Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πρόβλημα με update σε 5.0.1.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
25 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Dimitris9

Dimitris9

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/02/2012 - 00:57

Hosts, antivirus, firewall τσεκαρισμένα και απενεργοποιημένα;

iTunes αναβαθμισμένο;

Αν είναι απεγκατέστησε μία το iTunes και όλα τα συναφή από Πίνακα Ελέγχου και δοκίμασε πάλι!

όλα τσεκαρισμένα και απενεργοποιημένα ....itunes "φρέσκο" και το έχω ήδη εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει .....επενεκινήσεις pc , αλλαγή usb , αφαίρεση άλλων συσκευών ....και δοκιμή και σε άλλο pc
δυστηχώς τίποτα .
Θα κάνω μία ακόμα δοκιμή αύριο για downgrade .....αν δεν ξανακαταφέρω κάτι ....τότε μάλλον πάω στην apple . Να δώ τι θα πουν και εκείνοι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Dimitris9

Dimitris9

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2012 - 11:11

καλημερα .

ΑΦού είδα και δοκίμασα , ότι βρήκα και μου πρότειναν ....έκανα και το τελευταίο που μπορούσα να σκεφτώ .
το έβαλα 'οπως ήταν να κάνει jailbreak .
το αποτέλεσμα ήταν να ανοίξει το τηλέφωνο και να εμφανίσει τον οδηγό ρυθμίσεων της ios 5 .
Ρύθμισα τη γλώσσα , την χώρα και μετά βγήκε η οθόνη για να επιλέξω αν θα κάνει γνωστοποιήσεις ή όχι . Εκεί δεν πρόλαβα να πατήσω τίποτα και εκανε επανεκίνηση . Αφού άνοιξε , μπήκε πάλι στις ρυθμίσεις ....και πριν προλάβω πάλι να ολοκληρώσω τον οδηγό ...πάλι επανεκίνηση κ.ο.κ.
Με τα λίγα που ξέρω ..... να υποθέσω ότι δεν έχει πρόβλημα η baseband αλλά φταίει κάτι άλλο ?

#18   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 22/02/2012 - 11:43

καλημερα .

ΑΦού είδα και δοκίμασα , ότι βρήκα και μου πρότειναν ....έκανα και το τελευταίο που μπορούσα να σκεφτώ .
το έβαλα 'οπως ήταν να κάνει jailbreak .
το αποτέλεσμα ήταν να ανοίξει το τηλέφωνο και να εμφανίσει τον οδηγό ρυθμίσεων της ios 5 .
Ρύθμισα τη γλώσσα , την χώρα και μετά βγήκε η οθόνη για να επιλέξω αν θα κάνει γνωστοποιήσεις ή όχι . Εκεί δεν πρόλαβα να πατήσω τίποτα και εκανε επανεκίνηση . Αφού άνοιξε , μπήκε πάλι στις ρυθμίσεις ....και πριν προλάβω πάλι να ολοκληρώσω τον οδηγό ...πάλι επανεκίνηση κ.ο.κ.
Με τα λίγα που ξέρω ..... να υποθέσω ότι δεν έχει πρόβλημα η baseband αλλά φταίει κάτι άλλο ?

Το δοκίμασες κατεβάζοντας την 5.0.1 ipsw και περνώντας την χειροκίνητα?
Whatsapp doc?

#19   Dimitris9

Dimitris9

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2012 - 11:58

αφού είχα δοκιμάσει άλλη μια φορά με shift+restore , σε άλλο pc , σκέφτηκα ότι όπως ήταν ( μετά το σφάλμα -1 ) να το βάλω σε dfu και να δοκιμάσω με το τελευταίο redsnow να του κάνω jailbreak .
το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περιγράφω παράπανω ...συνεχείς επανεκινήσεις μόλις έκανα τα 2-3 πρώτα βήματα του οδηγού έναρξης της ios 5.0.1.

#20   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2012 - 12:33

αφού είχα δοκιμάσει άλλη μια φορά με shift+restore , σε άλλο pc , σκέφτηκα ότι όπως ήταν ( μετά το σφάλμα -1 ) να το βάλω σε dfu και να δοκιμάσω με το τελευταίο redsnow να του κάνω jailbreak .
το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περιγράφω παράπανω ...συνεχείς επανεκινήσεις μόλις έκανα τα 2-3 πρώτα βήματα του οδηγού έναρξης της ios 5.0.1.

Για δοκίμασε το πρώτο redsn0w (0.9.10b1)

Στο itunes δε σου δείχνει τίποτα απο τις πληροφορίες τηλεφώνου ε? Αν οχι, δεν είναι καλό αυτό.
Whatsapp doc?

#21   Dimitris9

Dimitris9

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2012 - 12:56

στο itunes καμμία πληροφορία για τη συσκευή .
μόλις τώρα μίλαγα με την τεχνικη υποστήριξη της apple .
έψαχναν τουλάχιστον 7-8 λεπτά να βρούν τι σημαίνει το error (-1) .....τελικά μου είπαν ότι δεν είναι πρόβλημα software ,αλλά πρόβλημα του hardware . Σε ερώτηση ερώτηση μου , πως είναι δυνατόν να δουλεύει κανονικά το τηλέφωνο με την 4.3.1. και δεν δουλεύει μετά το update , μου ειπαν ότι μπορεί το πρόβλημα να υπήρχε στη συσκευή και να μην ήταν "ορατό" και με την αναβάθμιση να "ζοριστικε" και να το εμφάνισε .
Αυτό που μου είπαν να κάνω , είναι να το παώ στο κατάστημα που το αγόρασα , να τους εξηγήσω το πως συνέβει και να το αναλλάβει το service τους .
Εκεί που θα γίνει ο χαμός ...είναι αν μου πουν ότι έχει κόστος η επισκεύη του ....αφού δεν το καλύπτει πια η εγγύηση .

Τελευταία επεξεργασία από: Dimitris9, 22/02/2012 - 13:00

#22   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 22/02/2012 - 12:59

Λογικά θα σου ζητήσουν χρήματα για την επισκευή!!! :(

Πήγαινέ το και ενημέρωσέ μας!

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 22/02/2012 - 13:00

#23   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2012 - 19:08

στο itunes καμμία πληροφορία για τη συσκευή .
μόλις τώρα μίλαγα με την τεχνικη υποστήριξη της apple .
έψαχναν τουλάχιστον 7-8 λεπτά να βρούν τι σημαίνει το error (-1) .....τελικά μου είπαν ότι δεν είναι πρόβλημα software ,αλλά πρόβλημα του hardware . Σε ερώτηση ερώτηση μου , πως είναι δυνατόν να δουλεύει κανονικά το τηλέφωνο με την 4.3.1. και δεν δουλεύει μετά το update , μου ειπαν ότι μπορεί το πρόβλημα να υπήρχε στη συσκευή και να μην ήταν "ορατό" και με την αναβάθμιση να "ζοριστικε" και να το εμφάνισε .
Αυτό που μου είπαν να κάνω , είναι να το παώ στο κατάστημα που το αγόρασα , να τους εξηγήσω το πως συνέβει και να το αναλλάβει το service τους .
Εκεί που θα γίνει ο χαμός ...είναι αν μου πουν ότι έχει κόστος η επισκεύη του ....αφού δεν το καλύπτει πια η εγγύηση .

Eννοείται οτι θα σου ζητήσουν και αρκετά λεφτά για την επισκευή, δεν αξίζει πλέον. Το άλλο που έχω ακούσει είναι οτι μπορείς να δώσεις κάποιο ποσό (220 ευρώ ή κάτι τέτοιο) και να δώσεις το παλιό κινητό και να σου δώσουν καινούριο. Για i-storm ειδικά τοχα ακούσει.
Whatsapp doc?

#24   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 22/02/2012 - 19:38

φίλε μάλλον έχει πρόβλημα hardware το τηλ, πάντως αν θές να δοκιμάσεις πάλι downgrade βάλε την 4.1 η οποία υπογράφεται ακόμη απο την apple. Μηπως τα έχει παίξει η μπαταρία σου? Γιατί οι επαννεκινήσεις μπορεί να έχουν σχέση με την μπαταρία, πάντως μίλα λίγο και με τους τεχνικούς του φόρουμ, γιατί με εξουσιοδοτημένο service είναι ασύμφορή όχι μόνο η επισκευή αλλα ακόμη και ο έλεγχος της συσκευής.

#25   Dimitris9

Dimitris9

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2012 - 18:50

Marilina ....για τα 220€ για άλλη συσκευή ....είναι 100% ότι ισχύει . Το γνωρίζω από άνθρωπο που δουλεύει σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας . Η συσκευή όμως που θα πάρεις , δεν είναι καινούργια ...είναι ανακατασκευή . Δλδ το δικό μου τηλ. θα το φτιάξουν και θα το δώσουν σε άλλον .
Η ειρωνία και η μεγάλη κοροϊδία όμως της apple , είναι ότι ακόμα και για ένα χαλασμένο ηχειάκι ή μικρόφωνο , που με το ζορί κοστίζει ( μαζί με εργατικά για οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο ) 30€ , σε iphone θα πληρώσεις 234€ για να πάρεις άλλη συσκευή .
Τέλος πάντων ....αυτή είναι η πολιτική της apple και όποιος γουστάρει :-(
Εγώ πάντως δεν πρόκειται να δώσω 230€ για να μου δώσουν πίσω ένα άλλο 3gs ...που στη τελική δεν ευθύνομαι εγώ για τη ζημιά του . Ούτε το βάπτισα στο νερό , ούτε το έριξα κάτω ...ούτε το έσπασα . Την αναβάθμιση που μου πρότεινε η ίδια η apple έκανα .
Ψάχνοντας σε ξένα forums , είδα ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι πολύ συχνό με την 5.0 και τη 5.0.1. ακόμα και σε 4G & 4S .
Δεν είχα σκοπό να αναβαθμίσω το ipad μου και το 4G που έχω στην 5.0.1 , σκεφτόμουν να δοκιμάσω πρώτα το 3gs ...και αν μου έκανε ...τότε θα έκανα και τα άλλα . Τώρα με αυτό που έγινε , θα το κάνω άμμεσα για να ισχύει η εγγύηση μου .

#26   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2012 - 18:54

Marilina ....για τα 220€ για άλλη συσκευή ....είναι 100% ότι ισχύει . Το γνωρίζω από άνθρωπο που δουλεύει σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας . Η συσκευή όμως που θα πάρεις , δεν είναι καινούργια ...είναι ανακατασκευή . Δλδ το δικό μου τηλ. θα το φτιάξουν και θα το δώσουν σε άλλον .
Η ειρωνία και η μεγάλη κοροϊδία όμως της apple , είναι ότι ακόμα και για ένα χαλασμένο ηχειάκι ή μικρόφωνο , που με το ζορί κοστίζει ( μαζί με εργατικά για οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο ) 30€ , σε iphone θα πληρώσεις 234€ για να πάρεις άλλη συσκευή .
Τέλος πάντων ....αυτή είναι η πολιτική της apple και όποιος γουστάρει :-(
Εγώ πάντως δεν πρόκειται να δώσω 230€ για να μου δώσουν πίσω ένα άλλο 3gs ...που στη τελική δεν ευθύνομαι εγώ για τη ζημιά του . Ούτε το βάπτισα στο νερό , ούτε το έριξα κάτω ...ούτε το έσπασα . Την αναβάθμιση που μου πρότεινε η ίδια η apple έκανα .
Ψάχνοντας σε ξένα forums , είδα ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι πολύ συχνό με την 5.0 και τη 5.0.1. ακόμα και σε 4G & 4S .
Δεν είχα σκοπό να αναβαθμίσω το ipad μου και το 4G που έχω στην 5.0.1 , σκεφτόμουν να δοκιμάσω πρώτα το 3gs ...και αν μου έκανε ...τότε θα έκανα και τα άλλα . Τώρα με αυτό που έγινε , θα το κάνω άμμεσα για να ισχύει η εγγύηση μου .

δεν εχω δει περιπτωσεις καμμένης baseband σε 4αρι/4s πάντως. Τα δυο 3gs της οικογενειας (το ενα 2 χρονων και το αλλο 3 μηνών) απροβλημάτιστα γίνανε update και δουλευουν μια χαρά.

Απο κει και πέρα αφού δεν το καλύπτει η εγγύηση τί αλλο να κανεις;

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 23/02/2012 - 18:55

Whatsapp doc?

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες