Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Please log in to reply
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1531   iSkoob

iSkoob

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:5KO08

Δημοσίευση 26/01/2010 - 16:35

Ευχαριστώ παιδιά και περισσότερο τον PoluxGreece... εγώ το είχα στην vodafone για service και το πήρα μόλις προχτές και ήταν στην 3.1.2 μόλις τώρα το έκανα JB...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1532   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2010 - 17:53

Λοιπόν το έψαξα .. Εάν θέλεις να διαγραψεις το cydia .. Ανοίγεις το cydia πας manage-package - cydia installer - modify - remove επανεκινηση και ξανατρεξε το blackra1n

#1533   djalx12

djalx12

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2010 - 02:38

Κρίμα την χαρά που έκανα για το καινούργιο μου 3Gs... Ελπίζω να βρεθεί συντομα κατι γιατι πρεπει να κυκλοφορούμε με ενα καλώδιο στο χέρι μήπως και κανει κανενα restart το iphone :-(

#1534   rouvas2009

rouvas2009

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/01/2010 - 11:08

Καλημέρα παιδιά.
Σήμερα είχα την ατυχία μόλις έφυγα απο το σπίτι για την δουλειά να είμαι με 1% μπαταρία στο iphone 3gs με την νέα bootrom. Αναγκαστικά μόλις έφτασα στην δουλειά έπρεπε να κατεβάσω itunes και blackrain και να το συνδέσω για να το κάνω πάλι jb για να έχω κινητό.
Όμως όταν συνέδεσα το iphone με το pc το itunes μου έβγαλε μήνυμα οτι το iphone μου είναι σε recovery mode και πρέπει να γίνει restore. Έκλεισα το itunes, έτρεξα το make it ra1n, μου έβγαλε το μήνυμα στο pc done waiting for reboot αλλά στην οθόνη του iphone δεν έχει βγει η φάτσα του geohot.
Θα περιμένω κανά 10λεπτο ακόμα μπας και εμφανιστεί αλλά μέχρι να γίνει αυτό πάω να ψάξω εδώ στο thread μπας και γίνεται κάτι άλλο για να μην κάνω restore και τα χάσω όλα.

#1535   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 11:30

Άνοιξε πάλι το iTunes και τρεξε το make it rain ξανά.. Χωρίς να κανείς τίποτε άλλο..
Το blackrain θέλει ανοιχτό το iTunes..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 28/01/2010 - 11:31.

#1536   rouvas2009

rouvas2009

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 16:48

To έχω κάνει απο το πρωί ήδη 3 φορές αυτό, δεν έχει βγει καθόλου ο geohot, το itunes είναι ανοιχτό και το blackra1n λέει done, wait for reboot και η οθόνη είναι μαύρη εδώ και 5 λεπτά.

#1537   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 17:22

Τότε φίλε μου θα πρέπει να κανείς restore και setup as new .. Δυστυχώς .. Το pc που προσπαθησες ήταν authorize με το account σου;

#1538   rouvas2009

rouvas2009

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 17:27

Τότε φίλε μου θα πρέπει να κανείς restore και setup as new .. Δυστυχώς .. Το pc που προσπαθησες ήταν authorize με το account σου;

Όχι, δεν το έκανα καθόλου authorize. Τέσπα, όπως και να έχει αυτή την στιγμή του κάνω το 4ο στην σειρά restore μιας και σε μισή ώρα πάω σπίτι. Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι. Όταν τελειώσει το restore εδώ πρέπει να ονομάσω το iphone μου με το ίδιο όνομα το οποίο έχω και στο itunes στο σπίτι? Ή αυτό δεν έχει καμία σημασία? Ρωτάω γιατί, τώρα που θα πάω σπίτι για να κάνω απο εκεί το blackra1n μην τυχόν και μου γίνει καμία πατατιά.
Δηλαδή, όταν ανοίξω το itunes στο σπίτι μου, τι θα πρέπει να προσέξω?

#1539   rouvas2009

rouvas2009

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 17:37

Όχι, δεν το έκανα καθόλου authorize. Τέσπα, όπως και να έχει αυτή την στιγμή του κάνω το 4ο στην σειρά restore μιας και σε μισή ώρα πάω σπίτι. Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι. Όταν τελειώσει το restore εδώ πρέπει να ονομάσω το iphone μου με το ίδιο όνομα το οποίο έχω και στο itunes στο σπίτι? Ή αυτό δεν έχει καμία σημασία? Ρωτάω γιατί, τώρα που θα πάω σπίτι για να κάνω απο εκεί το blackra1n μην τυχόν και μου γίνει καμία πατατιά.
Δηλαδή, όταν ανοίξω το itunes στο σπίτι μου, τι θα πρέπει να προσέξω?

Έβαλα τέλος πάντων ένα όνομα εκεί πέρα για τώρα, οπότε τώρα το iphone δουλεύει με ρυθμίσεις της μάνας του. Θα πάω σπίτι να δω τι θα κάνω απο εκεί. Και άλλη φορά καλά να πάθω να προσέχω να μην μου ξαναγίνει αυτή η μακακία. Όρσε μου.
Άντε να δούμε τώρα τι θα καταφέρουμε απο το σπίτι.

#1540   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 17:48

Μου αρέσει που δημοσιοποιεις την αυτοκριτική σου.. Ότι και να γίνει θα το φτιάξουμε..

#1541   Hgetis

Hgetis

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2010 - 13:29

παιδια ερωτηση
διαβαζοντας πως να κανω το jailbreak δεν εχω ξεκαθαρισει τι ακριβως χρειαζεται πριν το κανω..
εχω την εκδοση 3GS με το 3.1.2 και baseband 05.11.07 και εχω αρκετες εφαρμογες αγορασμενες και free καθως και μουσικη, επαφες, σημειωσεις, events, κλπ...

δεν εχω καταλαβει ομως... μπορω να χρησιμοποιησω το blackra1n RC3 απευεθειας χωρις να αλλαξω τπτ ή πρωτα θα πρεπει να κανω clean restore μεσω itunes?? αν γινει ομως αυτο θα χασω ολα μου τα δεδομενα και αποτι εχω διαβασει καλο ειναι να ΜΗΝ περασω backup που εγινε πριν απο το jailbreak σε jailbroken τηλεφωνο...

διαφωτιστε με λιγο

τελος σημειωνω οτι θα παρω backup πριν το jailbreak καθως και γνωριζω πως το jailbreak στην εκδοση του bootrom που εχω ειναι διαθεσιμη μονο tethered...

τα φωτα σας..!

Τελευταία επεξεργασία από: Hgetis, 30/01/2010 - 13:30.

#1542   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2010 - 13:35

ετσι οπως ειναι η συσκευη σου.. τρεξε το blackra1nrc3.. δεν θα χαθει τιποτα..κανε ενα συγχρονισμο πριν με το itunes.. να ξερεις πως οι επαφεσ,σημειωσεις,events.. συγχρονιζονται με το outlook.. :)
καλο λοιπον ειναι να το τσεκαρεις το outlook πριν..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 30/01/2010 - 13:37.

#1543   Hgetis

Hgetis

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2010 - 14:27

thanks!
μια μεγαλη απορια ακομα..

απο οσα διαβασα οταν περαστει το jailbreak μπορει να βγει και να μπει ξανα το original fw της apple και το κινητο να γινει ξανα "παρθενο"... ισχυει αυτο? και αν ναι που βρισκω το original fw? μηπως απλα απο το itunes κανω clean restore?
σε αυτην την περιπτωση με την εγγυηση τι παιζει?

#1544   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2010 - 14:47

απαντησες μονο σου.. απο το itunes και setup as new ( clean restore ) .. δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την εγγυηση γιατι κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα.. :)

#1545   annmary

annmary

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 30/01/2010 - 14:57

συγγνωμη μπορειτε να με βοηθησετε λιγο...ακολουθησα τις οδηγιες κι μου βγηκε ενα μηνυμα απο το itunes που ελεγε για restore..πατησα να γινει και καποια στιγμη μου εβγαλε ενβα σφαλμα...αποσυνδεσα το κινητο και μου εχει κολλησει δειχνωντας μαυρη οθονη...τι να κανω??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21

0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες