Ειστε γελοιοι!
Δεν εχει κανενα προβλημα οπως και να το πιασω!
Ολα τα κινητα το ιδιο κανουν!
Ουυυυυ 666!
(που ειναι αυτα τα παπαγαλακια τωρα? μου ελειψαν!)

Δημοσίευση 20/02/2012 - 08:38
Δημοσίευση 20/02/2012 - 16:13
Δημοσίευση 20/02/2012 - 16:21
Δημοσίευση 20/02/2012 - 16:53
Φαντάζομαι πως θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τώρα την apple που θα μας στείλει τζάμπα θήκη. Να και μια εταιρεία που σέβεται τους καταναλωτές της και παραδέχεται πως μια συσκευη της που την πληρωσες 800€ έχει πρόβλημα και σου στέλνει ένα μπαμπερ των 20€ δώρο.
Δημοσίευση 20/02/2012 - 16:58
Τελευταία επεξεργασία από: tpal12, 20/02/2012 - 16:59
Δημοσίευση 20/02/2012 - 17:11
οσοι τα πηραν απο ελλαδα(οπως και εγω) θα παρουμε τα ... μαςΣε ποιους θα στείλουν παιδιά μήνυμα/ειδοποίηση?
Όσοι το πήραν από ελλαδα και έχουν πρόβλημα?
μπορει κάποιος να με βοηθήσει γιατί εγώ έχω πρόβλημα με το 4αρι μου
Ευχαριστώ
τωρα διαβασα το παραπανω ποστ σορυ
Δημοσίευση 20/02/2012 - 19:43
κατι ασχετο στο topic, αλλα σχετικο στο φιλο που ειπε μπραβο στους αμερικανους που το κυνηγανε μαγκια τους..
Ιδου μια νεα ειδηση για το τι φορανε στο κεφαλι τους το αμερικαν people!
Σκοτωσε αλλος την γυναικα του στο ταξιδι του μελιτος τους(!) για να εισπραξει την ασφαλειας ζωης..
Δείτε
Μπορειτε να φανταστειτε πιστευω τις αξιες τους και την αρρωστεια τους για να βγαλουν ευκολο κερδος..
Οποτε η apple πιστευω πιο πολυ αυτους φοβατε παρα τον υπολοιπο κοσμο που ναι μου φαινεται απο τις
πραξεις της πως δεν της καιγεται καρφι..
Δημοσίευση 20/02/2012 - 19:55
Χαχα εσυ λες αυτο... Η άλλη έκανε μπάνιο την γάτα της και την έβαλε στο φούρνο μικροκυματων να στεγνώσει!!!
Φυσικά η γάτα έγινε κομμάτια αλλα έκανε μήνυση στην εταιρία γιατι στις οδηγίες δεν γράφει να μην βάζουμε ζώα μέσα! Πήρε και λεφτα σαν αποζημίωση και απο τότε όλες οι οδηγίες για φούρνους μικροκυματων γράφουν "μην βάζετε κατοικίδια μέσα στο φούρνο"! Δίδαγμα: να διαβάζετε το manual!
Τελευταία επεξεργασία από: aquadigio, 20/02/2012 - 19:56
Δημοσίευση 20/02/2012 - 20:42
Δημοσίευση 20/02/2012 - 21:53
κατι ασχετο στο topic, αλλα σχετικο στο φιλο που ειπε μπραβο στους αμερικανους που το κυνηγανε μαγκια τους..
Ιδου μια νεα ειδηση για το τι φορανε στο κεφαλι τους το αμερικαν people!
Σκοτωσε αλλος την γυναικα του στο ταξιδι του μελιτος τους(!) για να εισπραξει την ασφαλειας ζωης..
Δείτε
Μπορειτε να φανταστειτε πιστευω τις αξιες τους και την αρρωστεια τους για να βγαλουν ευκολο κερδος..
Οποτε η apple πιστευω πιο πολυ αυτους φοβατε παρα τον υπολοιπο κοσμο που ναι μου φαινεται απο τις
πραξεις της πως δεν της καιγεται καρφι..
Τελευταία επεξεργασία από: thanozr, 20/02/2012 - 21:54
Δημοσίευση 20/02/2012 - 23:41
για το τελευταίο που λες έχεις δικιο κανεις δεν έκανε τίποτα ..Την έχω διαβάσει την είδηση. Αν θυμάσαι όμως παλιά είχε γίνει και εδώ κάτι ανάλογο που κάποιος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και έλεγε βοηθήστε με να τη βρω. Γενικά το τι βλακεία ή αρρώστεια κουβαλάει κανείς στο κεφάλι του δε μπορείς να το βρεις. Το μαγκιά τους πήγαινε στο ότι απλοί καταναλωτές τα έβαλαν με την μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο. Εδώ εμείς τι κάναμε αλήθεια με τις υποκλοπές της Vodafone και τις μίζες της Siemens που ήταν και πολύ σοβαρότερα?
Τελευταία επεξεργασία από: Vaggi, 20/02/2012 - 23:47
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες