Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

[Οδηγός] blackra1n: jailbreak iPhone 3G and 3GS with v3.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2085 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1906   TARIRS

TARIRS

iPH Member

• 286 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:33

Παιδια καλησπερα τρεχω το blacra1n και με βγαζει στην οθονη του pc ''wait to reboot'' ποση ωρα πρεπει να περιμενω....?Πηρα ενα μεταχειρω,3gs,και το εσβησε ο τυπος και εκανε restore για να σβησει τις επαφες του....για πειτε τι να κανω....?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1907   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.757 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:38

Παιδια καλησπερα τρεχω το blacra1n και με βγαζει στην οθονη του pc ''wait to reboot'' ποση ωρα πρεπει να περιμενω....?Πηρα ενα μεταχειρω,3gs,και το εσβησε ο τυπος και εκανε restore για να σβησει τις επαφες του....για πειτε τι να κανω....?

Κοιτά αν έκανε restore στην 3.1.3 και δεν είχε κρατημενα τα SHSH αρχεία που χρειάζονται τότε εσυ δεν μπορείς να κανείς jb.κανονικά περίπου στο λεπτό ανοίγει η συσκευή....

Πεσ'μας όμως λίγο πιο αναλυτικά πως έχουν τα πραγματα γιατί έτσι όπως το διατύπωσες εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να το καταλάβω εύκολα...

#1908   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:40

Ειναι εύκολο να μας δώσεις τα 5 πρώτα ψηφια από serial number.. Και να ρωτήσεις τον πωλητή εάν είχε πατήσει στο cydia όταν ήταν 3.1.2 make my life easier;

#1909   TARIRS

TARIRS

iPH Member

• 286 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:42

Κοιτά αν έκανε restore στην 3.1.3 και δεν είχε κρατημενα τα SHSH αρχεία που χρειάζονται τότε εσυ δεν μπορείς να κανείς jb.κανονικά περίπου στο λεπτό ανοίγει η συσκευή....

Πεσ'μας όμως λίγο πιο αναλυτικά πως έχουν τα πραγματα γιατί έτσι όπως το διατύπωσες εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να το καταλάβω εύκολα...

Λοιπον ,ειδα την συσκευη ολα καλα,και ξαφνικα την σβηνει κ κανει και restore,χωρις να εχω δει ποια εκδοση εχει...?τωρα...?Εκεινος την ειχε κανει jailbreak.....με blackra1n

Παω σπιτι και ξεκιναω ολη την διαδικασια για jailbreak,και εχει κολλησει στον τυπο....και δεν κανει τιποτα εδω και πολλα λεπτα...

Τελευταία επεξεργασία από: TARIRS, 22/03/2010 - 16:44

#1910   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.757 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:45

Λοιπον ,ειδα την συσκευη ολα καλα,και ξαφνικα την σβηνει κ κανει και restore,χωρις να εχω δει ποια εκδοση εχει...?τωρα...?Εκεινος την ειχε κανει jailbreak.....με blackra1n

Παω σπιτι και ξεκιναω ολη την διαδικασια για jailbreak,και εχει κολλησει στον τυπο....και δεν κανει τιποτα εδω και πολλα λεπτα...

Το μόνο που μπορείς να κανείς είναι ότι λέει αυτός ο οδηγός φίλε μου.εάν όλα πανε καλά θα έχεις jb συσκευή αλλιώς official στην 3.1.3 και περιμένεις για νεότερα.

Οριστε ο οδηγός φίλε μου: http://www.iphonehel...gnature-server/

#1911   TARIRS

TARIRS

iPH Member

• 286 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:47

Το μόνο που μπορείς να κανείς είναι ότι λέει αυτός ο οδηγός φίλε μου.εάν όλα πανε καλά θα έχεις jb συσκευή αλλιώς official στην 3.1.3 και περιμένεις για νεότερα.

Οριστε ο οδηγός φίλε μου: http://www.iphonehel...gnature-server/

Στα Αγγλικα ειναι...:( Δεν ξερω καθολου αγγλικα δυστηχως.....

#1912   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.757 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:49

Στα Αγγλικα ειναι...:( Δεν ξερω καθολου αγγλικα δυστηχως.....

Περίμενε με λίγο τότε να κάνω μια μεταφρασουλα στο τσακα τσακα και σου στέλνω τι κανείς.

#1913   TARIRS

TARIRS

iPH Member

• 286 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:50

Περίμενε με λίγο τότε να κάνω μια μεταφρασουλα στο τσακα τσακα και σου στέλνω τι κανείς.

οκ ευχαριστω παρα πολυ....

#1914   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:51

Οριστε και στα Ελληνικά με εικόνες

http://www.iphonehel..._1

#1915   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.757 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:54

Μπράβο ρε Κώστα...τώρα είμαστε 1-1 στην βοήθεια του ενός προς του αλλού...χα χα χα

#1916   laniel

laniel

iPH Addict

• 710 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:55

Απ'οτι έχω καταλάβει Κώστα ο φίλος μας θέλει να κάνει local server και δυσκολεύεται να πάρει το Ecid SHSH.φιλε μου ακολούθησε αυτόν τον οδηγό να παρέις το ecid και μετά ακολούθησε τον οδηγό που σου έστειλε ο κωστας.

Οριστε ο οδηγός γιατί ecid: http://www.iphonehel...ε-ecid-grabber/

προσπαθω να το νανω φιλε μου αλλα δεν το κανει μου λεει could not get your ECID SHSH for that model/version:sorry.
ολα αυτα με κλειστο το τηλεφωνο παταω το στρογγυλο κουμπι και μολις εμφανιστει το itunes kai to καλωδιο usb.

#1917   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.757 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 16:59

προσπαθω να το νανω φιλε μου αλλα δεν το κανει μου λεει could not get your ECID SHSH for that model/version:sorry.
ολα αυτα με κλειστο το τηλεφωνο παταω το στρογγυλο κουμπι και μολις εμφανιστει το itunes kai to καλωδιο usb.

Στο κάνει αυτό γιατί δεν έχεις βάλει το κινητό σε DFU mode.πατα home+power button μέχρι να δεις το Μήλο και μετά ασε το power και συνέχισε να πατάς το home μέχρι να το αναγνωρίσει ο υπολογιστής σε dfu mode και μετά προχωρά στην διαδικασία...

#1918   TARIRS

TARIRS

iPH Member

• 286 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 17:00

Οριστε και στα Ελληνικά με εικόνες

http://www.iphonehel..._1

Παω στο βημα που λεει hosts κτλ,αυτο που βλεπω αλλα στο δικο μου pc δεν βγαζει τιποτα,μηπως πρεπει να κανω restore πρωτα απο itunes?

#1919   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 17:04

Θα πρέπει να εμφανησεις τα κρυφά αρχεία από το pc στη διαχείριση φακέλων .. Από τον πίνακα ελέγχου

φίλε Παρη γι αυτό είναι οι φίλοι να βοηθά ο ένας τον άλλο..

#1920   TARIRS

TARIRS

iPH Member

• 286 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2010 - 17:06

Θα πρέπει να εμφανησεις τα κρυφά αρχεία από το pc στη διαχείριση φακέλων .. Από τον πίνακα ελέγχου

φίλε Παρη γι αυτό είναι οι φίλοι να βοηθά ο ένας τον άλλο..

Συγνωμμη που σας ζαλιζω αλλα απο τον πινακα ελεγχου πας καπου συγεκριμενα κ το εμφανιζεισ τους κρυφους φακελους?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες