Οσο και αν διαφωνώ με τα τερτίπια της apple είναι λογικό να έχουν αρκετά bugs τα λογισμικά της. Συγκριτικά με άλλες εταιρίες (nokia, sony κτλ) είναι πολύ πιο "παρθένα". τι εννοω; στο ενεργητικό της η apple έχει μόλις 3,5 τηλεφωνο (0,5=3gs)και αντίστοιχα μόλις 3 μεγάλες εκδόσεις του λογισμικού. δεν έχουν την εμπειρία που έχουν οι υπόλοιπες εταιρίες ούτε και το ίδιο feedback για τα προιόντα της. παρ' όλα αυτά έχει καταφέρει κυρίως λογω της εμπειρίας με τα Mac να δημιουργήσει μια αγορά μόνη της.. το ίδιο ισχύει και για το hardware το οποίο πολύ συχνά βγάζει διάφορα προβλήματα.. αν αντί για ένα τηλέφωνο το χρόνο έβγαζε 10 όπως οι άλλοι σίγουρα θα είχε άλλο αέρα και θα μάθαινε από τα λάθη της ποιο γρηγορα..
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου, και αν σκεφτούμε την τωρινή διαφορά μεταξύ ενός Mac και ενός Pc, παρόλο που τα Mac κυκλοφόρησαν αργότερα, τώρα τα pc ούτε στο όνειρό τους δεν τα φτάνουν σε σταθερότητα και ταχύτητα.. Το βλέπω από την δουλειά μου, είναι απόλαυση να σχεδιάζεις στον Mac και να τρέχουν όλα χωρίς κολλήματα.. Αν το παραλληλίσουμε με τα κινητά και το iphone, θα τα πούμε σε μερικά χρόνια που οι άλλες εταιρίες θα τρέχουν πίσω από την Apple, ήδη αρχίσανε οι αντιγραφές.. Δώστε μια ευκαιρία να μάθει τα κόλπα η Apple και σε μερικά χρόνια θα μας λένε Nokia και θα λέμε "τι είναι αυτό?" ...
Και μην μου πείτε για το bluetooth και τέτοια, γιατί, σιγά την λειτουργία, προσωπικά 2 φορές το χρησιμοποίησα με το παλιό κινητό μου... Τέλος πάντων, εγώ δεν νομίζω να πιάσω άλλο κινητό μετά το iphone.. μου φαίνονται ... δυσλειτουργικές πολύπλοκες κονσέρβες!