Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iBluetooth

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
253 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   aC3

aC3

iPH Contributor

• 1.199 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:_aC3_

Δημοσίευση 02/02/2009 - 00:24

ειχαν πει οτι αλλαζουν σε

http://ibluetoothproject.com/

δεν το είχα δει μπορώ να πω  ;)
καιρός ήταν να φύγουνε από τα free web...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 02/02/2009 - 00:26

Παιδιά σε αυτή τη σελίδα:
http://ibluetoothpro...9&start=0#p1213
Τι είναι το SweetTooth που μπορούμε να κατεβάσουμε;; Είναι η πολυ-αναμενόμενη (τώρα beta) εφαρμογή για ανταλλαγή αρχείων μέσω Bluetooth;;

#123   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 02/02/2009 - 00:31

SweetTooth

#124   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2009 - 00:36

ΟΚ κατάλαβα.. Οπότε ακόμη τίποτα στη ουσία. Περιμένουμε λοιπόν πότε θα έχουμε νεότερα...

#125   Lan

Lan

iPH Member

• 278 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2009 - 17:35

άντε να γίνει!!! :)

#126   WizeMan

WizeMan

iPH Enthousiast

• 541 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2009 - 00:43

Eμένα γιατί μου μυρίζει άσχημα αυτή η υπόθεση... μάλλον καθυστερούν επειδή δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να μας δώσουν!!!

#127   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2009 - 02:22

Eμένα γιατί μου μυρίζει άσχημα αυτή η υπόθεση... μάλλον καθυστερούν επειδή δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να μας δώσουν!!!

Σαν καλά να τα λες... χωρίς να θέλω να είμαι απαισιόδοξος, στη καλύτερη θα αργήσει πολύ να έρθει αυτή η μέρα..

Και αυτή η Apple ρε γμτ. με τα κολλήματά της!... Πραγματικά ώρες ώρες νιώθω λες και πρέπει πάλι να "ανακαλύψουμε το τροχό από την αρχή"! Αυτά τα πράγματα, δηλαδή SMS notification, bluetooth files exchange, MMS κτλ. θα έπρεπε να είναι στάνταρ στην εποχή μας! Και να μην είχε τη δυνατότητα το μηχάνημα λόγω ελλειπούς hardware να πω εντάξει, αλλά είναι υπέροχη συσκευή και χαντακώνεται με τις βλακείες της Apple και τις παραξενιές του Jobs! Τι σημαίνει "δίνω βάρος στο user experience";; Δεν μπορείς να δώσεις και user experience προσφέροντας και βασικές λειτουργίες που υπάρχουν χρόνια σε τόσα πολλά κινητά πλέον;!;; Γιατί να πρέπει να έχουμε να ασχολείται μια Dev team με πράγματα που θα έπρεπε να παρέχονται με τη συσκευή αυτονόητα;;; Πραγματικά, όταν κάθεσαι και το σκέφτεσαι, είναι παράλογο... και είναι όντως σαν να... ανακαλύπτουμε το τροχό από την αρχή!! Τι άλλο να πεις...
Sorry που ξεσπάω και βγαίνω off topic για πράγματα που γνωρίζουμε όλοι και τα έχουμε συζητήσει στο παρελθόν πολλές φορές, αλλά είναι το γμτ. του να πάρει! Γιατί κατά τα άλλα είναι φοβερή συσκευή τεχνολογικά, χρόνια μπροστά από τους άλλους.. Μόνο κρίμα μπορείς να πεις εντέλει..

#128   chris

chris

iPH newbie

• 94 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/02/2009 - 22:15

Η δυσφημιση ειναι η καλυτερη διαφημιση. ;)

#129   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2009 - 00:30

Η δυσφημιση ειναι η καλυτερη διαφημιση. ;)

Διαφωνώ. Πιστεύω ότι έχει χάσει πολύ κόσμο που θα το αγόραζε αν δεν είχε όλες τις παραξενιές και ελλείψεις, απλά γιατί κατά τα άλλα είναι χρόνια μπροστά σαν μηχάνημα από όλο τον ανταγωνισμό. Αν ήθελε και καλά να "ακουστεί" λόγω των ελλείψεών του θα μπορούσε αργότερα να διορθώσει όλα αυτά με ένα διορθωτικό firmware, έτσι για να ικανοποιήσει τους αγοραστές του κιόλας. Δεν θέλω να μπούμε σε μαρκετίστικες λεπτομέριες, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρουν. Εντέλει αυτό που μένει μετά το αρχικό "πρεστίζ" είναι η ουσία και αυτός που το αγόρασε όταν του περάσει η αρχική "κάψα" και διαπιστώσει, ή καλύτερα αρχίζει να συνειδητοποιεί, τις ελλείψεις παύει μετά από λίγο καιρό ο ενθουσιασμός και αρχίζουν τα παράπονα, τα νεύρα και εντέλει η κακή κριτική σε τρίτους ενδιαφερόμενους.

Και δεν το λέω έτσι, το βλέπω καθημερινά να γίνεται με όλη τη παρέα και όχι μόνο. Στην αρχή εντυπωσιάζονται, το κοιτάνε, θαυμάζουν(!) και μετά από λίγο ή μετά από κάποιες μέρες όταν π.χ. έχουν μερικά τραγουδάκια ή κάποιες φωτογραφίες στο κινητό τους και μου λένε να τις μεταφέρουμε στο iPhone και εγώ τους απαντάω ότι δε γίνεται και ποιος είναι ο ("κουφός" και παράλογος) λόγος... τότε αναφωνούν πολλοί από αυτούς: "Α!... Καλά!... Δε μπορεί να πάρει μέσω Bluetooth ολόκληρο iPhone;; Άλλο και τούτο!...". Μετά σου λένε να σου στείλουν κάτι μέσω MMS! Αν δεν το έχεις JB ακόμη μεγαλύτερη απογοήτευση! Αν το έχεις, πάλι καλά!... Το θάψιμο σταματάει εκεί!... Μέχρι να διαπιστώσουν ΚΑΙ ότι δεν μπορεί να λάβει αναφορά παράδοσης εκτός και αν χρησιμοποιήσεις πρόθεμα!!... "Παιδικές" ελλείψεις... εν έτη 2009!!... Ας διορθωθούν τουλάχιστον τα βασικά, έστω και μόνο για JB iPhones..

#130   virQ

virQ

Advanced Member

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2009 - 00:40

+1 to Kostas75

#131   aC3

aC3

iPH Contributor

• 1.199 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2009 - 01:06

Μην τα δραματοποιείτε όλα... Εγώ προσωπικά θεωρώ απαράδεχτο το ότι η Apple δεν έχει αναφορά παράδοσης με System Message και την παίρνεις με SMS και απαιτεί να βάλεις και πρόθεμα... Μετά το MMS είναι τεράστιο πλήγμα... αλλά και πάλι γι αυτό υπάρχουν λύσεις... Απλά κοστίζουν... Και τέλος το video... Έχει τη δυνατότητα καταγραφής video, γιατί το "κρύβουν"? Τι να πεί κανείς...

Όσο για το Bluetooth... Η Apple είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο, και έχει το μεγαλύτερο online μαγαζί για media... Εκατομμύρια Copyrights... Εάν είχε FT στο iPhone θα τα παραβίαζε όλα... Απλά υπολόγισε κάπου στις 1-2 εκατομμύρια μυνήσεις... Εσύ θα το ρίσκαρες?
Και στο κάτω κάτω ζούμε στην εποχή της πειρατίας... ότι θέλω το έχω, και ακόμα και να μην το έχω σε ώρες γίνεται δικό μου δωρεάν... Οπότε γιατί τέτοιο κόλημα με το bluetooth?

#132   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6.766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 05/02/2009 - 03:35

Κατ' αρχην καλως σας βρηκα ( καθοτι νεα εδω)
Συγχαρητηρια για το site :)

Οσο αφορα το θεμα ΒΤ, εχω να πω πως θα επρεπε να υπηρχε ανοιχτο οπως και τις αλλες συσκευες, με ελευθερη διακινηση αρχειων, δεν αφορα την apple αν θελω να στειλω φωτο η mp3. Αντιθετα απο την στιγμη που εχουμε ολοι πληρωσει και το ΒΤ μεσα στην συσκευη θα επρεπε να μπορουμε να το δουλεψουμε και οπως μας εξυπηρετει, και οχι με εξ-αποστασεως λογοκρισια. Αλλωστε γιατι υπαρχει εκει ????

Με την ταχα διαφοροποιηση του κινητου ( αν στελνει αναφορες... αν εχει ελληνικα... γιατι δεν τραβαει βιντεο... που οπως ειπε ο φιλος παραπανω τραβαει...) το μονο που καταφερνουν ειναι να μας παιδευουν και να μας ταλαιπωρουν... αργα η γρηγορα, με σπασιματα η οχι, ειτε θα δουλεψουν  αν οχι, 12 μηνες δεν περνανε και πολυ αργα... παμε για αλλα...

#133   Lan

Lan

iPH Member

• 278 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2009 - 07:06

εχει βγει?

παιζει?

σε πιο σταδιο βρησκομαστε?  ???

#134   aC3

aC3

iPH Contributor

• 1.199 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2009 - 16:15

Κατ' αρχην καλως σας βρηκα ( καθοτι νεα εδω)

Συγχαρητηρια για το site :)

Οσο αφορα το θεμα ΒΤ, εχω να πω πως θα επρεπε να υπηρχε ανοιχτο οπως και τις αλλες συσκευες, με ελευθερη διακινηση αρχειων, δεν αφορα την apple αν θελω να στειλω φωτο η mp3. Αντιθετα απο την στιγμη που εχουμε ολοι πληρωσει και το ΒΤ μεσα στην συσκευη θα επρεπε να μπορουμε να το δουλεψουμε και οπως μας εξυπηρετει, και οχι με εξ-αποστασεως λογοκρισια. Αλλωστε γιατι υπαρχει εκει ????

Με την ταχα διαφοροποιηση του κινητου ( αν στελνει αναφορες... αν εχει ελληνικα... γιατι δεν τραβαει βιντεο... που οπως ειπε ο φιλος παραπανω τραβαει...) το μονο που καταφερνουν ειναι να μας παιδευουν και να μας ταλαιπωρουν... αργα η γρηγορα, με σπασιματα η οχι, ειτε θα δουλεψουν  αν οχι, 12 μηνες δεν περνανε και πολυ αργα... παμε για αλλα...

ακριβώς πανώ από το ποστ σου εξήγησα γιατί ΔΕΝ μπορεί ακόμα και να θέλει η Apple να βάλει Bluetooth...
Συμπεραίνω ότι δεν το κατάλαβες οπότε το επαναλαμβάνω...
Τα iTunes έχουν την μεγαλύτερη Library στον κόσμο όσων αφορά μουσική , ταινίες , εφαρμογές κτλπ κτλπ...
Όλα αυτά έχουν ένα μαγικό πράγμα που λέγεται Copyright και προστατεύονται από τον ΝΟΜΟ Παγκοσμίως... Οπότε λες να ενεργοποιούσε BTT η Apple Και να δεχόταν τόσα εκατομμύρια μυνήσεις και να έφτανε σε σημείο χρεοκόπησης για κάτι users που κλαίνε? Και πολύ απλά ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ότι θέλετε... Δεν είναι ανάγκη να σας στο στείλουν...

#135   DangerZone

DangerZone

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/02/2009 - 01:01

ΟΚ!

Γαμα το το OBEX στο itunes.
Φωτο δεν πρεπει να στελνω και να παιρνω????
ΗΜΑΡΤΟΝ!

Αυτο ειναι που καει πιο πολυ απ'ολα!
Γιατι οπως ειπες και συ μπορεις να κατεβασεις οτι τραγουδι γουσταρεις αρκει να ξερεις τον τιτλο (και αν οχι δοξα τω shazam)
Αλλα οι φωτο δεν υπαρχουν ουτε σε limewire ουτε σε torrent! 8) :(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3