Greek Superleague carrier logos
Δημοσίευση 14/02/2012 - 16:33
To πακετακι με τις μάρκες αυτοκινήτων βγήκε?? Θελω παραγγελία!!!
Ad
Δημοσίευση 14/02/2012 - 16:33
δλδ κατεβαζω το zeppelin και ειμαι οκ;Εννοειται οτι ειναι ηδη μεσα...
τι αλλο κανω;
Δημοσίευση 14/02/2012 - 16:36
Κοιτα πως θα φαινοταν αν ηταν πιο μικρα τα συγκεκριμενα... (του αγαπημενου μας ΑΟ..)
Ουσιαστικα δεν φαινεται το λογοτυπο κι ας ειναι συμμετρικο με τα διπλα...
Χμμ ναι έχεις δίκιο. Παρασύρθηκα από άλλο logos και φαντάστηκα ότι μπορεί να είναι καλύτερο!
Αγαπημένος αγαπημένος αλλά ούτε νίκη δεν σταυρώνουν!
Δημοσίευση 14/02/2012 - 16:37
Οχι δεν βγηκε ακομα! Το απογευμα ελπιζω να εχω τελειωσει και να το στειλω για εγκριση στο modmyi.εγω γιατι δεν το βρισκω ρε παιδια? Μονο το greek Carrier Logos βρίσκω του spiros23 & thanasi με logo των τριων εταιριων...
To πακετακι με τις μάρκες αυτοκινήτων βγήκε?? Θελω παραγγελία!!!
Ακουω παραγγελια.. (αν και εχω βαλει ηδη πααααρα πολλα μεσα, λογικα θα εισαι μεσα..)
Περιμενε να το ανεβασω πρωτα... Κανεις εγκατασταση το zeppelin και μετα τα πακετακια και ενεργοποιεις τα λογοτυπα μεσα απο το zeppelin.δλδ κατεβαζω το zeppelin και ειμαι οκ;
τι αλλο κανω;
Δημοσίευση 14/02/2012 - 16:38
οκ μαν περιμενω νεαΟχι δεν βγηκε ακομα! Το απογευμα ελπιζω να εχω τελειωσει και να το στειλω για εγκριση στο modmyi.
Περιμενε να το ανεβασω πρωτα... Κανεις εγκατασταση το zeppelin και μετα τα πακετακια και ενεργοποιεις τα λογοτυπα μεσα απο το zeppelin.
Δημοσίευση 14/02/2012 - 16:41
Πώς κάνουμε ανανέωση στο cydia?Κανε ανανεωση στο cydia αν δεν εχεις κανει..
Με το που γραψεις στην αναζητηση "greek superleague" θα σου το βγαλει..
Δημοσίευση 14/02/2012 - 16:42
Hondaaaaa rulezzz!!
Δημοσίευση 14/02/2012 - 16:43
Λογικα αν δεν εχεις προσθεσει κατι για μη αυτοματη ανανεωση, μπαινεις απλα στο cydia (αφου εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ) και περιμενεις να φορτωσει..Πώς κάνουμε ανανέωση στο cydia?
Αλλιως αν εχεις προσθεσει κατι αντιστοιχο του nocyfresh για παραδειγμα, πατας πανω αριστερα το "ανανεωση" στο "αλλαγες".
Τελευταία επεξεργασία από: spiros23, 14/02/2012 - 16:43
Δημοσίευση 14/02/2012 - 16:45
Φυσικα και εχω ηδη honda και type-R.. Αφου ειναι παραγγελια θα σου ετοιμασω και ενα Vti... (civic vti ειναι λιγο μεγαλο, αλλα θα δουμε..)Λογικά το σηματάκι "Η" το έχεις βάλει. Θα ήθελα ένα Civic Vti, ή αν ειναι μεγάλο και δεν χωράει σκέτο Vti
Hondaaaaa rulezzz!!
Δημοσίευση 14/02/2012 - 16:50
Φυσικα και εχω ηδη honda και type-R.. Αφου ειναι παραγγελια θα σου ετοιμασω και ενα Vti... (civic vti ειναι λιγο μεγαλο, αλλα θα δουμε..)
Ok!!! Αναμένουμε τότε!!! (Civic Vti ειναι 1 γραμμα περισσότερο πχ από vodafone αλλά δες το αν χωράει!)
Ευχαριστώ!!!!!!!
Δημοσίευση 14/02/2012 - 16:51
Θα το δω πως φαινεται...Ok!!! Αναμένουμε τότε!!! (Civic Vti ειναι 1 γραμμα περισσότερο πχ από vodafone αλλά δες το αν χωράει!)
Ευχαριστώ!!!!!!!
Σιγουρα αυτα με τα αυτοκινητα θα ειναι πιο πλατια αλλα με τιποτα οσο του vodafone το μεγαλο μεγαλο το οποιο δεν μου αρεσει καθολου..
Αν το χωρεσει ολο και φαινεται ωραιο θα το βαλω, αλλα αν οχι θα βαλω σκετο vti.. (για τους γερμανοφιλους υπαρχει ηδη TSI..)
Δημοσίευση 14/02/2012 - 16:58
Θα το δω πως φαινεται...
Σιγουρα αυτα με τα αυτοκινητα θα ειναι πιο πλατια αλλα με τιποτα οσο του vodafone το μεγαλο μεγαλο το οποιο δεν μου αρεσει καθολου..
Αν το χωρεσει ολο και φαινεται ωραιο θα το βαλω, αλλα αν οχι θα βαλω σκετο vti.. (για τους γερμανοφιλους υπαρχει ηδη TSI..)
Οκ!! εχεις pm
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες