω αυτήν την «ισοτιμία»! Και εγώ ωστόσο είμαι στη 3.0 και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αν εξαιρέσουμε την βιωσιμότητα της μπαταρίας του.Θα μπορούσε να γίνεται πολύ καλλίτερη διαχείριση των πόρων του, με αποτέλεσμα ο χρόνος ζωής της, να ήταν πολύ καλλίτερος!
Αυτά τα παραθέτω επίσης ως μία καθαρά προσωπική άποψη, σε σχέση βέβαια με αυτά που γράφει ο φίλος Θάνος.

Συμφωνω και εγω απολυτα παιδια, ειμαι στην 3,01 με jailbreak me redsn0w δεν εχω κανενα προβλημα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και το τηλεφωνακι δεν εχει κολλησει παραπανω απο 1-2 φορες στην διαρκεια των 2 μηνων που το χρησιομοποιω(3gs). Περιμενω τον geo μηπως βγαΛει κανενα καλο tool και θα δω εαν υπαρχει λογος να κανω Update, Παντως υποθετικα ,μιλωντας δεν σε υποχρεωνει κανεις να κανεις Update, εκτος εαν χρειαστει να κανεις Restore....τοτε και μονο τοτε εχεις προβλημα....

#63   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 09/10/2009 - 09:16

Οσο και αν διαφωνώ με τα τερτίπια της apple είναι λογικό να έχουν αρκετά bugs τα λογισμικά της. Συγκριτικά με άλλες εταιρίες (nokia, sony κτλ) είναι πολύ πιο "παρθένα". τι εννοω; στο ενεργητικό της η apple έχει μόλις 3,5 τηλεφωνο (0,5=3gs)και αντίστοιχα μόλις 3 μεγάλες εκδόσεις του λογισμικού. δεν έχουν την εμπειρία που έχουν οι υπόλοιπες εταιρίες ούτε και το ίδιο feedback για τα προιόντα της. παρ' όλα αυτά έχει καταφέρει κυρίως λογω της εμπειρίας με τα Mac να δημιουργήσει μια αγορά μόνη της.. το ίδιο ισχύει και για το hardware το οποίο πολύ συχνά βγάζει διάφορα προβλήματα.. αν αντί για ένα τηλέφωνο το χρόνο έβγαζε 10 όπως οι άλλοι σίγουρα θα είχε άλλο αέρα και θα μάθαινε από τα λάθη της ποιο γρηγορα..

Θεωρώ μολαταύτα, ότι ο χρόνος και επίδοση στο κοινό των updates σε ότι έχει να κάνει με τα releases του OS θα έπρεπε να είναι πιο σοβαρή θα το γράψω. Εκτός, και αν αυτό αποτελεί τρόπο καταπολέμησης του jailbreak... Αυτό δεν έχει να κάνει με την εμπειρία απαραίτητα των πόσων συσκευών παράγεις...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 09/10/2009 - 09:17

#64   papadakis

papadakis

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 09:20

λοιπον το εχω ρωτησει και δεν απαντησε κανεισ!!να κανω ρεστορ??και αν ναι να κρατησω διαβασα ενα νουμερο ecid? πως το κανω και που χρησιμευει??

#65   igouharry

igouharry

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 09:55

θΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ !!
Τι είναι τελικά αυτό που θα μου λείψη αν αναβαθμίσω χωρίς JB ???
Εκανα μια "ΒΟΛΤΑ" στις εφαρμογες που έχω φορτώσει έως τώρα (ουκ ολίγες) και αρχίζω να αντιπαραβάλω αυτες του cydia με το app store.
Εχω το 3g!
1) Ντεν έχει Video recording καρντιά μου !!
2) Ντεν έχει θέματα !!
.... πολλά είναι τελικά αυτά που δεν έχει αλλά κυρίως δεν έχει free εφαρμογές για "εμάς" που δεν έχουμε τα φράγκα,παρόλο που και το cydia
έχει το δικό του store επί πληρωμή !!

Το θέμα όμως απ' την άλλη ότι βαρέθηκα να περιμένω κάθε φορά το ρημάδι το JB !!
Είναι μια συσκευή που μπορεί να κάνει "παπάδες" ! Απορώ με την apple ! Θα μπορούσε να είχε το τέλειο .. αλλά.. για άλλη μια φορά περιμένω !!

Και άντε πάλι απ'την αρχή !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

#66   Alexandros_T

Alexandros_T

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 10:36

Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου, και αν σκεφτούμε την τωρινή διαφορά μεταξύ ενός Mac και ενός Pc, παρόλο που τα Mac κυκλοφόρησαν αργότερα, τώρα τα pc ούτε στο όνειρό τους δεν τα φτάνουν σε σταθερότητα και ταχύτητα.. Το βλέπω από την δουλειά μου, είναι απόλαυση να σχεδιάζεις στον Mac και να τρέχουν όλα χωρίς κολλήματα.. Αν το παραλληλίσουμε με τα κινητά και το iphone, θα τα πούμε σε μερικά χρόνια που οι άλλες εταιρίες θα τρέχουν πίσω από την Apple, ήδη αρχίσανε οι αντιγραφές.. Δώστε μια ευκαιρία να μάθει τα κόλπα η Apple και σε μερικά χρόνια θα μας λένε Nokia και θα λέμε "τι είναι αυτό?" ...

Και μην μου πείτε για το bluetooth και τέτοια, γιατί, σιγά την λειτουργία, προσωπικά 2 φορές το χρησιμοποίησα με το παλιό κινητό μου... Τέλος πάντων, εγώ δεν νομίζω να πιάσω άλλο κινητό μετά το iphone.. μου φαίνονται ... δυσλειτουργικές πολύπλοκες κονσέρβες!

Τα Mac δεν κυκλοφόρησαν αργότερα από τα pc αλλά νωρίτερα. Σκεφτείτε όσοι ακόμα χρησιμοποιείτε το απατηλό λειτουργικό της Microsoft, πως χρωστάτε το παραθυρικό περιβάλλον σας στις αλλεπάλληλες κλοπές από το MacOs.
Εγώ προσωπικά παίζω με "μήλα" από το '93 και είναι μονόδρομος. Δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με Dell η Nokia. Θα προτιμούσα κι εγώ να μη χακεριάζω το τηλέφωνό μου, αλλά πάλι... όπως κάθε υπολογιστής έτσι κι αυτό δικαιολογεί λίγο "σκάλισμα".

Τελευταία επεξεργασία από: Alexandros_T, 09/10/2009 - 10:37

#67   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 10:45

Τα Mac δεν κυκλοφόρησαν αργότερα από τα pc αλλά νωρίτερα. Σκεφτείτε όσοι ακόμα χρησιμοποιείτε το απατηλό λειτουργικό της Microsoft, πως χρωστάτε το παραθυρικό περιβάλλον σας στις αλλεπάλληλες κλοπές από το MacOs.
Εγώ προσωπικά παίζω με "μήλα" από το '93 και είναι μονόδρομος. Δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με Dell η Nokia. Θα προτιμούσα κι εγώ να μη χακεριάζω το τηλέφωνό μου, αλλά πάλι... όπως κάθε υπολογιστής έτσι κι αυτό δικαιολογεί λίγο "σκάλισμα".

Σωστός... 76 ο ένας 78 ο άλλος περίπου.. ναι, λάθος μου.. :blush:
Πάντως οι κλοπές εεε, συγνώμη, επιρροές είναι φανερές..

#68   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 10:55

Σωστός... 76 ο ένας 78 ο άλλος περίπου.. ναι, λάθος μου.. :blush:
Πάντως οι κλοπές εεε, συγνώμη, επιρροές είναι φανερές..

Είναι εμφανή τα clopy paste!!!

#69   adenadoume

adenadoume

iPH Addict

• 610 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:01

Αγαπητέ και εγώ στη 3.0 είμαι, την έχω μυριστεί τη δουλειά...!

Κι'εγώ στην 3.0 έχω μείνει μέχρι νεωτέρας, συμφωνώ πως μόνο για το θέμα μπαταρίας θα αναβαθμίσω αλλιώς είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Μη σου πώ ότι και το iTunes το έχω κρατήσει στο 8.2 (Αν και χρήστης/οπαδός Apple μέχρι το κόκκαλο από αρχαιοτάτων χρόνων, διαχωρίζω την σχέση μου με την Apple όσον αφορά στο iPhone/iTunes)

Πάντως σχετικά με τις αναβαθμίσεις της Apple, τα πράγματα είναι λιγουλάκι απλά έως απλοϊκά:

Α) Αν δεν κάνουμε jailbreak (και δεν σκοπεύουμε να κάνουμε στο μέλλον) αναβαθμίζουμε με κλειστά τα μάτια και δεν ρωτάμε πολλά πολλά, αφορούν βελτιώσεις του iPhone

Β) Εφόσον κάνουμε jailbreak/unlock στις συσκευές μας, σε ΟΤΙ μας λέει η Apple μέσω iTunes εκπαιδέυουμε το χεράκι μας να πατάει το ΝΟ και μετά ερχόμαστε στο forum για το Τι,Που,Πως και Γιατί.

Το λέω γιατί βλέπω 5 σελίδες post ΤΗΝ ΩΡΑ που παίζει σοβαρότατο θέμα με το αναμενόμενο jailbreak της 3.1 το οποίο θα δώσει και απαντήσεις σε ΟΛΑ τα ερωτήματα.

#70   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:06

Κι'εγώ στην 3.0 έχω μείνει μέχρι νεωτέρας, συμφωνώ πως μόνο για το θέμα μπαταρίας θα αναβαθμίσω αλλιώς είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Μη σου πώ ότι και το iTunes το έχω κρατήσει στο 8.2 (Αν και χρήστης/οπαδός Apple μέχρι το κόκκαλο από αρχαιοτάτων χρόνων, διαχωρίζω την σχέση μου με την Apple όσον αφορά στο iPhone/iTunes)

Και εγώ εκεί βρίσκομαι ακόμα και στο itunes: 8.2 και είμαι μία χαρά! Και τις εφαρμογές μου περνάω και μία χαρά όλα... ;)

Β) Εφόσον κάνουμε jailbreak/unlock στις συσκευές μας, σε ΟΤΙ μας λέει η Apple μέσω iTunes εκπαιδέυουμε το χεράκι μας να πατάει το ΝΟ και μετά ερχόμαστε στο forum για το Τι,Που,Πως και Γιατί.

Ακριβώς!!!Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 09/10/2009 - 11:08

#71   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.014 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:26

Εχει διαφορα η ipsw του 3G με του 3GS (v3.1.2 iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw)
Ρωταω γιατι εχω την 3.1.2 ipsw του 3GS και θελω να την κανω restore σε 3G
Γινεται η εχει διαφορα?

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#72   yianko

yianko

iPH Member

• 236 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:31

Δεν εχουν απολυτως καμια διαφορα!!!!Και τα δυο μοντελα χρησιμοποιουν το ιδιο firmware που λες!!!!

#73   ca6pma

ca6pma

iPH User

• 132 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:31

Εγώ που δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για jailbreak έκανα αναβάθμιση στην 3.1.2 επειδή είχα πρόβλημα διατήρησης σήματος 3G κάθε φορά που χρησιμοποιούσα internet.
Το θέμα αυτό λύθηκε εντελώς και πλέων μπορώ να σερφάρω με γρήγορες ταχύτητες χωρίς να ψάχνω για wifi και να εκμεταλλεύομαι τα 500 MB δωρεάν που πληρώνω στη Vodafone.

Για εμένα είναι πολύ θετικό το ότι η Apple βγάζει κάθε τρεις και λίγο update γιατί δείχνει ότι ενδιαφέρεται να λύσει τα όποια bugs ή ελλείψεις της συσκευής. Πάντα το κάνει άλλωστε με τον καλύτερο τρόπο.

Απλά λέω τη γνώμη μου. :)

#74   yianko

yianko

iPH Member

• 236 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:35

Αυτο που λες απο την μια εχεις δικιο....Οτι και καλα ενδιαφερεται η apple για το κινητακι μας....Αλλα εφοσον δεν ενδιαφερεσαι και πολυ για το jailbreak ειναι σαν να μας λες οτι δεν εχεις ανακαλυψει την μαγεια του iPhone και τις δυνατοτητες που εχει....Θα σου προτεινα να το κανεις jailbreak και θα μας θυμηθεις ολους τους χρηστες αυτου του foroum!!!!

#75   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.014 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:40

Δεν εχουν απολυτως καμια διαφορα!!!!Και τα δυο μοντελα χρησιμοποιουν το ιδιο firmware που λες!!!!

ThanX yianko!!!

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;