[Fake] appuloha1l
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:14
Ad
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:19
αναμενουμε λοιπον!!!απο την αλλη το να φυγει κανεις απο την apple για να κανει jailbreak μου φαινεται κομματακι δυσκολο!
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:19
Μολις εμαθα οτι στην Αμερικη υπαρχει μια υποψια οτι τα παληκαρια της appuloha1l ειναι πρωην Apple engineers.
Δηλαδή για μας αυτό είναι καλό ή όχι? Αν είναι πρωην Apple engineer όπως λες υπάρχει περίπτωση να τα κάνουν όλα αυτά που υπόσχονται?
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:21
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:23
Σωστος!!!Να φύγει για να κάνει jailbreak είναι δύσκολο. Να κάνει jailbreak όταν τον διώξει η apple όμως??
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:25
Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:45
Δημοσίευση 09/10/2009 - 12:00
Και αν είναι νυν αυτά τα παλικάρια και θα δοκιμάσουμε το προγραμμα τους στην χειρότερη περίπτωση τι μπορεί να γίνει? Μπορούν να μας κάνουν κάποια ζημια?Και αν είναι νυν και όχι πρώην? Το ξαναλέω, για 'μένα μόνο η Apple μπορεί να κάνει (στην παρούσα φάση)αυτά που υπόσχονται τα παλικάρια.
Δημοσίευση 09/10/2009 - 12:03
Δεν το λέω από αυτή την άποψη, απλά μου αρέσει να παραλογίζομαι και να βλέπω συνομοσίες χεχε. Στην χειρώτερη είναι μία απάτη, σκάνε μερικοι κανα $25άρι και τελειώνει η υπόθεση. Αν έκανε κάτι τέτοιο η Apple (ένα ψεύτικο jailbreak για να σε κλειδώσει ακόμα χειρώτερα) μετά τα πάντα θα ήταν fare game και θα την χτυπάγανε οι χρήστες εκεί που πονάει, στο appstore και στα cr***ed apps.Και αν είναι νυν αυτά τα παλικάρια και θα δοκιμάσουμε το προγραμμα τους στην χειρότερη περίπτωση τι μπορεί να γίνει? Μπορούν να μας κάνουν κάποια ζημια?
Δημοσίευση 09/10/2009 - 12:07
Δεν τρελαίνομαι, το "and what now" είναι το ίδιο stage όπου βρίσκονται όλοι. Δλδ. πως φτιάχεις το implementation για να γίνει το jailbreak με ασφάλεια και σε όλα τα idevices σε στυλ purplera1n, με ένα κλίκ.Για δες τε αυτο.
http://appulo.tumblr.com./
Δημοσίευση 09/10/2009 - 12:21
Το καλο ειναι οτι συγουρα θα γνωριζουν σχεδον τα παντα σχετικα με την λειτουργεια του itunes,iphone κλπ.
Δευτερον ενα απο τα μεγαλα προβληματα που υπηρχαν μεχρι τωρα για j/b και unlock ηταν πολυ βασικες AT commands τις οποιες ουσιαστηκα αφαιρεσαν και δεν μπορουσαν τα παλικαρια μας να κανουν τα μαγικα τους τοσο ευκολα.
Οι συγκεκριμενει ομως απλα μπορει και να κρατησαν το "πακετακι" με ολα τα καλουδια μεσα .....που σημαινει firmware και baseband ...φυλλο και φτερο!!! .
Και κατι ακομα....μυριζομαι "καμουφλαζ".
ΠΧ. εχω τη λυση ετοιμη αλλα επειδη θα κανει μεγαλο μπαμ και θα με κυνηγησουν ανελεητα αν βγω αμεσως ,περιμενω. Ξερω οτι ολοι θα περιμενουν/ασχωληθουν με Geohot,Dev-Team κλπ. , προσωπα που η Apple τα γνωριζει και τα παρακολουθει (μην κρυβομαστε). Ετσι λοιπον μεσα στην αναμπουμπουλα των υπολοιπων οτι εχουν ετοιμο το tool για j/b ξεμιτιζω και εγω με tool super duper που μπορει να μου πουνε οτι το εκλεψα απο τους αλλους αλλα εχω ενα μεγαλο αβανταζ....μπαινω στο "παιχνιδι"....και για ολους αυτους που ασχολουνται αυτο ειναι το βασικο να μπουν στο "παιχνιδι". Το χρημα πολλοι εμίσησαν ,την δοξα κανεις (αναποδα για την περιπτωση)!!
Τελευταία επεξεργασία από: MaxII, 09/10/2009 - 12:24
Δημοσίευση 09/10/2009 - 16:00
Δεν ξερω εαν αυτα τα πραγματα ειναι εφικτα....ουτε εαν μπορουν να τα κανουν....αλλα πιστευεω οτι καπου εκει βρισκεται η λυση του προβληματος....και μιλαω για το itunes...αφου αυτος ειναι ο κινητηριος μοχλος του Iphone.
Θα παρακαλουσα καποιον με γνωσεις προγραμματισμου ή Hacking να μας πει την αποψη του
Δημοσίευση 09/10/2009 - 17:56
Για επιβεβαιωση και μονο.....
chronicdevteam RT @Ad4mOfEd3n: I found out the exploit @appuloha1l is using!
It's called CS4 http://bit.ly/19Xu8S
Δημοσίευση 09/10/2009 - 18:12
Μελη του Foroum δυστυχως επιβαιωθηκαν οι ανησυχιες που ειχαμε γι'αυτην την καινουρια, την τελεια ομαδα που κανει τα παντα το tool της!!!!Μετα απο ανακοινωση της η DEV-TEAM αναφερει οτι η εικονα που εχει ανεβασει στο Βlog της αυτη η ομαδα δεν ειναι τπτ περισσοτερο απο ενα απλο και ευκολο εργο μεσω του PHOTOSHOP!!!!!!!
Για επιβεβαιωση και μονο.....
τι site ειναι αυτο που αναγνωριζει το history της εικονας??
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες