Eμένα γιατί μου μυρίζει άσχημα αυτή η υπόθεση... μάλλον καθυστερούν επειδή δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να μας δώσουν!!!
Σαν καλά να τα λες... χωρίς να θέλω να είμαι απαισιόδοξος, στη καλύτερη θα αργήσει πολύ να έρθει αυτή η μέρα..
Και αυτή η Apple ρε γμτ. με τα κολλήματά της!... Πραγματικά ώρες ώρες νιώθω λες και πρέπει πάλι να "ανακαλύψουμε το τροχό από την αρχή"! Αυτά τα πράγματα, δηλαδή SMS notification, bluetooth files exchange, MMS κτλ. θα έπρεπε να είναι στάνταρ στην εποχή μας! Και να μην είχε τη δυνατότητα το μηχάνημα λόγω ελλειπούς hardware να πω εντάξει, αλλά είναι υπέροχη συσκευή και χαντακώνεται με τις βλακείες της Apple και τις παραξενιές του Jobs! Τι σημαίνει "δίνω βάρος στο user experience";; Δεν μπορείς να δώσεις και user experience προσφέροντας και βασικές λειτουργίες που υπάρχουν χρόνια σε τόσα πολλά κινητά πλέον;!;; Γιατί να πρέπει να έχουμε να ασχολείται μια Dev team με πράγματα που θα έπρεπε να παρέχονται με τη συσκευή αυτονόητα;;; Πραγματικά, όταν κάθεσαι και το σκέφτεσαι, είναι παράλογο... και είναι όντως σαν να... ανακαλύπτουμε το τροχό από την αρχή!! Τι άλλο να πεις...
Sorry που ξεσπάω και βγαίνω off topic για πράγματα που γνωρίζουμε όλοι και τα έχουμε συζητήσει στο παρελθόν πολλές φορές, αλλά είναι το γμτ. του να πάρει! Γιατί κατά τα άλλα είναι φοβερή συσκευή τεχνολογικά, χρόνια μπροστά από τους άλλους.. Μόνο κρίμα μπορείς να πεις εντέλει..