Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αντικατάσταση συσκευής-Επαναφορά ρυθμίσεων προηγούμενης

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   biancoverde

biancoverde

iPH newbie

• 20 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/10/2009 - 11:48

Καλησπέρα σε όλους!
Λοιπόν, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Είμαι κάτοχος iPhone3G από το Μάρτιο. Πριν περίπου μισό μήνα φρίκαρε τελείως το home button και το έδωσα για service. Τελικά, μου είπαν πως βρέθηκε βλάβη στην πλακέτα και μου αντικατέστησαν όλη τη συσκευή! Ναι, καλά διαβάσατε! Μου έδωσαν καινούργιο iPhone3G! Ακόμη δεν το έχω πιστέψει :lol: !
Το ερώτημα είναι το εξής. Το προηγούμενο τηλέφωνο ήταν jailbroken και το είχα γεμίσει με πολύ πράγμα μέσα. Υπάρχει κάποιος τρόπος συνδέοντας την καινούργια συσκευή στον υπολογιστή να περάσω μέσα ότι είχα στην προηγούμενη(δεδομένου οτί υποθέτω πως θα αναγνωρίσει οτι πρόκειται για αλλη συσκευή)? Γενικά ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω? Πρέπει πρώτα να κάνω jailbreak και σε αυτή ή μεσω iTunes υπάρχει τρόπος να του μεταφέρω μέσω του backup της προηγούμενης συσκευής τις ρυθμίσεις, επαφές, κτλ? Γενικά με το backup αποθηκεύεται και το jailbreak?
Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 12:36

Γαι εφαρμογες απο cydia αν ειχες περασει το pkgbackup και ειχες κανει συγχρονισμο και με Itunes και το ξαναπερναγες τωρα γινοταν.Χωρις αυτο μονο αυτα απο appstore....Αν δεν κανω λαθος.....

#3   biancoverde

biancoverde

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 15:57

GGiannis58 ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά ακόμη κι αυτό να είχα κάνει δεν παίζει θέμα με το οτί πρόκειται για άλλη συσκευή? Οποιοσδήποτε άλλος έχει καμιά ιδέα ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ!

#4   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 16:02

GGiannis58 ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά ακόμη κι αυτό να είχα κάνει δεν παίζει θέμα με το οτί πρόκειται για άλλη συσκευή? Οποιοσδήποτε άλλος έχει καμιά ιδέα ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ!

Καποιος πιο expert ας απαντησει !!!!!

#5   ivas75

ivas75

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 09/10/2009 - 16:29

Καποιος πιο expert ας απαντησει !!!!!

Λοιπόν...
Δεν έχει καμμία σημασία αν πρόκειται για άλλη συσκευή. Θα κάνεις setup όχι σαν καινούριο τηλέφωνο αλλά σαν αυτό που ήδη έχει γίνει backup στο itunes.
Όσο για το JB σαφώς και δε θα είναι διαθέσιμο, ούτε φυσικά και οι εφαρμογές από cydia. Ανάλογα με το FW το οποίο έχει το νέο τηλ, θα κάνεις το σχετικό JB, θα περάσεις το appsync και μετά θα συγχρονίσεις με το itunes στο οποίο έχεις περάσει υποθέτω τις σπασμένες εφαρμογές...

#6   biancoverde

biancoverde

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2009 - 22:21

Λοιπόν, έχουμε και λέμε.
Πήγα να κάνω την παραπάνω διαδικασία, αλλά μου έβγαζε πως για να λειτουργήσει η καινούργια συσκευή θέλει update το itunes. Ετσι κι έκανα, και πήγα μετά να κάνω setup σαν αυτό που ήδη έχει γίνει backup στο itunes από την προηγούμενη συσκευή. Κάπου εκεί, λίγο πριν το τέλος κόλλησε το pc(γι'αυτο και μου έχει μπει η ιδεα να κάνω restore και πάλι, αλλά θα δω). Παρόλαυτα απότι τσέκαρα μετά είχε περάσει μέσα επαφές, φωτογραφίες, μηνύματα και σημειώσεις. Το μόνο αξιοπερίεργο είναι οτί ενώ η καινούργια συσκευή όταν την άνοιξα είχε ελληνικά κάτω από τα εικονίδια, μετά τη διαδικασία του setup από το backup της παλιάς, έγιναν αγγλικά, όπως δηλαδή ήταν στην παλιά. Και κάτι ακόμη... στην καινούργια συσκευή έχει ένα extra εικονίδιο... το μαγνητόφωνο, που δεν υπήρχε στην παλιά μου.
Τέλος πάντων, για να μη σας κουράζω, η βασική μου ερώτηση είναι η εξής. Η συσκευή μου βγάζει οτί είναι software version 3.1 και μου λέει οτί είναι διαθέσιμη και η 3.1.2. για download. Απότι βλέπω στο forum υπάρχουν οδηγίες για jailbreak μέχρι και 3.0.1. ΤΙ ΚΑΝΩ????
Βοηθείστε ρε παιδιά γιατι είμαι και λίγο άσχετος... :blush:

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες