Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iBluetooth

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
253 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   Ypnovatis

Ypnovatis

iPH newbie

• 94 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/02/2009 - 20:13

Ε και τι εμείς του παμε να τους χάσει? ::)
Αυτό έιναι το νόημα του donation...
Αυτός έιχε το ψώνιο και τό κανε... Μαγκιά του που το πουλάει αλλά εντάξει είπαμε...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   geeksada

geeksada

Member

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2009 - 20:51

Ρε παιδια, αυτος εβγαλε την εφαρμογη, προβλημα του αν και τι τιμη θα βαλει και κανεις δε μπορει να εχει αποψη. Οπως και γενικα για οποιαδηποτε εφαρμογη. Σ'οποιον δε φαινεται σωστο, απλα δεν αγοραζει. Το bluetooth φυσικα και ειναι αυτονοητο, αλλα το κραξιμο πρεπει να το φαει η Apple και οχι ενας developer που αφιερωσε αρκετες μερες για να κανει τη δουλεια της Apple, και να μην πληρωθει κιολας!! Εγω δε θα την αγορασω γιατι απλα δε μου χρειαζεται το bluetooth. Σ'οποιον φαινεται τοσο απαραιτητο, ας δωσει 3 ευρω, σιγα. Οσο για το donation... ποσοι απο εσας που λετε ας εβαζε donation εχουν κανει donate στην dev team?

#198   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8,236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 27/02/2009 - 21:07

Η devTeam δεν δέχεται donations

Μιλάμε για γελοία πράγματα έτσι? Ο τύπος αυτός πέρα από το αν έκλεψε ή όχι την εφαρμογή από το bluetoothproject δεν δούλεψε μόνος του. Είχε κάποια έτοιμα πράγματα και τα συνέχισε. Δεν είναι ότι χάλασε τη ζωή του να το φτιάξει. Το γελοίο ποιο είναι...ότι η bluetooth project (αν) θα το βγάλει τσάμπα. Αν είναι δυνατόν δηλαδή.
Και αν δεν υπήρχε η devteam δεν θα λέγαμε τώρα για bluetooth...μην πω δεν θα'χαμε καν iPhone. Αν κάποιος αξίζει να πληρωθεί είναι η devTeam, αλλά δεν το κάνει γιατί δεν είναι μπίζνα γι'αυτούς αλλά πραγματικό development/hacking. Kαι όταν μιλάμε για hacking όπως είναι το bluetooth και όχι για development όπως πχ μια εφαρμογή όπως το iRealSMS τότε είναι απαράδεκτο να ζητάς λεφτάς. Αν είχαμε bluetooth transfer και απλώς έβγαζε μια εναλλακτική εφαρμογή ας την χρέωνε. my 2 cents. Ούτως ή άλλως θα κρακαριστεί οπότε τσάμπα το σχολιάζουμε

#199   geeksada

geeksada

Member

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2009 - 21:25

Μιλάμε για γελοία πράγματα έτσι? Ο τύπος αυτός πέρα από το αν έκλεψε ή όχι την εφαρμογή από το bluetoothproject δεν δούλεψε μόνος του. Είχε κάποια έτοιμα πράγματα και τα συνέχισε. Δεν είναι ότι χάλασε τη ζωή του να το φτιάξει. Το γελοίο ποιο είναι...ότι η bluetooth project (αν) θα το βγάλει τσάμπα. Αν είναι δυνατόν δηλαδή.

Και αν δεν υπήρχε η devteam δεν θα λέγαμε τώρα για bluetooth...μην πω δεν θα'χαμε καν iPhone. Αν κάποιος αξίζει να πληρωθεί είναι η devTeam, αλλά δεν το κάνει γιατί δεν είναι μπίζνα γι'αυτούς αλλά πραγματικό development/hacking. Kαι όταν μιλάμε για hacking όπως είναι το bluetooth και όχι για development όπως πχ μια εφαρμογή όπως το iRealSMS τότε είναι απαράδεκτο να ζητάς λεφτάς. Αν είχαμε bluetooth transfer και απλώς έβγαζε μια εναλλακτική εφαρμογή ας την χρέωνε. my 2 cents. Ούτως ή άλλως θα κρακαριστεί οπότε τσάμπα το σχολιάζουμε

Σωστος για τη dev team, μπερδευτηκα.
Αλλα.. σου επαναλαμβανω πως αυτος ο ανθρωπος εχασε καποιες (μαλλον πολλες) ωρες απο τη ζωη του για να φτιαξει κατι. Συνεπως εχει καθε δικαιωμα να ζηταει ο,τι θελει. Δεν λεω πως δεν εχω κατεβασει σπασμενες εφαρμογες, αλλα αναγνωριζω πως ο λαθος στην υποθεση ειμαι εγω και οχι ο αλλος που απλως ζηταει λεφτα για τη δουλεια του. Οπως λεω πως ο developer του mySMS που γ@@@ οσα κινητα ειχανε σπασμενο το προγραμμα του (αναμεσα σε αυτα και το δικο μου) ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Και βασικα δε βρσκω διαφορα, γιατι να ζητησει λεφτα αυτος που κανει μια εφαρμογη απο αυτον που ξεκλειδωνει το bluetooth (που ουσιαστικα εφαρμογη φτιαχνει). Και στην τελικη και η δουλεια της dev team hacking ειναι. Για ποιο λογο αξιζει να πληρωθει η dev team και οχι ο πως-τον-λενε που ξεκλειδωσε το bluetooth.

Για να τελειωνω, δεν εχω καποιο λογο να τον υπερασπιζομαι, αλλα μου φαινεται εξωφρενικο να ακουω "Ειναι απαραδεκτο να ζηταει λεφτα για την δουλεια που εκανε" (που αφου ειναι τοσο ευκολη δεν καταλαβαινω γιατι καθυστερησε τοσο)!

#200   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8,236 μηνύματα

Δημοσίευση 27/02/2009 - 21:36

Όχι δεν είπα αυτό ακριβώς.

Καταρχάς να πω ότι δεν με νοιάζει κιόλας για το bluetooth.

Πέρα από αυτό όμως, το bluetooth είναι hacking. Είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν είναι απλό development γιατί ας πούμε ότι ξεκινάς από το μηδέν κατά κάποιο τρόπο. Απλά λέω ότι αυτοί που θε πρεπε να ζητάνε λεφτά για hacking είναι η devTeam. Που δεν ζητά. Αφού δεν ζητάνε αυτοί τότε δεν θα πρεπε -σε μια ηθική βάση- να ζητάει κανείς που κάνει hacking. πχ, υπάρχει μια ομάδα που δουλευει στο linux για iphone. Δωρεάν φυσικά. Αν λοιπόν πληρώνουμε για το bluetooth τότε σίγουρα πρέπει να πληρώνουμε για jailbreak. Εφόσον δεν πληρώνουμε για jailbreak που είναι ανώτερο του bluetooth (αφού χωρίς jailbreak δεν θα υπήρχε bluetooth) τότε θεωρώ ότι δεν θα πρεπε να πληρώνουμε για bluetooth

Φυσικά, ο medevil μπορεί να κάνει ότι θέλει. Ας τη χρεώσει όσο θέλει. Ηθικά, στα μάτια μου τουλάχιστον, παραμένει ένας μπιζνεσμαν και όχι 'χάκερ'. Και έχω μπει και γω προσωπικά στο δίλημμα αν δημιουργούσα κάποια εφαρμογή αν θα την χρέωνα ή όχι. Η καλύτερη λύση που θα εφάρμοζα θα ήταν το donate.

#201   xt600

xt600

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2009 - 08:19

Μαγκες περιμενετε πρωτα να το κυκλοφορησει και να δουλεψει και μετα κανετε ολη αυτην την κουβεντα για τον αν πρεπει να την πουλαει και αν ναι ποσο!!!
Εγω προσωπικα αν βγει και δουλευει οντως σωστα θα περιμενω να σπασει και δεν δινω μια!αν θα εδινα σε καποιον λεφτα αυτοι θα ηταν οι μαγκες της dev και οχι αυτος!!!!!!συμφωνω απολυτα με τον sepsis!!!

#202   iHacker

iHacker

iPH User

• 144 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2009 - 10:27

ειπαμε θα κανει 3 ευρο και εχουμε δει και βιντεο και δουλευει...
και αν πατε και λιγο στο ispazio εχει εικονες της εφαρμογης

ispazio link http://www.spaziocel...update-ispazio/

#203   nikolis9

nikolis9

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2009 - 12:28

Ρε sepsis  το ειπες 100 φορες για την dev team το εμπεδωσαμε φτανει πια να το λες καθε λιγο...
Τωρα ασ περιμενουμε να δουμε απο εβδομαδας τι θα γινει...

#204   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8,236 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2009 - 13:24

Το λέω για να το εμπεδώσετε  >:(    ::)      :D

#205   nikolis9

nikolis9

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2009 - 13:33

και εσυ εμπεδωσε το οσο και αν δεν σ' αρεσει ο τυπος θελει  τρια ευρωπουλακια....


#206   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8,236 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2009 - 13:34

Εγώ το χω εμπεδώσει, απλά τον θάβω. Δικαιωμα μου είναι

Όταν θα σπαστεί θα πάρει κάποια άλλα 3

#207   nikolis9

nikolis9

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2009 - 13:54

θα παρει μεγάλο πραμα απο οτι φαινεται

#208   edafermosjunior

edafermosjunior

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/02/2009 - 13:57

Ρε παιδια περιίενετε πρωτα να δουμε εαν βγει μα δουμε εαν το κλεψει κανεις και περιμενουμε αλλο ενα 3μηνο και μετα να κρινετε ποσο κανει... Καλα καλα δεν τον ειδαμε γιάννη τονε
Βγαλαμε.......
Ερωτηση:το bluetooth θα μπορει να στελνει μονο εικονες ετσι????γτ και απο οτι ειδα στο site τους εχουνε μονο pictures και οχι songs    

#209   virQ

virQ

Advanced Member

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2009 - 14:07

Για να έχει και επιλογή για File System, ίσως στέλνει και αλλους τύπους αρχειών:

Posted Image

#210   iHacker

iHacker

iPH User

• 144 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2009 - 14:32

Για να έχει και επιλογή για File System, ίσως στέλνει και αλλους τύπους αρχειών:

Posted Image
ειναι watermarked και exclusive for ispazio δεν επρεπε να τα ποσταρεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;