Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iBluetooth

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
253 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 27/02/2009 - 00:39

από iSpazio

To all that asked:

iBluetooth is to being tested now finally. expect a release within the next week

the app will ( woof woof woof)! cost 3 euros. please understand this - due to all the hard work put into development and testing. thanks to Baul87, iSpazio, and everyone who helped along the way. this is the real deal unlike others you will see and find out for yourself.

Hope you like!

MedEvil

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 27/02/2009 - 11:35

από iSpazio

To all that asked:

iBluetooth is to being tested now finally. expect a release within the next week

the app will ( woof woof woof)! cost 3 euros. please understand this - due to all the hard work put into development and testing. thanks to Baul87, iSpazio, and everyone who helped along the way. this is the real deal unlike others you will see and find out for yourself.

Hope you like!

MedEvil

Αυτό τώρα γίνεται να το περάσουμε στο κινητό με άλλον τρόπο, εκτός απο τον τρόπο των τριων ευρώ; Εκεί που λέγαμε όλη την ώρα, θέλουμε Bluetooth, τώρα μετά απο τόσο καιρό προσαρμοστήκαμε και χωρίς αυτό.
Αν βγει δωρεάν το πρόγραμμα, αμέσως θα το περάσουμε στο κινητό για να είναι πιο "κομπλέ". Απο την άλλη όμως, τώρα που κοστίζει, θέλω να δω πόσοι θα το χρειαστούμε τελικά το bluetooth.

#183   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/02/2009 - 11:59

Τα πάντα σπάνε ;) Απλώς θα περιμένουμε λίγο μέχρι να σπάσουν το license της εφαρμογής για το bluetooth ;)

#184   c200amgpacket

c200amgpacket

Advanced Member

• 874 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/02/2009 - 13:03

από iSpazio

To all that asked:

Hope you like!

MedEvil

Αυτό τώρα γίνεται να το περάσουμε στο κινητό με άλλον τρόπο, εκτός απο τον τρόπο των τριων ευρώ; Εκεί που λέγαμε όλη την ώρα, θέλουμε Bluetooth, τώρα μετά απο τόσο καιρό προσαρμοστήκαμε και χωρίς αυτό.

Αν βγει δωρεάν το πρόγραμμα, αμέσως θα το περάσουμε στο κινητό για να είναι πιο "κομπλέ". Απο την άλλη όμως, τώρα που κοστίζει, θέλω να δω πόσοι θα το χρειαστούμε τελικά το bluetooth.

3EURO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ;) ;)

#185   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 27/02/2009 - 13:35

Δεν είναι τίποτα αλλά
1) Εγώ πχ δεν έχω καμία όρεξη να πάω να βγάλω πιστωτικές/χρεωστικές και βλακείες επειδή ο medevil -μη πω τι
2) 3 ευρώ από όλους τους κατόχους iPhone με jailbreak και θα χεστεί στο τάλιρο ο medevil.

Προσωπικά μόνο σπασμένο αν βγει θα το κατεβάσω αλλά μόνο και μόνο για να υπάρχει σε περίπτωση ανάγκης. Δεν έχω αναγκαστεί να χρησιμοποιήσω bluetooth μέχρι στιγμής

#186   iHacker

iHacker

iPH User

• 144 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2009 - 14:08

από iSpazio

To all that asked:

Hope you like!

MedEvil

το ειχαν πει οτι η εφαρμογη δεν θα ειναι τζαπα καθιστε και δουλεψτε και εσεισ οποσ αυτον και μετα ελατε να μιλισετε ελεοσ ρε για 3 ευρο... ΕΛΕΟΣ

τα περνατε ολα ετιμα και χερεστε ΕΛΕΟΣ

#187   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2009 - 14:47

ενω εσυ ειναι προφανες οτι τα αγοραζεις ολα...τσ τσ. αγορασε τοτε και κανενα βιβλιο ορθογραφιας γιατι σου ειναι χρησιμο σε αντιθεση με αυτους που δεν θελουν να πληρωνουν για τα αυτονοητα, οπως το bluetooth. αληθεια..ποσες εφαρμογες εχεις..και ποσες απο αυτες ειναι αγορασμενες ; :)  φιλικα :)

#188   nikolis9

nikolis9

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2009 - 15:00

Υπαρχει και το xsellize ελπιζω να το βγαλει συντομα σπασμενο.

#189   iHacker

iHacker

iPH User

• 144 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2009 - 15:19

ενω εσυ ειναι προφανες οτι τα αγοραζεις ολα...τσ τσ. αγορασε τοτε και κανενα βιβλιο ορθογραφιας γιατι σου ειναι χρησιμο σε αντιθεση με αυτους που δεν θελουν να πληρωνουν για τα αυτονοητα, οπως το bluetooth. αληθεια..ποσες εφαρμογες εχεις..και ποσες απο αυτες ειναι αγορασμενες ; :)   φιλικα :)
καμια δεν ειναι αγορασμενη και βαριεμε να σκεφτομε τι ''ι'' μπενει εδω και τι ''ο''  αλλα για το θεμα του BT πιστεβο ποσ του αξιζει μια ανταμιβη.... και επιδει πιστεβο οτι του αξιζει θα το αγορασω... και λιγα για την ορθογραφια μ παλια εγραφα Greeklish και μου φοναζαν τωρα σιγα μιν κατσο να βαζω και σοστη ορθογραφια...

#190   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2009 - 15:59

το ειχα καταλαβει οτι δεν εχεις καμια αγορασμενη :) το αστειο  ειναι οτι εγω εχω αγορασει ομως  :P  απλα ολοι κρινουμε τι θα αγορασουμε και τι οχι :)

#191   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2009 - 16:18

Nταξ με την ίδια λογική, όμως, και η devTeam θα ήταν εκατομμυριούχα τώρα. Κορόιδα είναι?

#192   AmArGhSwFatE

AmArGhSwFatE

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2009 - 18:03

παιδιά ας βγει το "μαμημενο" το bluetooth και ας δώσουμε και 3 ευρώ... αυτό είναι το θέμα τώρα?

αν έχει ασχοληθεί κάποιος η μια ομάδα έστω και έχει φτιάξει κάτι που λειτουργεί και είναι και χρήσιμο τότε ας βγάλουν χρήματα... σιγά... μακάρι να είχα τις γνώσεις να το έφτιαχνα και εγώ...

και ναι αν το έφτιαχνα θα το πούλαγα... έστω και 1 ευρώ αν όχι 3... για την δουλειά που θα είχα ρίξει και μονο...

Edit: Greeklish to Greek

#193   iHacker

iHacker

iPH User

• 144 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2009 - 18:09

παιδιά ας βγει το "μαμημενο" το bluetooth και ας δώσουμε και 3 ευρώ... αυτό είναι το θέμα τώρα? αν έχει ασχοληθεί κάποιος η μια ομάδα έστω και έχει φτιάξει κάτι που λειτουργεί και είναι και χρήσιμο τότε ας βγάλουν χρήματα... σιγά... μακάρι να είχα τις γνώσεις να το έφτιαχνα και εγώ... και ναι αν το έφτιαχνα θα το πούλαγα... έστω και 1 ευρώ αν όχι 3... για την δουλειά που θα είχα ρίξει και μονο...
μπραβο ρε !!  :)

#194   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2009 - 18:16

Επαναλαμβάνω εγώ: η devTeam κορόιδα είναι?
Κ στο κάτω κάτω ας ήταν free κ ας βάζανε donation

#195   iHacker

iHacker

iPH User

• 144 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2009 - 18:48

δικιο εχεισ ρε sepsis αλλα...αλλα δεν ξερω λολ ο τυποσ εχασε 5 μηνεσ περιπου απο την ζωη του ....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες