Η devTeam δεν δέχεται donations
Μιλάμε για γελοία πράγματα έτσι? Ο τύπος αυτός πέρα από το αν έκλεψε ή όχι την εφαρμογή από το bluetoothproject δεν δούλεψε μόνος του. Είχε κάποια έτοιμα πράγματα και τα συνέχισε. Δεν είναι ότι χάλασε τη ζωή του να το φτιάξει. Το γελοίο ποιο είναι...ότι η bluetooth project (αν) θα το βγάλει τσάμπα. Αν είναι δυνατόν δηλαδή.
Και αν δεν υπήρχε η devteam δεν θα λέγαμε τώρα για bluetooth...μην πω δεν θα'χαμε καν iPhone. Αν κάποιος αξίζει να πληρωθεί είναι η devTeam, αλλά δεν το κάνει γιατί δεν είναι μπίζνα γι'αυτούς αλλά πραγματικό development/hacking. Kαι όταν μιλάμε για hacking όπως είναι το bluetooth και όχι για development όπως πχ μια εφαρμογή όπως το iRealSMS τότε είναι απαράδεκτο να ζητάς λεφτάς. Αν είχαμε bluetooth transfer και απλώς έβγαζε μια εναλλακτική εφαρμογή ας την χρέωνε. my 2 cents. Ούτως ή άλλως θα κρακαριστεί οπότε τσάμπα το σχολιάζουμε
Σωστος για τη dev team, μπερδευτηκα.
Αλλα.. σου επαναλαμβανω πως αυτος ο ανθρωπος εχασε καποιες (μαλλον πολλες) ωρες απο τη ζωη του για να φτιαξει κατι. Συνεπως εχει καθε δικαιωμα να ζηταει ο,τι θελει. Δεν λεω πως δεν εχω κατεβασει σπασμενες εφαρμογες, αλλα αναγνωριζω πως ο λαθος στην υποθεση ειμαι εγω και οχι ο αλλος που απλως ζηταει λεφτα για τη δουλεια του. Οπως λεω πως ο developer του mySMS που γ@@@ οσα κινητα ειχανε σπασμενο το προγραμμα του (αναμεσα σε αυτα και το δικο μου) ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Και βασικα δε βρσκω διαφορα, γιατι να ζητησει λεφτα αυτος που κανει μια εφαρμογη απο αυτον που ξεκλειδωνει το bluetooth (που ουσιαστικα εφαρμογη φτιαχνει). Και στην τελικη και η δουλεια της dev team hacking ειναι. Για ποιο λογο αξιζει να πληρωθει η dev team και οχι ο πως-τον-λενε που ξεκλειδωσε το bluetooth.
Για να τελειωνω, δεν εχω καποιο λογο να τον υπερασπιζομαι, αλλα μου φαινεται εξωφρενικο να ακουω "Ειναι απαραδεκτο να ζηταει λεφτα για την δουλεια που εκανε" (που αφου ειναι τοσο ευκολη δεν καταλαβαινω γιατι καθυστερησε τοσο)!