Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iBluetooth

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
253 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   WizeMan

WizeMan

iPH Enthousiast

• 541 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/01/2009 - 22:37

Εγώ πάλι πιστεύω ότι με τα επόμενα updates  θα βάλει και η Apple το ΟΒΕΧ. Μπορεί όχι στην 2.3 αλλά νομίζω θα το υλοποιήσει τελικά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   iHacker

iHacker

iPH User

• 144 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2009 - 22:53

Εγώ πάλι πιστεύω ότι με τα επόμενα updates  θα βάλει και η Apple το ΟΒΕΧ. Μπορεί όχι στην 2.3 αλλά νομίζω θα το υλοποιήσει τελικά.
και εγω XD

#63   BHacker

BHacker

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2009 - 22:54

Επιτελους ,8α αρχισω να ασχολουμε με το iPhone !!!!

#64   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 24/01/2009 - 22:55

Finally μπλέ δόντι...!

Ξερετε ποσες φορες εχω ερθει σε δυσκολη θεση ,οταν εχω βγαλει μια φωτογραφια και να μου λενε οι φιλοι μου

να τους την στειλω ?

Να τους τις στελνεις στο email τους ατακα και επι τοπου. Πιο γρήγορα θα την παρουν απο το παναργο bluetooth.

... Τιι??? δεν εχουν email? Που ζούνε? ;)

Eσυ πριν πάρεις το iphone που ζούσες; Και ναι πιο γρήγορα θα την πάρουν στον δικό σου κόσμο όπου το upload einai 24mpbs

#65   ackel

ackel

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/01/2009 - 23:34

Παρατηρήσεις :

1)Αν εννοείτε ότι μετά από απο το ibluetooth θα ξεκλειδώσει η apple το bluetooth γενικότερα είστε γελασμένοι.

2) o camerman στο video είναι το λιγότερο χαζός.

3)Βλέπουμε μεταφορά αρχείων από το mac και το sonyerricsson ΠΡΟΣ το iphone και όχι αντίστροφα.

4)Φαίνεται το thumbnail του αρχείου που γίνεται save και όχι το αρχείο το ίδιο.

#66   WizeMan

WizeMan

iPH Enthousiast

• 541 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2009 - 00:20

Παρατηρήσεις :

1)Αν εννοείτε ότι μετά από απο το ibluetooth θα ξεκλειδώσει η apple το bluetooth γενικότερα είστε γελασμένοι.

3)Βλέπουμε μεταφορά αρχείων από το mac και το sonyerricsson ΠΡΟΣ το iphone και όχι αντίστροφα.

1) Δεν είπα μετά το ibluetooth, εγώ λέω τώρα που είναι DRM-Free η μουσική στο itunes...
2) Συμφωνώ
3) Ναι και γράφει στο site του (Στα Ιταλικά) ότι το μόνο που έμεινε είναι να υλοποιήσει OBEX Push Server για να μπορεί και να στείλει...

#67   edafermosjunior

edafermosjunior

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2009 - 00:35

ενταξει ρε παιδια μην τα θεμε και ολα δικα μας... τα παιδια του ispasio προσπαθησανε παρα πολυ και το πετυχανε ....το ξεκλειδωσανε......ελεος.....σιγα σιγα θα ερθουνε και τα αλλα....αν ερθουν,..... ;) ;) ;) ;) ;) :) :) :)

#68   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2009 - 00:38

Παρατηρήσεις :

1)Εννοειται πως δε θα το ξεκλειδωσει αφου δε την συμφερει οικονομικα,διοτι καποιος ας πουμε που αγοραζει μουσικη απο iTunes το στελνει στον αλλον και ολα τελεια σα να το εχει αγορασει κι εκεινος.

2)Ειδικα η καμερα του ειναι gtp.

3)Γιατι σε χαλαει που καταφερε εστω και αυτο.Εμενα καθολου και νομιζω κανεναν αλλο.

4)Το να μπορει να ανοιξει την εικονα ειναι θεμα 5 λεπτων για τετοιου ειδους hacker.Πιστευεις πως θα μας αφησουν ετσι;

Αυτο δεν προκειται για project των iphonebluetooth.tk αλλα για δουλεια του medevil ο οποιος θα πουλαει αυτη την εφαρμογη για 3€ ενω οι αλλοι αν το φτιαξουν ποτε θα το δινουν τσαμπα.

#69   ackel

ackel

iPH User

• 184 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2009 - 00:48

Πάνω σε αυτό που λες, κάπου διάβασα ένα comment στο ispazio που κατηγορεί τον medevil ότι έκλεψε την δουλεία του iphonebluetooth.tk και την εξέλιξε για να βγάλει αυτό το πρόγραμμα ! Αλλά αυτό εμάς δεν μας ενδιαφέρει (αν ισχύει) εφόσον η τελική εργασία είναι αξιόλογη.

#70   cyb0rg

cyb0rg

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2009 - 00:55

δηλαδη το SweetTooth δεν εχει σχεση με το αυτο το iBluetooth παιδια?

#71   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2009 - 01:21

η ιδια εργασια ειναι παιδια ο ενας το εχει κλεψει απο τον αλλον και εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους.Το μονο που διαφερει στην ολη ιστορια ειναι οι developers.Εμας δε μας ενδιαφερει βεβαια αρκει να βγει η εφαρμογη που θα τα εχει ολα.

#72   mithra

mithra

iPH Addict

• 801 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 25/01/2009 - 06:21

A2DP πότε θα δούμε επιτέλους;;;;

#73   iHacker

iHacker

iPH User

• 144 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2009 - 09:48

Βλέπουμε μεταφορά αρχείων από το mac και το sonyerricsson ΠΡΟΣ το iphone και όχι αντίστροφα.

αυτο το βιντεο δημοσιευτικε για να ηρεμισει τους ιταλουσ που αρχησαν τα fake και ετσι..... δεν γινετε το αντιστροφο πολλυ απλα γιατι λειπει  το 2 part του obex library για αυτο αυτη η εφαρμογη δν εχει βγει στον cydia

#74   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2009 - 11:28

εχει στη μοναδικη περιπτωση οτι οι κωδικες ειναι ιδιοι,οι εφαρμογες αλλαζουν μονο.

#75   captain556

captain556

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2009 - 12:28

Πολυ καλο νεο..
Δεν θα αργησει πολυ η ωρα που θα στελνει και το iphone αρχεια.
Γενικα ακουγεται πως η aple στην 2.3 θα πρωσθεση την δυνατοτητα συνδεσης του iphone me to itunes μεσω bluetooth.
Tο μονο σιγουρο με αυτα ειναι οτι η μεταφορα αρχειων μεσω bluetooth δεν θαργησει...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες