Viber ερώτηση
Δημοσίευση 17/02/2012 - 09:45
Ad
Δημοσίευση 17/02/2012 - 09:48
νομιζω πως οχι γιατι οταν κανεις εγκατασταση το viber σου ζηταει αριθμο τηλεφωνου. αρα αν το σκεφτεις λογικα αυτο κραταει τους αριθμους και μολις δινεις το δικο σου και τελειωνει την εγκατασταση παει στις επαφες σου βλεπει τα νουμερα που εχεις εσυ περασμενα και κανει μια συγκριση με τα νουμερα ολου του κοσμου που εχει στα αρχεια του η εφαρμογη και αναλογα σου εμφανιζει αν ενα τηλεφωνο εχει viber ή οχι . ελπιζω να σε καλυψαΤο εν λόγω πρόγραμμα μπορεί να βρει άτομα που χρησιμοποιούν το viber χωρίς να είναι περασμένα στις επαφές σου;
Δημοσίευση 17/02/2012 - 09:59
κανει μια συγκριση με τα νουμερα ολου του κοσμου
Εδώ με μπέρδεψες τώρα.
Και εγώ αυτήν την εντύπωση έχω.
Αλλά ένας φίλος μου είπε ότι κανονικά έπρεπε να τον δω και χωρίς να είναι περασμένος στις επαφές μου και για αυτό κάνω την ερώτηση, γιατί το βλέπω και εγώ αδύνατον.
Δημοσίευση 17/02/2012 - 10:12
σκεψου το σαν ενα μεγαλο κιβωτιο με το που κανεις εγκατασταση και βαζεις το νουμερο σου , τοτε το νουμερο σου μπαινει σε αυτο το κιβωτιο ετσι γινεται με ολους τους αριθμους. αρα μολις τελειωσει η εγκατασταση το προγραμμα "ανοιγει" τις επαφες σου , ανοιγει και το κιβωτιο και βλεπει ποια νουμερα απο τις επαφες σου υπαρχουν μεσα σε αυτο το κιβωτιο και στο τελος σου λεει οτι αυτα εχουνε viber . ελπιζω να μην σε μπερδεψα παραπανωΕδώ με μπέρδεψες τώρα.
Και εγώ αυτήν την εντύπωση έχω.
Αλλά ένας φίλος μου είπε ότι κανονικά έπρεπε να τον δω και χωρίς να είναι περασμένος στις επαφές μου και για αυτό κάνω την ερώτηση, γιατί το βλέπω και εγώ αδύνατον.
Τελευταία επεξεργασία από: niklakis, 17/02/2012 - 10:19
Δημοσίευση 17/02/2012 - 10:26

Δημοσίευση 17/02/2012 - 10:29

Δημοσίευση 17/02/2012 - 10:38
Οπως κ να δεχτεις κληση απο τηλ π δεν ειναι στην λιστα
Δημοσίευση 17/02/2012 - 11:50
Εννοείται πως ΝΑΙ μπορεί να τα βρει. Εξ' ορισμού, όποιος έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή στην συσκευή του και έχει κάνει την διαδικασία της ενεργοποίησης, έχει καταγραφεί στους servers της εταιρίας. Όσοι είναι περασμένοι στις επαφές σου, σε ενημερώνει (τους βλέπεις στα contacts του app).Το εν λόγω πρόγραμμα μπορεί να βρει άτομα που χρησιμοποιούν το viber χωρίς να είναι περασμένα στις επαφές σου;
Για όσους δεν είναι περασμένοι, όπως πολύ σωστά σου είπε ο SirAlex πιο πάνω, μπορείς να τους καλέσεις κανονικά από το keypad της εφαρμογής, και το αντίστροφο. Αν καλέσεις από το keypad ένα νούμερο που δεν διαθέτει viber, πάλι θα σε ενημερώσει.
Δημοσίευση 17/02/2012 - 11:53
Αν πεις ναι, τους ερχεται ενα μηνυμα οτι υπάρχει αυτη η εφαρμογη κλπ κλπ.
Μαλιστα νομίζω τους εμφανίζει οτι εσυ τους προσκαλεις, κατι τέτοιο (συγνωμη αλλα εχει περάσει καιρος απο τοτε π την εβαλα

Δημοσίευση 17/02/2012 - 11:54
Εννοείται πως ΝΑΙ μπορεί να τα βρει. Εξ' ορισμού, όποιος έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή στην συσκευή του και έχει κάνει την διαδικασία της ενεργοποίησης, έχει καταγραφεί στους servers της εταιρίας. Όσοι είναι περασμένοι στις επαφές σου, σε ενημερώνει (τους βλέπεις στα contacts του app).
Για όσους δεν είναι περασμένοι, όπως πολύ σωστά σου είπε ο SirAlex πιο πάνω, μπορείς να τους καλέσεις κανονικά από το keypad της εφαρμογής, και το αντίστροφο. Αν καλέσεις από το keypad ένα νούμερο που δεν διαθέτει viber, πάλι θα σε ενημερώσει.
Και πώς βρίσκεις τον άλλον έχοντας μόνο το όνομα του και όχι το τηλέφωνο του και δεν είναι στις επαφές σου;
Δημοσίευση 17/02/2012 - 11:55
Και πώς βρίσκεις τον άλλον έχοντας μόνο το όνομα του και όχι το τηλέφωνο του και δεν είναι στις επαφές σου;
Αυτο δεν γινεται, πρεπει να εχεις το νουμερο του
Δημοσίευση 17/02/2012 - 11:59

Δημοσίευση 06/09/2012 - 12:36
Μπορούμε να έχουμε 2 συσκευές συνδεδεμένες με 1 αριθμό τηλεφώνου;;;
Γιατί το δοκίμασα τώρα και με πετάει από το ένα έξω, δλδ θέλει ξανά τον κωδικό που στέλνει μήνυμα...
Δημοσίευση 06/09/2012 - 12:43
Επειδή είναι κοινός ο αριθμός - σβήνεις τη μία συσκευή, ανάβεις την άλλη - έρχεται το sms στην εν λειτουργία συσκευή και γίνεται φαύλος κύκλος.
Η μόνη λύση είναι μια νέα sim - με άλλο αριθμό.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες