ok.... πουλάει φούμαρα και όλοι εμείς είμαστε ηλίθιοι που τα αγοράζουμε..... όπως και να το δεις ο Steve Jobs και ο Bill Gates άλλαξαν τον κόσμο όπως και τα παιδιά με το Google κλπ κλπ και μη ξεχνας πως μιας και ειναι για iphone το forum δεν ¨ανακαλυψε¨το κινητο τηλεφωνο αλλά έφτιαξε μια νεα κατηγορία που όλοι θέλουν να τη μιμηθούν όπως πχ με τα ipod και το itunes store
Δεν νομίζω να κατάλαβες. Όλοι πουλάνε πρωτοπορία. Το ίδιο κάνει και η apple. Τι είναι το iPod πέρα από ένα πιασαρικο όνομα για ένα mp3 player? Τι το πρωτοποριακό έχει το AppStore πέραν του ότι είναι ένα μονοπώλιο το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο σαν θυλια στον λαιμό των μη jailbroken χρηστών?
Η apple έχει φτιάξει ένα σκόπιμα μετριων δυνατοτήτων τηλέφωνο (σαν software) για να μπορεί να σου πουλάει addons από το AppStore και να σε κρατάει σε αναμονή ενός νέου firmware που θα διορθώνει bugs και θα προσθέτει επιτέλους τις λειτουργίες που λείπουν από το τηλέφωνο.
Και για όσους πιστεύουν στην τεχνολογική ανωτερότητα της apple το μόνο που έχω να πω πως είναι δίπλα απαραδεκο για ην apple να βγάζει fw updates 2 φορές το μήνα όταν η κυρία προπαγάνδα τους αφορά στην τελειότητα των συσκευών τους καθώς φτιάχνουν και το λειτουργικό custom για τις ανάγκες κάθε συσκευής. Αυτό που ξέρω είναι πως το iPhone έχει περισσότερα updates από τα wm και στο leopard κατεβαζω περισσότερα security updates και γενικότερα updated από τα windows 7. Και σκέψου πως τα windows δουλεύουν σε οποίο υπολογιστή τα βάλεις ενώ η apple έπρεπε να φτιάξει 1 os για 4-5 υπολογιστές και ένα os για 3 κινητά.
Δεν είναι λοιπόν απαράδεκτο να βγάζεις 2 update το μήνα για το λειτουργικό που σχεδιάστηκε για να δουλεύει τέλεια με το 3GS?