Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1486   TightLoops

TightLoops

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/01/2010 - 15:08

Τελικά έκανα unistall to blackrain αλλά τωρα όταν κλείνω το κινητό πρέπει να ξανατρέχω το blackrain το οποίο όμως δεν το βλέπω στο iphone σαν εικονίδιο πλέον οπότε και δεν μπορώ να ξαναπροσπαθήσω να κατεβάσω το cydia....Βοήθεια παίδες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1487   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2010 - 16:00

Τελικά έκανα unistall to blackrain αλλά τωρα όταν κλείνω το κινητό πρέπει να ξανατρέχω το blackrain το οποίο όμως δεν το βλέπω στο iphone σαν εικονίδιο πλέον οπότε και δεν μπορώ να ξαναπροσπαθήσω να κατεβάσω το cydia....Βοήθεια παίδες

θα πρέπει να κανείς την διαδικασία από την αρχή .. Restore - jailbreak σε περίπτωση που δεν σου κάνει restore βάλτο σε dfu mode .. Σύνδεση στο pc - πατάς ταυτόχρονα και παρατεταμενα home και power button για 10 sec μετά αφήνεις μόνο το power μέχρι να το δει το iTunes - restore και blackrain...

#1488   TightLoops

TightLoops

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2010 - 20:11

Έκανα την διαδικασία από την αρχή ,restore ,blackrain ακολούθησα τα βήματα και όλα πήγαν σωστά αλλά πάλι μόλις πάτησα να κάνει install το cydia άρχισε το download και έχει κολλήσει και δεν γεμίζει η μπάρα.Είμαι συνδεδεμένος στο Wi fi του router μου και έχω κανονικά internet.Ξέρει κανείς ι μπορεί να φταίει?

#1489   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2010 - 20:43

Τι να πω .. Μήπως έχεις κανένα firewall και δεν αφήνει .. Κανε μια επανεκινηση και εάν σου βγάλει το καλώδιο ξανατρεξε το blackrain .. Δεν το έχω ξανασυναντησει .. Εκτός και εάν έχει πρόβλημα το cydia ...

#1490   madnikos

madnikos

iPH User

• 160 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2010 - 12:09

Να ρωτησω κατι,σε iphone 3gs με την νεα bootroom το jailbrea k εκτος απο αυτο με την επανεκκινηση δημιουργει καποιο αλλο προβλημα?To ειχα κανει στο iphone μου κ μερικες φορες οταν εκλεινα καποιες εφαρμογες ξεκινουσε κ εκανε ρυθμιση γλωσσας μονο του..Και ετσι εκανα restore και ειχα πει να περιμενω το νεο jailbreak αλλα επειδη βλεπω οτι αργει λεω να το ξανακανω γι αυτο ρωταω.Δημιουργει αλλα προβληματα?

#1491   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2010 - 12:33

δεν εχουν παρατηρηθει ιδιαιτερα προβληματα με το jailbreak... εαν δεν σε πειραζει το να τρεχεις το blackrain.

#1492   madnikos

madnikos

iPH User

• 160 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2010 - 12:38

δεν εχουν παρατηρηθει ιδιαιτερα προβληματα με το jailbreak... εαν δεν σε πειραζει το να τρεχεις το blackrain.

Αυτο ομως που μου εβγαζε με τη ρυθμιση γλωσσας μετα απο το κλεισιμο καποιων εφαρμογων?

#1493   geo13pao

geo13pao

iPH Addict

• 636 μηνύματα
  • Twitter:@@george_noise
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:geo13pao

Δημοσίευση 19/01/2010 - 15:42

restart που λενε πρεπει να το κανω πριν περασω το geohot ή οχι??
συσκευη iphone 3G...

#1494   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 19/01/2010 - 15:45

restart που λενε πρεπει να το κανω πριν περασω το geohot ή οχι??
συσκευη iphone 3G...

πριν να κανεις jb πρεπει να κανεις restore oxi restart για να καθαρισει εντελως τ κινητο σ απο τυχον "σκουπιδια"..

#1495   geo13pao

geo13pao

iPH Addict

• 636 μηνύματα
  • Twitter:@@george_noise
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:geo13pao

Δημοσίευση 20/01/2010 - 20:40

Εχω βαλει στο iphone 3G μου το blackra1n αλλα δεν εχω wi/fi να κατεβασω το cydia...
1)διαβαζω για restore του iphone... ποτε τι κανω αυτο ??
2)ευχαριστω!

#1496   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2010 - 21:02

restore κανεις οταν εχεις προβλημα με την συσκευη σου και θες να την επαναφερεις στην εργοστασιακη της μορφη.. για οποιαδηποτε αναβαθμιση.. κανεις update ΠΡΟΣΟΧΗ: με restore ή update χανεται το jailbreak.. και πρεπει να το ξανακανεις απο την αρχη.. επισης σε καθε update χρειαζεται να περιμενεις μεχρι να βγει το καινουριο jailbreak..

#1497   Deviance

Deviance

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2010 - 22:54

Παιδιά έχω πρόβλημα με τα Windows 7(64x) δεν μου αναγνωρίζουν το iphone πάντα μια ναι μια όχι :/

#1498   fillipos

fillipos

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2010 - 23:17

Παιδιά έχω πρόβλημα με τα Windows 7(64x) δεν μου αναγνωρίζουν το iphone πάντα μια ναι μια όχι :/

Δοκίμασε να το συνδέσεις στις πίσω θύρες usb. Πχ αν συνδέσω το δικό μου σε ένα εξωτερικό usb με 4 θύρες που έχω το αναγνωρίζει κανονικά, αλλά δεν φορτίζει. Αν το συνδέσω σε πίσω θύρα, και το αναγνωρίζει, αλλά και φορτίζει

#1499   Deviance

Deviance

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2010 - 23:45

Δοκίμασε να το συνδέσεις στις πίσω θύρες usb. Πχ αν συνδέσω το δικό μου σε ένα εξωτερικό usb με 4 θύρες που έχω το αναγνωρίζει κανονικά, αλλά δεν φορτίζει. Αν το συνδέσω σε πίσω θύρα, και το αναγνωρίζει, αλλά και φορτίζει

Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα απο τη μου φαίνεται το itunes δεν δουλεύει σωστά αφού η εγκατάσταση δεν ολοκληρώνετε ποτέ θα ξανά προσπαθήσω να δω τι παίζει. Αλλα στο λαπτοπ που το εγκατέστησα (32x Windows 7) δούλευαν όλα ρολόι.

#1500   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2010 - 00:14

κανε εαν θελεις μια επανεγκατασταση το itunes.. επανεκινηση και μετα συνδεσε το iphone.. κανε επισης authorize computer(store - authorize computer)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 21/01/2010 - 00:15

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16